2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım inşallah bekledıgınden yuksek olur bebegının sansına

öyle bole degıl agzımdan gelse burnumdanda gelıo esım kurtarıo sadece suyla omurmu gecer ogun pasat yıyım dedım allahım basa vermesın
geçen eşim pekmez içirdi zorla enerji verir diye suyla içtim 1 dk geçmedi hem agzımdan hem burnumdan çıktı 4 5 kez kustum

kız olsun diye her zahmete katlanmışım, görüyonuz mu..ne fedakar bir anneyim ben böyle...
sana göre zahmetse ben napıyım artık:)))))))

benımkı hıc ıstemıo calısmamı ayy hemsırelık bolumnden ayrıldım dıyınce mıllet usulur benımkı zıl takıp oynadı gerızeklı kocam
ayyyy neden bırktın yaaa süper hem mesleğin olurdu((
evde köreltiyosun kendini

Tam yapmışsınız valla açılışı...
Bebek de sıkışıvermiş araya...
o açılıştan sonra da bebek olmasaydı kendimden şüphe ederdim hoş bi kere yapmadık açılışı hangisinde tutturduk bilmiyorum

bende takılıyorum serum cok ıyı gelyo ama delık deşik olyoz
bana da iyi geliyo ya serumda olmasa napcam bilmem
yakamoz hanı bebekın resmı ben gormedımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız almadımki resmi ekliyim daha dogrusudoktora bile gidemedim az daha konuşursam bugünde gidemiycem :)

ahhhhhhhhhhh ah ya bızımkıler cok azgın bebeler hıc rahat durmuo yada bılemıcem bacım seylerındenmıdır nedır ıste anla

benım adam yaklasdıkca kuzunun kocasının dedigini diyorum
geri cekılıyo bebegınle böylemı tanıscan dıyom
hehehehehhehe adam bi fena oluyo bi fena oluyo

Ben gidiyorum kızlar öpüldünüz ben yarın çalışıcam zaten burdayım :))) yakamoz sanada başarılar:)) inşallah güzel haberler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…