2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benim esimde oyle..simdiden diyorum cok kilo alcam..ne kadar gerekiyorsa alican tabi diyor..bebegimizin sagligi icin..sonrasinda verirsin zaten diyor..banada emzirmek en zor sey geliyor..hatta ilk iki gun kuzenlerimin nasil
cebellestigini gordugum icin..allah yardim etsin bizlere..ama tabi sut olsun..acisin bosverelim..

ayy inşalllahhh canım yaaa...dedigin gbi süreriz kremleri yeterki süt olsun emsin..anne sütü kadar degerli bişey var mı ya...

aman cnm ıcımde kalsa bıde acı yedım yıne agzımdan ates cıktı bogazım cok yanıo da meyve suyu felan ıdare etyom ıste

o emzirmenin bile bisürü taktigi varmış..hep aynı memeye vermiycekmişsin..sonra meme ucu kuru olcakmış..bide cocuk agzını acınca pat diye itirrip vericekmişsin memeyi öle yumuşak olmuycakmışsın..o siyah yeri komple agzına alması gerekmiş..sonra bi memenin deligi az olabiliyormuş, onu acmak için masaj yapcakmışsın..o cocugu tutma pozisyonları degiştircekmişsin..abooooo ölme eşşegim ölmee

ayyyyyyyy annem neler denedı kucuk kardesımde ama yınede goğüs ucu catlıo ay kanıyor resmen

doktor cinsiyet bisey demismiydi..benim bakti bisey goremedi..

[
senin kesinleşti mi cinsiyet?
11 haftada falan yaptrdıysan doğruluk oranı daha fazla oluyor
evet 12. haftada oldu bana erkeke benzıyo dedi ama kesin bieş demedi galiba erkek ama

ayyyyyy allahımmmm ne zor dogurmak bakmak büyütmek yaa
inşallah kıymetımızı bilerler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…