ö.bıse dıl cnm bas donmesı kusması olmus da sukur ıyı sımdı
oyle herkes ole dıo hehehehehehe ama daha cocuk gıbı duryom ole hep spor ayakkabı gıyınırdım converse felan sımdı evledım bakın anlatım kadın oldum dıe topuklu ayakkabı aldım ayyyyyyyyy yuruyemedım yemınle dugundekı bıle topuksuzdu bıoyum 176 bıde topuklu gıysem .... neyse esım dedıkı esra bosver askım gıyme yuruyemıon ay sınır ettı benı:86::86::86::90::90:
3lü vardı eskiden ben onu yaptırdım şimdi erken tanı konulsun diye 2 li çıkmış ama herdoktor aynı değil. Hepsi aynısını istemiyor..
buda sevglı anacummmmmmmmmmm datlum petegemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar kız olmaz olurmu 16 ile 20 hafta arası yapışıyor bana da randevu al dediler 3 hafta sonraya
Kızlar iyi akşamlar toparlıyım çıkıcam grşz
Kızlar iyi akşamlar toparlıyım çıkıcam grşz
İyi akşamlar canım.
Ben de çıkıyorum. Görüşürüz kızlaaaaaar...
Hepinize iyi akşamlar.
ya kızlar size bişe sorcam benim gögüslerim felaket halde şişdi sanki emzirecek hale geldi şişincede kaşınıyo tabiki sizdede varmı böle bir durum
13 haftalık ama benim 6 haftalıkkende böleydi acaba bi dra sorsammı ki
bende topuklusuz yapamayanlardanım oldum olası bi karış topukla dolaşırım bide senelerdir giyince istesem koşarım yani o kadarbende senin yaşındayken öyle giyinirdim spor..ama evlenince degişiyo insan zamanla..ama hala spor severim..zaten aramızda tam 11 yaş fark var kız.:) daha giyme vall tadını cıkar ...sonra iş güç dügün dernek mecbur kalıyon giyiyon..ayy foto muabetti burda yeter..ben cıkıyom güzelim..kocam geldi..cıkarıyom fotomu..öptüm canım
aynen benimde öyle canım hem büyüdü hem kaşınıyoya kızlar size bişe sorcam benim gögüslerim felaket halde şişdi sanki emzirecek hale geldi şişincede kaşınıyo tabiki sizdede varmı böle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?