benım adam yaklasdıkca kuzunun kocasının dedigini diyorum
geri cekılıyo bebegınle böylemı tanıscan dıyom
hehehehehhehe adam bi fena oluyo bi fena oluyo
Ben gidiyorum kızlar öpüldünüz ben yarın çalışıcam zaten burdayım :))) yakamoz sanada başarılar:)) inşallah güzel haberler ....
duşa girip gidecem kız kıyafetlerimi hazırlıyom benim gitmem daha 2 saati bulur duşa gir saçları düzelt bide uzun saçlarım makyaj derken zaten randevusuz gidiyom erken gitsemde bekletecekler 5 e kadar en iyisi geç gidimay kalk gıt hadi cok merak edıom
ben gidiyom ama daha duşa gircem :)kim nere gidiyo kız
saol canım inşallah bakalım akşama veririm ancak haberleri benBen gidiyorum kızlar öpüldünüz ben yarın çalışıcam zaten burdayım :))) yakamoz sanada başarılar:)) inşallah güzel haberler ....
selam arkadaşlar nasılsınız
kızlar ben çıkıyorum, gene fenalaştım...
Kusmaktan helak oldum...
Kızlar ben çok yoğunum bakamıyorum pek..
merhaba arkadaşlar,bende bugün itibariyle tam 12 haftalık hamileyim.2.hamileliğim.ilk çocuğum egemi kaybettim.kalp hastası olarak doğmuştu.2 günlükken dokuz eylülde ameliyat oldu.herşey bitti sanmıştım ama asıl çile yeni başlamış.4 aylık anjiyo derken izmirde yaşam şansı yok dediler.yaparsa birtek ist.acıbadem hastanesinde tayyar sarıoğlu yapar dediler.götürdük.ameliyatı başarılı oldu ama yoğun bakımdan çıkamadı oğlum.bi daha asla çocuk sahibi olmayı düşünmemiştim.2009 şubat ayında kaybettim.ve şuan belki de mucize tekrar hamileyim.çok korkuyorum.dualarınızı esirgemeyin.bu arada dr.alsancakta kadomere gidiyorum hatice aktan giden varmı acaba.allah hepimizin yavrularını korusun.
yaşasın süt içiyorummmm
işyerimede aldım süt..liğt tabi...ısıtıp ısıtıp içicem.günde 1 lt içsem minnoşuma süperr gelir..öyle yapacağım elimden geldiği kadar
mesai bitsede eve gitsem..çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
:124::103::103::103::103:
kocamınkuzusuyum bebişinn pekk tatlııı maşalalhhhhh canım.....ya benim içimede senin kızın olacakmış gibi doğuyor... hayırlısı..allah herkesin gönlüne göre versin...ilk önce sağlıkk..
:81::81:
merhaba arkadaşlar,bende bugün itibariyle tam 12 haftalık hamileyim.2.hamileliğim.ilk çocuğum egemi kaybettim.kalp hastası olarak doğmuştu.2 günlükken dokuz eylülde ameliyat oldu.herşey bitti sanmıştım ama asıl çile yeni başlamış.4 aylık anjiyo derken izmirde yaşam şansı yok dediler.yaparsa birtek ist.acıbadem hastanesinde tayyar sarıoğlu yapar dediler.götürdük.ameliyatı başarılı oldu ama yoğun bakımdan çıkamadı oğlum.bi daha asla çocuk sahibi olmayı düşünmemiştim.2009 şubat ayında kaybettim.ve şuan belki de mucize tekrar hamileyim.çok korkuyorum.dualarınızı esirgemeyin.bu arada dr.alsancakta kadomere gidiyorum hatice aktan giden varmı acaba.allah hepimizin yavrularını korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?