2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.

Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.

Ayyyy,canım ben..Çok sevindim çok....Maşallah,allah nazarlardan saklasın...
Darısı benim de başıma, inşallah pazartesi gidince ben de bebeğimin hareketlendiğini görürüm.

Ayyyy,canım ben..Çok sevindim çok....Maşallah,allah nazarlardan saklasın...
Darısı benim de başıma, inşallah pazartesi gidince ben de bebeğimin hareketlendiğini görürüm.

İnşallah canım görürsün sende. Coşmuş bizimki ama. Bir hareketler hep poz verdi zilli. Ayy yer onu annesii...

ay hosegeldin..anlat anlat..hemen olcum yapabildimi..uzunmu surdu...ikili test..

Bizimki pek nazlanmadı. Bir iki kez öksürdüm. Hemen dönüverdi. ultrasonda işim 10 dk falan sürdü. Sonra kan verdim. Sonuçları perşembe günü alacağız.

aç ya da tok gitmek önemli mi benim dr bişey demedi de

ay super..darisi bu aksam bana..cinsiyet hakkinda yorum yaptimi peki..

kuzuuu sen hala doktora gitmedın mi

canım ben gittim salı günü...11+3 ken..hatta bebişimin resmini de koydum buraya...
Ama doktorum bi açıklama yapmadı..
Bir de bebişim hiç kıpırdamadı benim..Korktum, korkunca kalp atışını dinletti bişeyi yok endişe etme dedi...
Tembel sıpam kıpırdamadığı için bir de çok küçük olduğu için ikili tarama yapılamadı.Pazartesi başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek...
Bi de benim kızım deniz kızı gibi kız, kuyruğu var, ucu kalp gibi..Resmini bi daha ekliyim de gör sende...

ay super..darisi bu aksam bana..cinsiyet hakkinda yorum yaptimi peki..

Evet bir çıkıntı gördü. bu çıkıntı hem erkekte hem kızda oluyormuş. Kızlarda ilerleyen haftalarda kayboluyormuş. Yani her çıkıntı erkek demek değil dedi.
Şimdi yeni geliştirilen bir teoriye göre çıkıntı yukarıya bakıyorsa yüksek ihtimal erkek olarak yorumluyorlarmış.
Bizimki yukarı doğru değildi yani muhtemelen kızmış. Ama işte sadece tahmin yada olasılık. Bu hafada sadece tahmin yürütebilirim. Kesin cinsiyetini 16. Haftada söyleyebilirim dedi.

ayy hemen ekle görim yigenımı
bide kız bebekler daha gec oynarmıs
kuzum senın kızın olcak hee ne temız kalplıymısın

Bak teyzesi benim balık kızıma..
O kuyruk gibi olan yer elleriymiş perdesini atamamış sıpa kıpırdamadığı için..Sağ tarafta olan yerler bacakları...Edepsiz ayırmış iyice...Ama daha çok minik cinsiyet söylemem mümkün değil dedi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…