2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktor dedi kuyruk sokumuda olabiir ama pipide dedi
tabi eşim kesın erkek dedi
ben biliyodum zaten erkek adamın erkek oglu olur dio
bide kız olursa cok gülerimm
erkeklerin hepsi aynı . Aman hayırlısı yaa benim kızım var ama bir kız daha isterdim olsun. Kısmet dr bi ihtimal erkek dedi kesin değil ama..

off yaa inşallah herşey düzelir. Olsun evlat daha önemli. Inşallah atanırsında bebiş ikinizle birlikte büyür.

yakamoz senın kpss ne oldu hanı bayramdan sonra bakcam falan diodun

aynı benım kocam gokyuzu erkek dıe aklı cıktı ama dur bakalım o askerın bıde asker damat almasıda var hehehehehehehe

sey diolar yanı annem dedi
cocuk oldugu gün kim yatakda daha zindeyse
cinsiyeti o olurmus
kadın daha seyse kız erkek daha seyse erkek
anladınız siz onu

he onu bende biliyom türkçesi kim önce orgazm olursa çocuk o olurmuş hatta daha açık söylim hangi şahsın sıvısı daha önce rahme ulaşırsa çocuk ondan oluyomuş pek açık yazdım ama neyse

kızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
mide bulantısı giderici seyler söluyooooo

he onu bende biliyom türkçesi kim önce orgazm olursa çocuk o olurmuş hatta daha açık söylim hangi şahsın sıvısı daha önce rahme ulaşırsa çocuk ondan oluyomuş pek açık yazdım ama neyse

hehehehehehehheheh
cokk terbiyesizizzzz yaaa heheheheheh

evet canım her açıdan zor günler geçiriyoruz hala düğün kredi borçlarını ödüyoruz eşim şehir dışında onun kalma yemek parasına zaten maaşın yarısı gidiyo kalan yarsıda ancak faturalarla eve gidiyo krediyi bile ödeyemedik kaç aydır tam herşey düzelecekken ben böyle oldum Allah yardım eder diyoruz bizde napalım

yakamoz senın kpss ne oldu hanı bayramdan sonra bakcam falan diodun

evet yakamozzz ne oldu kpsss sanırım kazandın

kızlar bayram sonrası öğrendim beklediğimden düşük geldi puanım 15 net artırmama rağmen 2 puan düşük geldi standart sapma olayı işte kadrolu tercih yapamıyorum ama sözleşmeli olur diye düşünüyorum sanırım aralık sonu sözleşmeli atama için tarih verecekler inş.o olur en azından yoksa halimiz harap

kızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
mide bulantısı giderici seyler söluyooooo
açtım canım açtım hemen

ay gercekmı mnıde bulantısı snırım bır yakamozla bende kaldı sabah sabah ıkı kree cıkardım bıse yıyemıom

bide kuzuda kaldı bi üçümüz çekiyoruz vallahi geçse bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…