2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar ben hep kimin kız kimin erkek olacagını unutuyorum ipek arkadaşımız acaba güncelleyebiliri misin baştaki listeyi :)

ben kız istiyom bacım...
Hatta yırtıyom burda kendimi kızım kızım diye..
Ya tabi işin şakası ama, oğlum olursa da canıma minnet...Sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki..Tek önemli olan şey bu..

selam kızlar bugün doktora gidip sorucam angelsoundu eger kullan derse alıcam valla..hiç ben öle ölüm korkusu falan düşünmüyorumki sadece merak ediyorum
ultrasonada cok sık gitmek istemiyorum, dün bi araştırma yaptım aslında hamilelik boyunca 4 ultrason yeterliymiş, amerikada sadece 3 ultrasona iizn veriliyormuş..ee ben daha 3 aylık olmadan 4.ultrasona giricem..sadece bu ultrason işini azaltmak için alıcam..yani bebegimde ölüm korkusu falan yaratmak için degil..ama doktor gerek yok derse tabi almam..

benimde oğlum olsa ya pipi görsem ne iyi olcak :) kızda olsa çok sevinirim ama Ardam bi gelsin hele sonra bide kız doğururum ben

ayy hemen ekle görim yigenımı
bide kız bebekler daha gec oynarmıs
kuzum senın kızın olcak hee ne temız kalplıymısın

evet ben de öyle biliyorum kızlar daha gec hareket ediyormuş ve kalp hızı daha düşük, erkeklerin kalp hızı biraz daha yüksek oluyormuş ve daha cabuk hareket ediyorlarmış..

valla benımde icin hic rahat olmuyo ultrasyona girerken
annem her defasında cıldırıyo ben sana ultrasyona girme demedım mi die
doktora sordum zararlı deil ama sonucda ses dalgası kesın kanıtlanmıs bişe yok dedi
gerekmedıkce isteme dedi
benimde oğlum olsa ya pipi görsem ne iyi olcak :) kızda olsa çok sevinirim ama Ardam bi gelsin hele sonra bide kız doğururum ben

kızzz nerdesın senn özledımm canım canımmmmm

anladın mı kız bi bakışta..Ben çözemedim neyin ne olduğunu,içim rahat etmedi o gün bide devlet hastanesinin aciline gittim gece gece..Bana bunu anlatın yoksa sabaha kadar beklerim diye tehdit ettim dokttoru..

kız bende radar gibi göz var önceden anlamazdım ama artık bakınca anlıyorum
ultrasyon resmınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…