ya arkadaşlar ben hep kimin kız kimin erkek olacagını unutuyorum ipek arkadaşımız acaba güncelleyebiliri misin baştaki listeyi :)
Eki Görüntüle 110267 Eki Görüntüle 110266
Bak teyzesi benim balık kızıma..
O kuyruk gibi olan yer elleriymiş perdesini atamamış sıpa kıpırdamadığı için..Sağ tarafta olan yerler bacakları...Edepsiz ayırmış iyice...Ama daha çok minik cinsiyet söylemem mümkün değil dedi doktorum..
ayy hemen ekle görim yigenımı
bide kız bebekler daha gec oynarmıs
kuzum senın kızın olcak hee ne temız kalplıymısın
ayy ben yerım onu yerımm masallah kırkbinkere masallah
kurban olsun teyzesii
merhabaa herkeseeeeeeeeeee
hayırlı cumalarrrrrrrrrr güzel haberler var mııııııııı
valla benımde icin hic rahat olmuyo ultrasyona girerkenselam kızlar bugün doktora gidip sorucam angelsoundu eger kullan derse alıcam valla..hiç ben öle ölüm korkusu falan düşünmüyorumki sadece merak ediyorum
ultrasonada cok sık gitmek istemiyorum, dün bi araştırma yaptım aslında hamilelik boyunca 4 ultrason yeterliymiş, amerikada sadece 3 ultrasona iizn veriliyormuş..ee ben daha 3 aylık olmadan 4.ultrasona giricem..sadece bu ultrason işini azaltmak için alıcam..yani bebegimde ölüm korkusu falan yaratmak için degil..ama doktor gerek yok derse tabi almam..
benimde oğlum olsa ya pipi görsem ne iyi olcak :) kızda olsa çok sevinirim ama Ardam bi gelsin hele sonra bide kız doğururum ben
anladın mı kız bi bakışta..Ben çözemedim neyin ne olduğunu,içim rahat etmedi o gün bide devlet hastanesinin aciline gittim gece gece..Bana bunu anlatın yoksa sabaha kadar beklerim diye tehdit ettim dokttoru..
ne güzel ya masallah allah nazardan saklasın :)
fmg nerede yaptırdın testini 4 boyutlu da mı gordun ay ne kadar sanslısın ya masallaaaaaah
resimleri varsa ekleseneeeee
kız bende radar gibi göz var önceden anlamazdım ama artık bakınca anlıyorum
ultrasyon resmınden
valla benımde icin hic rahat olmuyo ultrasyona girerken
annem her defasında cıldırıyo ben sana ultrasyona girme demedım mi die
doktora sordum zararlı deil ama sonucda ses dalgası kesın kanıtlanmıs bişe yok dedi
gerekmedıkce isteme dedi
evet gökyüzücüm ya benimde eşim cok kızıyo..hatta bilgisayara girmemi bile kısıtladı günde 2 saat en fazla diyor..benim biraz geciyo valla.benim doktorumdacok zararı yok dedi ama işte bilimde hergün bişeyler degişiyo biliyorsun insan güvenemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?