2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım öle tabi rahat ol sen
millet ne sekılde doguruyo sen kötü düsüncelere kapılma die söledım

yok kapılmıyorum zaten..Baştan pek umudum yoktu açıkcası ama, bebekim inatçı çıktı..Duruyo bakalım, gününe de yaklaşıyo..İnşallah sorusuz geçer herşey..İkili de iyi çıkınca baya bi rahatladım..

hasret sen mi demiştin çatlaklar için lierac'ı??..ablamda ondan kullanmış cok memnun..ben de kullanmaya başladım..

ewt canım lierac paris we tek çatlak oluşmadı.. doğumdan sonra hiç kullanmadım doğuma10gün kalaya kadar hemen hemen hergün sürdüm..

banada işte 18. Haftada gel dedi o haftada da 3lü test yapılıomus ama oradan demediler bana 3lü test yapılacak diye
orada kimse birşey demiyor ki zaten

3 lü yapmazlar o eskidendi. 22 haftada tekrar perinatolojiye geliceksin dediler bana:) sana neden bişey demediler bana baya bi açıklama yapıyorlar ben aşırı derecede memnunum. Yada değiştir hastaneyi memnun değilsen bahçelievler medical parkda iyi

kız bacım bana ıkılı test yok dıo 3 test te yapmassa bogarım o dr u

[ senin kesinleşti mi cinsiyet?
benımde frehcg 42 cıkdı
2 li testi iyi cıkanlara 3 lü yapıyolarmı ben yaptırmam galiba 3 lü yaa
bide 3 lü tam nasıl oluyo
11 haftada falan yaptrdıysan doğruluk oranı daha fazla oluyor

anam tamam ıyıymıs fıyatı herseye verıoz zaten ıvıra zıvıra alım ama burda varmı kı ılcedeyım adanadan alım bari

valla bence de uygun..bi de mustela varmış ama lierac daha ii araştırmalrım sonucunda o cıktı:)hem benim en önemsedigim o catlaklar..kilolar verilir bi şekildede catlaklar bi kere oldumu gecmiyo...bide dogal kakao yagı, badem yagı, fındık yagı,susam yagı aldım onlarıda bi kaba koydum ondanda sürüyom..daha da catlarsam yuh diycem:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…