2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar şehir gezdim hepsi aynı vallahi giyilmiyo ancak turistik yerlerde biraz daha rahat giyiyosun hepsi o kadar benim herif giydirmiyoki dizüstü dediğim mini giymem zaten dizin hemen üstünde elbiselerim var sadece ama yanında hayatta giydirmez bi ara sürekli kavga ediyoduk sırf kıyafet yüzden ben bana karışamazsın istediğimi giyerim dedim oda tamam giy bende göz ucuyla bakanı görürsem gebertene kadar döverim deyince baktım iş kötüye gidiyo kuzu kuzu tamam dizaltı giyerim o zaman dedim onuda kabul etmiyo bacağım görünmiycekmiş hey Allahım o kadar kız var bana bakılacak sanki, bende tek çıktıgımda giyiyorum arada napim ona kalsa çarşaf giydirir bazen diyorum sana kalsa çarşaf giydirirsin bana diye yok ondada sadece gözlerin görünür o daha kötü diyor korktum bi an benim heriften :18:

ıyız bacımda nenem ı arayım dedım allahım karnı sısmiş laf edemems kımselerle allahımmmmmmmm 1.30 sa konustum ay hep dınledım susmak bılmedı yaaaaaaaaaaaaaa offfffffff yenı kapattım neysekı

kızla doktordan geldim basım cok agrıyodu dayanamdım gittik doktora
tabi cinsiyetide merak edıyoruz yaa hemen esim sordu hocam cinsiyeti bellimi
erkek ddemişdi diger doktor dedi doktor dedi valla ben kıza benzettim
benımki zıpladı nası anlıyosunuz hocam yaa hemen öle anlasılırmı falan
diger doktor erkek dedıgınde hic sesini cıkarmamısdı yüzü düşsü morali bozuldu
heheheh aramız pek iyi deil alay edemedım düzelsin neler sölicem
yaygaraya vermişdi erkek adamın erkek oglu olur diye:86::86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…