valla bence de uygun..bi de mustela varmış ama lierac daha ii araştırmalrım sonucunda o cıktı:)hem benim en önemsedigim o catlaklar..kilolar verilir bi şekildede catlaklar bi kere oldumu gecmiyo...bide dogal kakao yagı, badem yagı, fındık yagı,susam yagı aldım onlarıda bi kaba koydum ondanda sürüyom..daha da catlarsam yuh diycem:18:
[/quote]ege bana bayaa ilgisiz davrandılar bu ikinci gidişimdi. Anlamadım. Sanırım cok yogunlar diyemiydi artık bilemeyeceğim. Ben bebeğimle ilgili bir kelime duyamadan cıktım öle diyim.
Ultrason fotosu bile alamadım.
Ama baska bir doktora daha gidiyorum o yüzden bu defa üzülmedim. 15. Haftada falan ona gideceğim o da bakar artık. Anlatır. Burada benim tahlillerimi bile doktor görmüyor hemşiler okuyor. Bu konuda bir bahtsızlığım oldu :)
te=ege04;16425584]3 lü yapmazlar o eskidendi. 22 haftada tekrar perinatolojiye geliceksin dediler bana:) sana neden bişey demediler bana baya bi açıklama yapıyorlar ben aşırı derecede memnunum. Yada değiştir hastaneyi memnun değilsen bahçelievler medical parkda iyi
valla bence de uygun..bi de mustela varmış ama lierac daha ii araştırmalrım sonucunda o cıktı:)hem benim en önemsedigim o catlaklar..kilolar verilir bi şekildede catlaklar bi kere oldumu gecmiyo...bide dogal kakao yagı, badem yagı, fındık yagı,susam yagı aldım onlarıda bi kaba koydum ondanda sürüyom..daha da catlarsam yuh diycem:18:
emzirirken göğüsler yara oluyor o zamanda mustela kullanmıştım ben
ay catlak kötu ya ben esımden bıle cekınırım hemen almam lazım daşş gıbı karıykennn ay yarık yuruk offfff
nerdesin yaaa sen ben dayanamayıp arada giriyorum valla
hosgeldin cnm..
Hiiiççççte utanmam ben ona nurtopu gibi evlat veriyorum bide sarkıklardan mı utancam.. Hıhhh
ben bi kere öyle dedim utanıyorum diye eşim bana bu lafı söyledi sen bebeğimin annesisin en güzel kadınsın dedi:)))))))))))
Hiiiççççte utanmam ben ona nurtopu gibi evlat veriyorum bide sarkıklardan mı utancam.. Hıhhh
ben bi kere öyle dedim utanıyorum diye eşim bana bu lafı söyledi sen bebeğimin annesisin en güzel kadınsın dedi:)))))))))))
öff ben ondan da cok korkuyorum..bi de benim gögüsler normaldede büyük..öfff bomba gibi olacam..acıycak diye cok korkuyorum valla..dogurmaktan cok emzirmekten korkuyom ben dogum bigünde olup bitiyo emzirmek en az 6 ayTabi sütüm olsun emzireyim de korkuyorum cok hassastır benimkiler..
hele sen çıtırsın şimdi daha..18 yaşında bebek gibisindir..aman dikkat et..ben de zaten oluştu zamanla da aşınmaya ugradık bizama cok iyi bakarım kendime, bakmasam halim harap
anam nirdesın kız hggggggggggggg fmg cimmmm
ilk zamanlar evet ama sonra alışıyorsun . Valla çok fena oldu ama yinede bırakmadım yılmadım pompalarla çektim sütümü getiridm inat edin kızlar mutlaka sonrasında geceleri uykusuuz bile kalmıyosunuz çıkar memeyi ver uyusun bebiş. öbür türlü bebek ağlar sen mama yap getir derken uykusu açılır.ooooo inşallah sütümüz olurda acır hiç önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?