2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin..basin sagolsun..allah hepimize saglikli bebekler versin..

hanı kocamınkuzusu bebekın ay bende ne malım ya goremıom bır turlu :'(

canım ben sana buluyum sayfasını söyleyim bekle

afiyet olsun ben yarım yağlı alıyorum light içemiyorum tadı çok duru geliyo

evet canım ya sorma..rengi bile duru..ama çok kilo alırım diye korkuyorum olmazsa arada kaçamak yaparım yarım yağlı

bu arada cinsiyet için erken zannediyordum ama p.tesi 2li test için gittiğimde sorayım bari.12+3 olcam.gerçi sağlıklı olsun benim için en önemlisi o ama.abisine benzeyen bi oğlum daha olursa da mutlu olurum yani..

bu arada cinsiyet için erken zannediyordum ama p.tesi 2li test için gittiğimde sorayım bari.12+3 olcam.gerçi sağlıklı olsun benim için en önemlisi o ama.abisine benzeyen bi oğlum daha olursa da mutlu olurum yani..

allah gönlüne göre versin canım ...hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

saol canım arkadasımmm
ye valla yee bende yiyim

ay ozaman benımkı kesın erkek dahada bıse dıyemıom cekırge nasıl sıcrıo hamsı tava gıbı hahahahaha hıc durmadı kızım ya hatta 9.5 miş

Son düzenleme:
ay catlıcam sımdı ıcınemı dustunuz kanalın beeeeeeeeeee nerdesınız aloooooooooooooo kımse yokmuuuuuuuuuu :84::84::84::84::84::84:

kızlarrr ben doktora gidiyorum çıkmadan yazayım dedim 5 ten sonra gelirim büyük ihtimal öpüldünüss

ben duşa giriyorum kızlar bi saat yokum :) dr.a gitmeden yazarım geç gitcem zaten öpüldünüzzz
güzel haberlerini bekliyoruz canim ins

kızlar evde olanlar yanı yakamoz özellıkle sen seda sayanı ac ibrahm saracoglu
mide bulantısı giderici seyler söluyooooo
evet bende sizleri gecirdim aklimdan dinleseler diye bende tam kulagimi veremedim kekik ve zencefili kaynaticaksiniz sonra iciliyor dedi ama miktarini anlamadim

buda bizim minik 2 li testde
yerim ben onu cok net belli olmus gercekten canim

masallah kizina
kuzucum sagsaglim kucaklamayida nasip etsin rabbim hepimize
Kızlaaaaaaar ben geldim.
Bebişimi gördüm büyümüş maşallah. Baş-popo 5,68 olmuş.
Bir hareketli görseniz
Ayy çok mutluyum.
masallah kocaman olmus gözünaydin canim yüzün hep gülsün ins

a göbişler için topik açtık ya bizde aldıklarımızı koyacagımız bi topik açalım çekelim koyaluım diger ayların topikleri hep yapmışlar. ben bilmiyorum açmayı bilen varsa süper olur
bende düsünüyorum acmayi ama daha kimse bisey almamistir diye vazgectim geri ama isterseniz acarim hemen

sen zaten hic bisey yiyomuyosun cnim ya ins böyle devam etmez

ben cerrahpaşada yaptırdım yeni testlere para almadılar ama sadece kan için 45 tl ödedim. özelde 300 tl istiyorlar canım..
benimde tedaviyi uygulayan uni hasnesi istedi 140 euyu ama ben kadin dogumcumla görüstüm o daha uygun yapacak

cok sagol teyzesi büyüyor cok sükür seninde fotonu bekliyoruz en kisa zamanda

evet cok pahali canim ama ben kendi kadin dogumcumla halledicem belki yarisi öderim telde para önemli degil dedi ama bakalim onuda zor durumda birakmak istemem ins saglikli birer kiz annesi oluruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…