2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anam kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaaaaa gokyuzu ay ne guzel olmus ay bıdaha kurban olurum ne datlı bır oglan cocuguuuuuu

ayy bende çok özledim canımmm kaç günür görüşemiyoruz benim sıpa sapıttı kaç gündür bulantılar azdı giremedim baya dünkü serum ve iğneler iyi geldi ama sanki bugün daha iyiyim çok şükür
saol canım yaben paso yatıyorum ama geçecegi yok gibi şu üç ayın dolmasını iple çekiyorum vallahi

yakamoz sanada cok gecmiş olssun
çok sağol canımmm çektiriyo bana benimki
saol canımm

aslında normal ultrasyonda böle görunmuyo
ayrıntılı ultrasyon bu o yuzden böyle cok net

ayyyyyyyyyyyyyy gökyüzü baya bebek olmuş kızzzz çok tatlı görünüyo oyyyy yerim onu ben maşallah maşallah bende böyle görseydim daha ne isterim

kızlarr ben geldımm sersem gibiyim yaa yatakdan cıkasım yok
uyumak uyumak uyumak istiyorum
UYU YAVRUM NE ZORUN VAR KALKIYOSUN BEN BURDA MASAYA KAPAKLANICAM Bİ GÜN O OLACAK:))))

Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
ÇOK SEVİNDİM Bİ TANEM YAAA MAŞALLAH BEBİŞE MAŞALLAHH
KIZIN OLCAK SENİN ÖYLE GELDİ BİRDEN BANA

buda bizim minik 2 li testde
AYY MAŞALLAH YAA BENİMKİ DAHA ZAYIF SANKİ SENİN Kİ TOMBİŞ BİŞEY:))))

anam kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaaaaa gokyuzu ay ne guzel olmus ay bıdaha kurban olurum ne datlı bır oglan cocuguuuuuu

saolun teyzoslar poyraz kız oglan cocugu dimi resımden bile belli
heheheh
yakamoz sabır ett görcen sende hem ayrıntılıda böle bebek oldugu belli
2 li testen sonra doktroa gittim normal ultrasyonla bakdı
hic bişe görunmuyo

kızz şişko olucak hee doguramıcam ben bunu
habire yediriyo bana tosun yaa

inşallah canım inşallah :)
saol bebem cendermeyı senmı kurtarcan ver su leptopu dedım temem dedı
dimi canım iyi yapmışsın sonra uzak kalıyon bizden kociş baksın başının çaresine

kızlar annem akşam yemeğe çağırdı oraya gitcem çıkamadım bi türlü kadıncağız yanıbaşımda ama halsizlikten gidemiyorum kaç gündür
hep uyusam hiç uyanmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…