- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
daha niler duycen niler bindennnnn:86:ye acıyı doğur hacıyı mı
Bunu ilk defa duydum kız...
ye acıyı doğur hacıyı mı
Bunu ilk defa duydum kız...
evet canım öle tabi rahat ol sen
millet ne sekılde doguruyo sen kötü düsüncelere kapılma die söledım
aa bende ilk duydum :))))
hasret sen mi demiştin çatlaklar için lierac'ı??..ablamda ondan kullanmış cok memnun..ben de kullanmaya başladım..
banada işte 18. Haftada gel dedi o haftada da 3lü test yapılıomus ama oradan demediler bana 3lü test yapılacak diye
orada kimse birşey demiyor ki zaten
ooo herkes buradaynış
kızlar esımle cok merak ettık ya bu lierac ı nerden bulcam fıyatı ne :87::87::87:
3 lü yapmazlar o eskidendi. 22 haftada tekrar perinatolojiye geliceksin dediler bana:) sana neden bişey demediler bana baya bi açıklama yapıyorlar ben aşırı derecede memnunum. Yada değiştir hastaneyi memnun değilsen bahçelievler medical parkda iyi
kısıryedım acı acı sonra ööööööööööööööööööööööö bogazımdan ejderha gıbı ates cıkıo
senin kesinleşti mi cinsiyet?hehehehehehe
benım annem eşimi öle cok cok sevmez yanı severde eh işde sevsem mi sevmesem mi diye ortada kalmıs
gecen dioki cocugun sana benzesin resmını önunden ayırma eşim bi fena oldu :))
erkek olcak dedık aaaa ben demısdım zaten falan dedi annem eşimde dio benım annemde dedi
annem bi bagırdı hadi ordan beee senın anan kız olcak demısdı diye
aayyy cok gülmüşdüm ama annem haklıydı
11 haftada falan yaptrdıysan doğruluk oranı daha fazla oluyorbenımde frehcg 42 cıkdı
2 li testi iyi cıkanlara 3 lü yapıyolarmı ben yaptırmam galiba 3 lü yaa
bide 3 lü tam nasıl oluyo
eczanelerde satılıyor canım..catlaklar için lierac gel..burda daha pahalı..ama normali 65tl..
kısıryedım acı acı sonra ööööööööööööööööööööööö bogazımdan ejderha gıbı ates cıkıo
ben kaçar..Herkese iyi akşamlar..
anam tamam ıyıymıs fıyatı herseye verıoz zaten ıvıra zıvıra alım ama burda varmı kı ılcedeyım adanadan alım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?