erkeklerin hepsi aynı . Aman hayırlısı yaa benim kızım var ama bir kız daha isterdim olsun. Kısmet dr bi ihtimal erkek dedi kesin değil ama..doktor dedi kuyruk sokumuda olabiir ama pipide dedi
tabi eşim kesın erkek dedi
ben biliyodum zaten erkek adamın erkek oglu olur dio
bide kız olursa cok gülerimm
off yaa inşallah herşey düzelir. Olsun evlat daha önemli. Inşallah atanırsında bebiş ikinizle birlikte büyür.evet canım bi bakıma iş için bu şehre taşındık sonra ben böyle olunca evdeki hesap çarşıya uymadı bi dünyada borcumuz var iyi olunca tekrar başlıycam yada inş. Gerek kalmazda aralıkda atama var atanırım
evet canım bi bakıma iş için bu şehre taşındık sonra ben böyle olunca evdeki hesap çarşıya uymadı bi dünyada borcumuz var iyi olunca tekrar başlıycam yada inş. gerek kalmazda aralıkda atama var atanırım
sey diolar yanı annem dedi
cocuk oldugu gün kim yatakda daha zindeyse
cinsiyeti o olurmus
kadın daha seyse kız erkek daha seyse erkek
anladınız siz onu
he onu bende biliyom türkçesi kim önce orgazm olursa çocuk o olurmuşhatta daha açık söylim hangi şahsın sıvısı daha önce rahme ulaşırsa çocuk ondan oluyomuş pek açık yazdım ama neyse
kızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
mide bulantısı giderici seyler söluyooooo
sey diolar yanı annem dedi
cocuk oldugu gün kim yatakda daha zindeyse
cinsiyeti o olurmus
kadın daha seyse kız erkek daha seyse erkek
anladınız siz onu
kızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
evet canım her açıdan zor günler geçiriyoruz hala düğün kredi borçlarını ödüyoruz eşim şehir dışında onun kalma yemek parasına zaten maaşın yarısı gidiyo kalan yarsıda ancak faturalarla eve gidiyo krediyi bile ödeyemedik kaç aydır tam herşey düzelecekken ben böyle oldum Allah yardım eder diyoruz bizde napalımerkeklerin hepsi aynı . Aman hayırlısı yaa benim kızım var ama bir kız daha isterdim olsun. Kısmet dr bi ihtimal erkek dedi kesin değil ama..
off yaa inşallah herşey düzelir. Olsun evlat daha önemli. Inşallah atanırsında bebiş ikinizle birlikte büyür.
yakamoz senın kpss ne oldu hanı bayramdan sonra bakcam falan diodun
evet yakamozzz ne oldu kpsss sanırım kazandın
Oooooo,bizim o zaman garanti kızımız olur...
tövbeeeee:))))))) hahahahhahahaasey diolar yanı annem dedi
Cocuk oldugu gün kim yatakda daha zindeyse
Cinsiyeti o olurmus
Kadın daha seyse kız erkek daha seyse erkek
Anladınız siz onu
açtım canım açtım hemenkızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
ay gercekmı mnıde bulantısı snırım bır yakamozla bende kaldı sabah sabah ıkı kree cıkardım bıse yıyemıom
ayy ben dinlemedım ki acdım öle konusuyo ben kikirdiyorum kendı sesımden duymadımkök zencefil iyimiş..bide kekik..geç yetiştim nasıl kullancakmışız onu?
Oooooo,bizim o zaman garanti kızımız olur...
açtım canım açtım hemen
bide kuzuda kaldı bi üçümüz çekiyoruz vallahi geçse bi an önce
oooooo,bizim o zaman garanti kızımız olur...
hahahahahahahahaha bızımde kesın erkek olur ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?