bugün biraz daha iyiyim şükür böle devam eder inş. ya sen nasılsın? balım
kuzuuuu dun fena deılım dedın ya hemen bgn kendıne nazar degdırmıssın lavoboda almıssın solugu:(
Valla bugün midem pek hoş değil..
Ama iyiyim..İnşllah geçer birazdan benim bulantı da kahvaltı yapabilirim.
inşallah canımm
Valla bugün midem pek hoş değil..
Ama iyiyim..İnşllah geçer birazdan benim bulantı da kahvaltı yapabilirim.
Günaydın sana da..Gelirler çalışanlar birazdan..Bugün gene çok kötüyüm ben..Lavabodan çıkamıyorum..
Sen nasılsın,annen nasıl oldu, inşallah iyidir..
Sen nasılsın..senin bulantı falan olmuyo herhalde demi..
Şanslı gruptansın..[/QUOTE
yok ben yemek konusunda ıyıyım ama kanamalarım vardı onlarda 3-4 gundur yok allahtan. ya kuzu bu hamılelık cok zor ısmiş herkesın sıkıntısı başka oluyor..ya ben sımdıden bıle annemın kıymetını anlamaya basladım dusun yanı ılerde nolurum
hadi ya..allah yardim etsin canim..atlat biran once bulantilari..ya dun aksam konustu bizle iyiydi sanki..ama bu sabah yine kotu oldu..serumun etkisi bittisuan yine gidiyorlar hastaneye..
aynne yaa yarımın yarımı bi pgaça yedim o kadar
[/QUOTE]doğum için sağlık sigortam var ege özel hastanede yapacağım Allah nasip ederse
allah allah bana hem perinatolojide anlattılar hemde gebe polikliniğinde doktor anlattı aynı şeyleri. Herhalde yoğun zamanlarındaydı. Sen nerede yapacaksın doğumunu
hadi ya..allah yardim etsin canim..atlat biran once bulantilari..ya dun aksam konustu bizle iyiydi sanki..ama bu sabah yine kotu oldu..serumun etkisi bittisuan yine gidiyorlar hastaneye..
[/QUOTE]doğum için sağlık sigortam var ege özel hastanede yapacağım Allah nasip ederse
allah allah bana hem perinatolojide anlattılar hemde gebe polikliniğinde doktor anlattı aynı şeyleri. Herhalde yoğun zamanlarındaydı. Sen nerede yapacaksın doğumunu
yok ben yemek konusunda ıyıyım ama kanamalarım vardı onlarda 3-4 gundur yok allahtan. ya kuzu bu hamılelık cok zor ısmiş herkesın sıkıntısı başka oluyor..ya ben sımdıden bıle annemın kıymetını anlamaya basladım dusun yanı ılerde nolurum
Kanamam benim de oldu ama,zamanla geçiyor..İnşallah seninkiler de geçer kısa sürede..Hem benim öyle az bişey de değildi..Hiç panik yapma,Allah korur bebeğini...Bende annemi daha çok anlıyorum artık...Allah yardım etsin de,hepimizin sıkıntıları da biran önce bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?