cıkmıyorum valla 12 saat uyuyorum
Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
maşallah darısı hepimizin başınaKızlaaaaaaar ben geldim.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
Ayyyy,canım ben..Çok sevindim çok....Maşallah,allah nazarlardan saklasın...
Darısı benim de başıma, inşallah pazartesi gidince ben de bebeğimin hareketlendiğini görürüm.
Ayyyy,canım ben..Çok sevindim çok....Maşallah,allah nazarlardan saklasın...
Darısı benim de başıma, inşallah pazartesi gidince ben de bebeğimin hareketlendiğini görürüm.
ay hosegeldin..anlat anlat..hemen olcum yapabildimi..uzunmu surdu...ikili test..
masallah masalllahhh
maşallah darısı hepimizin başına
allah nazardan saklasın
İnşallah canım görürsün sende. Coşmuş bizimki ama. Bir hareketler hep poz verdi zilli. Ayy yer onu annesii...
Bizimki pek nazlanmadı. Bir iki kez öksürdüm. Hemen dönüverdi. ultrasonda işim 10 dk falan sürdü. Sonra kan verdim. Sonuçları perşembe günü alacağız.
İnşallah canım görürsün sende. Coşmuş bizimki ama. Bir hareketler hep poz verdi zilli. Ayy yer onu annesii...
Bizimki pek nazlanmadı. Bir iki kez öksürdüm. Hemen dönüverdi. ultrasonda işim 10 dk falan sürdü. Sonra kan verdim. Sonuçları perşembe günü alacağız.
aç ya da tok gitmek önemli mi benim dr bişey demedi de
aç ya da tok gitmek önemli mi benim dr bişey demedi de
kuzuuu sen hala doktora gitmedın mi
ay super..darisi bu aksam bana..cinsiyet hakkinda yorum yaptimi peki..
canım ben gittim salı günü...11+3 ken..hatta bebişimin resmini de koydum buraya...
Ama doktorum bi açıklama yapmadı..
Bir de bebişim hiç kıpırdamadı benim..Korktum, korkunca kalp atışını dinletti bişeyi yok endişe etme dedi...
Tembel sıpam kıpırdamadığı için bir de çok küçük olduğu için ikili tarama yapılamadı.Pazartesi başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek...
Bi de benim kızım deniz kızı gibi kız, kuyruğu var, ucu kalp gibi..Resmini bi daha ekliyim de gör sende...
ya arkadaşlar ben hep kimin kız kimin erkek olacagını unutuyorum ipek arkadaşımız acaba güncelleyebiliri misin baştaki listeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?