eşimde dıo zaten das gıbı aldım ben eskıtırım senı merak etme dıo hehehehehe
ilk zamanlar evet ama sonra alışıyorsun . Valla çok fena oldu ama yinede bırakmadım yılmadım pompalarla çektim sütümü getiridm inat edin kızlar mutlaka sonrasında geceleri uykusuuz bile kalmıyosunuz çıkar memeyi ver uyusun bebiş. öbür türlü bebek ağlar sen mama yap getir derken uykusu açılır.ooooo inşallah sütümüz olurda acır hiç önemli değil.
Sorma canım işler bir yoğun,bir yoğun kafamı kaşıyamadım bugün. Ancak toparlandım.
Kuzu kaçtı mı?
Siz napıyonuz bakalım.
Canımı kısır istettin kız valla. Sabah ege akşam sen. Ağzım sulandı
merak ettim kızım seni hani foton ?
ben bole acı yersem bebe meme de almas acı dıe
Ben bole acı yersem bebe meme de almas acı dıe
aman cnm ıcımde kalsa bıde acı yedım yıne agzımdan ates cıktı bogazım cok yanıo da meyve suyu felan ıdare etyom ıste
sen böyle acı yersen gazmanı doğurursun..
Zart çeke çeke doğar artık:))))) hahahaha
Yine mi çıkardın? Hay allah.
Geçmedi mi bulantıların?
bekle cnm dur koyım hemen
o emzirmenin bile bisürü taktigi varmış..hep aynı memeye vermiycekmişsin..sonra meme ucu kuru olcakmış..bide cocuk agzını acınca pat diye itirrip vericekmişsin memeyi öle yumuşak olmuycakmışsın..o siyah yeri komple agzına alması gerekmiş..sonra bi memenin deligi az olabiliyormuş, onu acmak için masaj yapcakmışsın..o cocugu tutma pozisyonları degiştircekmişsin..aboooooölme eşşegim ölmee
doktor cinsiyet bisey demismiydi..benim bakti bisey goremedi..
evet 12. haftada oldu bana erkeke benzıyo dedi ama kesin bieş demedi galiba erkek ama[
senin kesinleşti mi cinsiyet?
11 haftada falan yaptrdıysan doğruluk oranı daha fazla oluyor
o emzirmenin bile bisürü taktigi varmış..hep aynı memeye vermiycekmişsin..sonra meme ucu kuru olcakmış..bide cocuk agzını acınca pat diye itirrip vericekmişsin memeyi öle yumuşak olmuycakmışsın..o siyah yeri komple agzına alması gerekmiş..sonra bi memenin deligi az olabiliyormuş, onu acmak için masaj yapcakmışsın..o cocugu tutma pozisyonları degiştircekmişsin..aboooooölme eşşegim ölmee
güzelsin güzel cok..allah nazarlardan saklasın..bana benziyonkoptum...
güzelsin güzel cok..allah nazarlardan saklasın..bana benziyonkoptum...
kesın hahahahaha ay cok yasa emı balım yaaaaaaaa ne guldümmmmmmmmmmmm ay hep gulelım ınsallah
cok güzelsin canımcım..degerini bilsin kocan..genceciksin..ahh genclik ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?