2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yalnız laf yemek istemiyosanız giymeyin ne zaman dizüstü bi elbise giyip topukları çeksem eve gelene kadar bin tane laf yiyorum o yüzden mersin dışında giymeye tövbe ettim

anam tamam ıyıymıs fıyatı herseye verıoz zaten ıvıra zıvıra alım ama burda varmı kı ılcedeyım adanadan alım bari
internettende sipariş werebiliosun..
süt olur canım süt yok diebişey yok rabbim her bebeğin rızkını weriyor.. emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne wardır.. ben bu konuda çok katıuyım yok emmedi yok sütüm yok diyenleri hiç anlamıyorum sen 3 gün dakka başı emzir masaj yap sıwı iç bak bakalım nasıl süt olmuyormuş! zaten o bebişle ilk karşılaşıpemzirme anı muhteşem bişey benimkız direk mememe yapışmış we çekmeye başlamıştı hiç uğraştırmadı annesini:))
size tek tawsiyem napıp edip normal doğurun.. sütünüzde çabucak gelsin sizde çabucak ayaklanın
bılıo bıde kasılıo koylerınde en guzel gelın benım hatun dıo kız ama gercekten oyleee
yaw ben nie göremiorum resimleri nereye yüklüosunuz
ya kızlar size bişe sorcam benim gögüslerim felaket halde şişdi sanki emzirecek hale geldi şişincede kaşınıyo tabiki sizdede varmı böle bir durum
çatlayacak demektir hemen nemlendirici sür we kaşıma, göbek içinde geçerli kzılar ne kadar kaşırsanız o kadar çatlarsınız.
yalnız laf yemek istemiyosanız giymeyin ne zaman dizüstü bi elbise giyip topukları çeksem eve gelene kadar bin tane laf yiyorum o yüzden mersin dışında giymeye tövbe ettim

bn kocam topuklu ayakkabı düşmanı hayatta giymemi istemiyor ama bense topukludan başka giymezdim şimdi bi elin parmağını geçmez topuklu ayakkabılarım

benimki hayatta giydirmez topukluyu zaten sakarım düşerim diye aklı gidiyo durmadan dikkat et durur ya babet yada spor giyerim touklu alıyım dedigim zaman ne işin var dogru yolda yürüdün okaldı der bide hamileyimki asla giydirmez

benimkide arada ne gerek var bunları giyiyosun dikkat çekiyor filan diyor ama dinlemiyorum vallahi alışınca vazgeçemiyor insan topuksuz güzel görünmüyorum gibi geliyo sanki bacaklarıda zarif gösteriyo topuk

alışmayınca ilk zamanlar öyle oluyo canım boşver aşkı memnuda beren saat bile çarpık çarpık yürüyodu topuklarla o bile alıştıysa biraz giyince çok rahat alışırsın ama enişte ikna olurmu bilmem son aylarda istesemde giyemem zaten ayaklar şişiyo filan napcam bilmem

ilk zamnlar hele ben özgüwenim gitmişti resmen kendimi bodur tahta bacak yerden bitme bişey hissediodum.. topuklu ayrı bir endam weriyor insana benim kıskançta bu yüzden izin wermiyor zaten

aha buda topuklarım ve ben herkes koymuş bende koyam silicim birazdan saç baş dağılmış acık idare edin

Son düzenleme:
hani bu bebeklere aldıgınız şeyleri nerden görebiliyoduk..bi bakayım kim ne almış..daha bizim ikili testimiz bilem olmadı

ahaha yakamozu da gördük..sen de cok güzelsin canımcım...
saol canımmm daha önce fotoda eklemiştim baya siz kaçırmışsınız
yaw neden hemen silionuz kim netsin lan sizü bn kimseyi göremedim

haha kaçırırlar belkim kız çok kalınca edit kayboluyo silmek için yöneticiye söyleyincede laf yiyom mecbur sildim sizde kaybolmasaydınız yaw profil fotomla idare edin

kızım ben bodrumda giyemiyom benimkiyle baştan anlaştık evlenince mini etek yok dedi..ben 20 yaşımdan 26ıma kadar deli gibi giydim..şimdi cok nadir denize giderken falan giyerim başka türlü giydirmez..topuklu ayakbıma da cok laf eder ama ondan vazgecmem..hamileyim diye giymiyorum ama...

ya kızlar size bişe sorcam benim gögüslerim felaket halde şişdi sanki emzirecek hale geldi şişincede kaşınıyo tabiki sizdede varmı böle bir durum

benimki de cok şişti canım..işte şimdi şişerken o catlak kremlerinden al mutlaka cünkü catlamaya başlar büyüdükce..lierac demiştik..o cok ii..duymadıysan söyliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…