merhaba arkadaşlar,bende bugün itibariyle tam 12 haftalık hamileyim.2.hamileliğim.ilk çocuğum egemi kaybettim.kalp hastası olarak doğmuştu.2 günlükken dokuz eylülde ameliyat oldu.herşey bitti sanmıştım ama asıl çile yeni başlamış.4 aylık anjiyo derken izmirde yaşam şansı yok dediler.yaparsa birtek ist.acıbadem hastanesinde tayyar sarıoğlu yapar dediler.götürdük.ameliyatı başarılı oldu ama yoğun bakımdan çıkamadı oğlum.bi daha asla çocuk sahibi olmayı düşünmemiştim.2009 şubat ayında kaybettim.ve şuan belki de mucize tekrar hamileyim.çok korkuyorum.dualarınızı esirgemeyin.bu arada dr.alsancakta kadomere gidiyorum hatice aktan giden varmı acaba.allah hepimizin yavrularını korusun.
hanı kocamınkuzusu bebekın ay bende ne malım ya goremıom bır turlu :'(
afiyet olsun ben yarım yağlı alıyorum light içemiyorum tadı çok duru geliyo
canım ben sana buluyum sayfasını söyleyim bekle
evet canım ya sorma..rengi bile duru..ama çok kilo alırım diye korkuyorum olmazsa arada kaçamak yaparım yarım yağlı
saol cnm cok tesekkur ettım
bu arada cinsiyet için erken zannediyordum ama p.tesi 2li test için gittiğimde sorayım bari.12+3 olcam.gerçi sağlıklı olsun benim için en önemlisi o ama.abisine benzeyen bi oğlum daha olursa da mutlu olurum yani..
Eki Görüntüle 110267 Eki Görüntüle 110266
Bak teyzesi benim balık kızıma..
O kuyruk gibi olan yer elleriymiş perdesini atamamış sıpa kıpırdamadığı için..Sağ tarafta olan yerler bacakları...Edepsiz ayırmış iyice...Ama daha çok minik cinsiyet söylemem mümkün değil dedi doktorum..
canım doktorun cinsiyet tahmini yaptımı son gittiğinde ? bu arada çok sevindim bebişin iyi olmasına..benimkide seninki gibi kıpır kıpır teyzesii
ya canim karindan bakti demi onu sormayi unutmusum..
canım; kuzu fıstığınki 1228. sayfada..gökyüzü fıstığınki 1231. sayfada...pek tatlılar yaaaa
gökyüzü canım bu arada senin bebişin maşallahhhhh kocaman olmuş annesii..ayy yeyim ben onuuyaaaa..
kıpıpr kıpır olan kız cocugumu olyo
güzel haberlerini bekliyoruz canim insben duşa giriyorum kızlar bi saat yokum :) dr.a gitmeden yazarım geç gitcem zaten öpüldünüzzz
evet bende sizleri gecirdim aklimdan dinleseler diye bende tam kulagimi veremedim kekik ve zencefili kaynaticaksiniz sonra iciliyor dedi ama miktarini anlamadimkızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
mide bulantısı giderici seyler söluyooooo
yerim ben onubuda bizim minik 2 li testde
Eki Görüntüle 110267 Eki Görüntüle 110266
Bak teyzesi benim balık kızıma..
O kuyruk gibi olan yer elleriymiş perdesini atamamış sıpa kıpırdamadığı için..Sağ tarafta olan yerler bacakları...Edepsiz ayırmış iyice...Ama daha çok minik cinsiyet söylemem mümkün değil dedi doktorum..
Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
bende düsünüyorum acmayi ama daha kimse bisey almamistir diye vazgectim geri ama isterseniz acarim hemena göbişler için topik açtık ya bizde aldıklarımızı koyacagımız bi topik açalım çekelim koyaluım diger ayların topikleri hep yapmışlar. ben bilmiyorum açmayı bilen varsa süper olur
sen zaten hic bisey yiyomuyosun cnim ya ins böyle devam etmezben ekşi hiçbişey yemiyorum..Portakal mandalina, limon ve ekşi hiçbişey boğazımdan geçmiyo...
Geçen akşam eşim portakalı yemiyorsun bari suyunu iç diye sıkmış getirmiş..Bi yudum içmemle birlikte olduğu gibi geri püskürttüm..Ama çikoları götürüyorum valla hiç sıkıntı yok o kon iuda...
benimde tedaviyi uygulayan uni hasnesi istedi 140 euyu ama ben kadin dogumcumla görüstüm o daha uygun yapacakben cerrahpaşada yaptırdım yeni testlere para almadılar ama sadece kan için 45 tl ödedim. özelde 300 tl istiyorlar canım..
cok sagol teyzesigünaydınn güzelllerrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzz
hastaneye giddcek arkaaşalrr sonuçlarıı bildirinnnn merakta bırakmayın bizi..bende yarın bebişime kavuşacağım..belki doktorum ilacı bıraktıracak..şu düşük riskimi atlattım mı rahatalayacağım...
bende mide bulantısı azalıyor gibi kızalar..inaşalhh sizde de azalır...
66 kiloya düştüm.kilo vermem hoşuma gitmiyo,iştahsızlık başladı off yaakarnım kocaman oluyor ve bebeişimin çok güzel beslenemediğini düşünüyorum.1 haftadır balık yiyemedim
------------
kocasının kuzusucanım benim iyiki sana ve bebişine bişey olmadı..canım benim çok geçmiş olsunn..neyseki eşin yanındaymış,rahatladım şahsen yanında olduğunu okuyunca
seydammm canım bu aradaa bebişinn çok tatlıı maşalahhhhhhhhhhh ya sanki ayakta dans ediyobu arada bende resim eklicem en kısa zamanda..göbüşüm kocamn oldu..4 aylık gibi sanki ama zati biraz da vardı hamile kalmadan önce.yane bi kısmı yağ diğer kısım bebişş göbüşüüü
kızlar bu arada benim bebiş önden gidiyor ya 1 hafta 1 gün..yarın cinsiyet tahmini yapabilir mi doktorum..tabikii ilk önceee sağlıklıı bu herşeyden önemli..ama insan merak da ediyor
evet cok pahali canim ama ben kendi kadin dogumcumla halledicem belki yarisi öderim telde para önemli degil dedi ama bakalim onuda zor durumda birakmak istemem ins saglikli birer kiz annesi oluruz insallah140 euro mu..Biz para falan ödemiyoruz, kan tahlili için para alıyorlar ama o da uygun bişey tabi özelde yaptırırsan..Devlette ona da para vermiyorsun..Çok ödeniyormuş orda..Valla benimki de kıpırdamıyo, bende kızdır inşallah diye avunuyorum...Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?