2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım adam yaklasdıkca kuzunun kocasının dedigini diyorum
geri cekılıyo bebegınle böylemı tanıscan dıyom
hehehehehhehe adam bi fena oluyo bi fena oluyo

Ben de tanışın biran önce diyorum da, adam oramla mı tanışacak çocuk diye öğürmeye başlıyo...
Ama zulümde üstüme yoktur, her akşam babası elini karnıma koyup konuşuyo bebişimle..Çoğu zaman da uyuyun çocuumm diyo ama olsun...Konuşuyo ya..
Bi de ben masal okuyorum diye çok kızıyor...Ne anlasın o çocuk masaldan diyor..
O anlıyo herşeyi diyorum bende...O zaman da hemen elini koyuyo karnıma, gavur anan işine gelince herşeyi anlıyo diyo sana, işine gelmeyince hiç bişey yemiyo üzüyo seni diyo...
Benim bebe bu kadar konuşmayla , konuşa konuşa doğacak zaten...

ay kalk gıt hadi cok merak edıom
duşa girip gidecem kız kıyafetlerimi hazırlıyom benim gitmem daha 2 saati bulur duşa gir saçları düzelt bide uzun saçlarım makyaj derken zaten randevusuz gidiyom erken gitsemde bekletecekler 5 e kadar en iyisi geç gidim
kim nere gidiyo kız
ben gidiyom ama daha duşa gircem :)
Ben gidiyorum kızlar öpüldünüz ben yarın çalışıcam zaten burdayım :))) yakamoz sanada başarılar:)) inşallah güzel haberler ....
saol canım inşallah bakalım akşama veririm ancak haberleri ben

ben duşa giriyorum kızlar bi saat yokum :) dr.a gitmeden yazarım geç gitcem zaten öpüldünüzzz

ay inşallah bir an evvel salı günü gelirde bende doktora gider testimi yaptırır ve bebeğimi görürüm :)
demin müşteriye bakarken maksimum on dakika ayakta kaldım ve cok ama cok basım döndü.
neyse bebekleri sağlıklı olsunda bunlar olacak seyler ne de olsa.

merhaba arkadaşlar,bende bugün itibariyle tam 12 haftalık hamileyim.2.hamileliğim.ilk çocuğum egemi kaybettim.kalp hastası olarak doğmuştu.2 günlükken dokuz eylülde ameliyat oldu.herşey bitti sanmıştım ama asıl çile yeni başlamış.4 aylık anjiyo derken izmirde yaşam şansı yok dediler.yaparsa birtek ist.acıbadem hastanesinde tayyar sarıoğlu yapar dediler.götürdük.ameliyatı başarılı oldu ama yoğun bakımdan çıkamadı oğlum.bi daha asla çocuk sahibi olmayı düşünmemiştim.2009 şubat ayında kaybettim.ve şuan belki de mucize tekrar hamileyim.çok korkuyorum.dualarınızı esirgemeyin.bu arada dr.alsancakta kadomere gidiyorum hatice aktan giden varmı acaba.allah hepimizin yavrularını korusun.

BAŞIN SAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN ....İNŞALLAH BU BEBİŞİN SAĞLIKLA GELSİN

yaşasın süt içiyorummmm

işyerimede aldım süt..liğt tabi...ısıtıp ısıtıp içicem.günde 1 lt içsem minnoşuma süperr gelir..öyle yapacağım elimden geldiği kadar

mesai bitsede eve gitsem..çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

:124::103::103::103::103:

kocamınkuzusuyum bebişinn pekk tatlııı maşalalhhhhh canım..... ya benim içimede senin kızın olacakmış gibi doğuyor... hayırlısı..allah herkesin gönlüne göre versin...ilk önce sağlıkk..

:81::81:

afiyet olsun ben yarım yağlı alıyorum light içemiyorum tadı çok duru geliyo

başın sağolsun..çok zor evlat acısı..allah sabır versin...
inaşalhh bu bebişin sağlıklı olarak kucağına alırsın..
dualarımız seinlee

bu arada ben ankaradayım.çağ hastanesine gidiyorum...çok memmunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…