evet canım her açıdan zor günler geçiriyoruz hala düğün kredi borçlarını ödüyoruz eşim şehir dışında onun kalma yemek parasına zaten maaşın yarısı gidiyo kalan yarsıda ancak faturalarla eve gidiyo krediyi bile ödeyemedik kaç aydır tam herşey düzelecekken ben böyle oldum Allah yardım eder diyoruz bizde napalım
kızlar bayram sonrası öğrendim beklediğimden düşük geldi puanım 15 net artırmama rağmen 2 puan düşük geldi standart sapma olayı işte kadrolu tercih yapamıyorum ama sözleşmeli olur diye düşünüyorum sanırım aralık sonu sözleşmeli atama için tarih verecekler inş.o olur en azından yoksa halimiz harap
açtım canım açtım hemen
bide kuzuda kaldı bi üçümüz çekiyoruz vallahi geçse bi an önce
kesin cnm kesinnn
Vallahi ben dün serumu yiyince bugün biraz daha iyiyim..Sadece 3 kez gittim kusmaya bugün.. O kadar.
ayy canım inşallah bekledıgınden yuksek olur bebegının sansına
valla o zaman bizim ikiz olması lazım bi kız bi erkekeşim hakkariden gelmişti iki aydı görüşmüyoduk bi açılış yaptıkki ne siz sorun ne ben söylim
valla o zaman bizim ikiz olması lazım bi kız bi erkekeşim hakkariden gelmişti iki aydı görüşmüyoduk bi açılış yaptıkki ne siz sorun ne ben söylim
bana da iyi geldi serum bugün daha iyiyim
bende takılıyorum serum cok ıyı gelyo ama delık deşik olyoz
geçen eşim pekmez içirdi zorla enerji verir diye suyla içtim 1 dk geçmedi hem agzımdan hem burnumdan çıktı 4 5 kez kustumöyle bole degıl agzımdan gelse burnumdanda gelıo esım kurtarıo sadece suyla omurmu gecer ogun pasat yıyım dedım allahım basa vermesın
sana göre zahmetse ben napıyım artık:)))))))kız olsun diye her zahmete katlanmışım, görüyonuz mu..ne fedakar bir anneyim ben böyle...
ayyyy neden bırktın yaaa süper hem mesleğin olurdubenımkı hıc ıstemıo calısmamı ayy hemsırelık bolumnden ayrıldım dıyınce mıllet usulur benımkı zıl takıp oynadı gerızeklı kocam
o açılıştan sonra da bebek olmasaydı kendimden şüphe ederdim hoş bi kere yapmadık açılışı hangisinde tutturduk bilmiyorumTam yapmışsınız valla açılışı...
Bebek de sıkışıvermiş araya...
hehehehehe
bana da iyi geliyo ya serumda olmasa napcam bilmembende takılıyorum serum cok ıyı gelyo ama delık deşik olyoz
yakamoz hanı bebekın resmı ben gormedımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçen eşim pekmez içirdi zorla enerji verir diye suyla içtim 1 dk geçmedi hem agzımdan hem burnumdan çıktı 4 5 kez kustum
ahhhhhhhhhhh ah ya bızımkıler cok azgın bebeler hıc rahat durmuo yada bılemıcem bacım seylerındenmıdır nedır ıste anla
ahhhhhhhhhhh ah ya bızımkıler cok azgın bebeler hıc rahat durmuo yada bılemıcem bacım seylerındenmıdır nedır ıste anla
ay kalk gıt hadi cok merak edıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?