ayy bende çok özledim canımmm kaç günür görüşemiyoruz benim sıpa sapıttı kaç gündür bulantılar azdı giremedim baya dünkü serum ve iğneler iyi geldi ama sanki bugün daha iyiyim çok şükürvalla benımde icin hic rahat olmuyo ultrasyona girerken
annem her defasında cıldırıyo ben sana ultrasyona girme demedım mi die
doktora sordum zararlı deil ama sonucda ses dalgası kesın kanıtlanmıs bişe yok dedi
gerekmedıkce isteme dedi
kızzz nerdesın senn özledımm canım canımmmmm
saol canım yaben paso yatıyorum ama geçecegi yok gibi şu üç ayın dolmasını iple çekiyorum vallahiyakamoz ve kuzu gecmiş olsun yaa...kendinize dikkat edin..kuzu sen de ben uyumam gezerim coşarım deme artık biraz dinlen bence..hatta biraz izin al bak yemek yiyemediginiz için oluyor bu halsizlik..benim bulantılarım azaldı cok şükür valla iştahım acıldı..su da içmeye başladım..darısı başınıza..
çok sağol canımmm çektiriyo bana benimkiyakamoz sanada cok gecmiş olssun
saol canımm
aslında normal ultrasyonda böle görunmuyo
ayrıntılı ultrasyon bu o yuzden böyle cok net
UYU YAVRUM NE ZORUN VAR KALKIYOSUN BEN BURDA MASAYA KAPAKLANICAM Bİ GÜN O OLACAK:))))kızlarr ben geldımm sersem gibiyim yaa yatakdan cıkasım yok
uyumak uyumak uyumak istiyorum
ÇOK SEVİNDİM Bİ TANEM YAAA MAŞALLAH BEBİŞE MAŞALLAHHKızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
AYY MAŞALLAH YAA BENİMKİ DAHA ZAYIF SANKİ SENİN Kİ TOMBİŞ BİŞEY:))))buda bizim minik 2 li testde
anam kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaaaaa gokyuzu ay ne guzel olmus ay bıdaha kurban olurum ne datlı bır oglan cocuguuuuuu
ayy bende çok özledim canımmm kaç günür görüşemiyoruz benim sıpa sapıttı kaç gündür bulantılar azdı giremedim baya dünkü serum ve iğneler iyi geldi ama sanki bugün daha iyiyim çok şükür
saol canım yaben paso yatıyorum ama geçecegi yok gibi şu üç ayın dolmasını iple çekiyorum vallahi
çok sağol canımmm çektiriyo bana benimki
ayyyyyyyyyyyyyy gökyüzü baya bebek olmuş kızzzz çok tatlı görünüyo oyyyy yerim onu ben maşallah maşallahbende böyle görseydim daha ne isterim
bebekpoyraz gelmişşş hoşgelmişşş
UYU YAVRUM NE ZORUN VAR KALKIYOSUN BEN BURDA MASAYA KAPAKLANICAM Bİ GÜN O OLACAK:))))
ÇOK SEVİNDİM Bİ TANEM YAAA MAŞALLAH BEBİŞE MAŞALLAHH
KIZIN OLCAK SENİN ÖYLE GELDİ BİRDEN BANA
AYY MAŞALLAH YAA BENİMKİ DAHA ZAYIF SANKİ SENİN Kİ TOMBİŞ BİŞEY:))))
saol bebem cendermeyı senmı kurtarcan ver su leptopu dedım temem dedı
saol bebem cendermeyı senmı kurtarcan ver su leptopu dedım temem dedı
İyi demişin bacım,sensiz tadı olmuyo...
inşallah canım inşallah :)saolun teyzoslar poyraz kız oglan cocugu dimi resımden bile belli
heheheh
yakamoz sabır ett görcen sende hem ayrıntılıda böle bebek oldugu belli
2 li testen sonra doktroa gittim normal ultrasyonla bakdı
hic bişe görunmuyo
dimi canım iyi yapmışsın sonra uzak kalıyon bizden kociş baksın başının çaresinesaol bebem cendermeyı senmı kurtarcan ver su leptopu dedım temem dedı
yok canım iyiyim.Dün çok kötüydüm, hatta akşam bayıldım.Serum taktılar bugün iyiyim..Hatta karnım acıktı,doyurmaya gidiyom şimdi..
kızlar annem akşam yemeğe çağırdı oraya gitcem çıkamadım bi türlü kadıncağız yanıbaşımda ama halsizlikten gidemiyorum kaç gündür
hep uyusam hiç uyanmasam
saolun canlarım benım geldım ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?