2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyle herkes ole dıo hehehehehehe ama daha cocuk gıbı duryom ole hep spor ayakkabı gıyınırdım converse felan sımdı evledım bakın anlatım kadın oldum dıe topuklu ayakkabı aldım ayyyyyyyyy yuruyemedım yemınle dugundekı bıle topuksuzdu bıoyum 176 bıde topuklu gıysem .... neyse esım dedıkı esra bosver askım gıyme yuruyemıon ay sınır ettı benı :86::86::86::90::90:

bende senin yaşındayken öyle giyinirdim spor..ama evlenince degişiyo insan zamanla..ama hala spor severim..zaten aramızda tam 11 yaş fark var kız.:) daha giyme vall tadını cıkar ...sonra iş güç dügün dernek mecbur kalıyon giyiyon..ayy foto muabetti burda yeter..ben cıkıyom güzelim..kocam geldi..cıkarıyom fotomu..öptüm canım

dogtudur canım gidince söylerler beni 2li taramada başka dr yolladılar dedim sizmi takip edeceksiniz yok dedi 2li 3lü ve ayrıntılı ultrasonda bana gelcen dedi şimdi haftaya kendiminkine gitcem 2 hafta sonrada 3lüye şimdi 13 haftalık olduk sanki artık benim bulantılarım azaldı gibi drum ilaçlarımı kesti midem bulanıyor olnları içince dedim ozaman içme sen çıkartmada tek dedi geri başlamam inşallah ilaç içmekten nefret ediyorum

ya kızlar size bişe sorcam benim gögüslerim felaket halde şişdi sanki emzirecek hale geldi şişincede kaşınıyo tabiki sizdede varmı böle bir durum

bende topuklusuz yapamayanlardanım oldum olası bi karış topukla dolaşırım bide senelerdir giyince istesem koşarım yani o kadar topuk zerafet yahu kotun altına bile ince topuk ayakkabı giyerim elbisenin altına süper oluyo ama yaw vazgeçemem topuklularımdan

ya kızlar size bişe sorcam benim gögüslerim felaket halde şişdi sanki emzirecek hale geldi şişincede kaşınıyo tabiki sizdede varmı böle bir durum
aynen benimde öyle canım hem büyüdü hem kaşınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…