2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ege hanım....
Geç kaldın bugün..nerelerdesin.
fmg de gelmedi daha...
Ay başı benim işler azaldı ya, herkes hafiflesin gelsin istiyorum..

Son düzenleme:
hadi ya..allah yardim etsin canim..atlat biran once bulantilari..ya dun aksam konustu bizle iyiydi sanki..ama bu sabah yine kotu oldu..serumun etkisi bitti suan yine gidiyorlar hastaneye..

Günaydın sana da..Gelirler çalışanlar birazdan..Bugün gene çok kötüyüm ben..Lavabodan çıkamıyorum..
Sen nasılsın,annen nasıl oldu, inşallah iyidir..

doğum için sağlık sigortam var ege özel hastanede yapacağım Allah nasip ederse

allah allah bana hem perinatolojide anlattılar hemde gebe polikliniğinde doktor anlattı aynı şeyleri. Herhalde yoğun zamanlarındaydı. Sen nerede yapacaksın doğumunu[/QUOTE]

[/QUOTE]

ozel sıgortayla hangı hastanede yapıcaksınız dogumuu???

hadi ya..allah yardim etsin canim..atlat biran once bulantilari..ya dun aksam konustu bizle iyiydi sanki..ama bu sabah yine kotu oldu..serumun etkisi bitti suan yine gidiyorlar hastaneye..

Canım ya, üzülme sen..Grip bile olsak en az 1 hafta sürüyo, 1 günde geçmez zaten..Belki yine serum takarlar, onu yiyince iyi olur...Kötü büşey olsa emarda çıkardı herhalde...Hem serum güzel bişey kız, ben hamile kaldığımdan beri en az 7 kere serum yedim,alışkanlık yaptı.

[/QUOTE]

yaa kızlar doktr size neler anlatıyosa burda anlatında bende bilgileneyim malum bana bişey anlatan yok

Kanamam benim de oldu ama,zamanla geçiyor..İnşallah seninkiler de geçer kısa sürede..Hem benim öyle az bişey de değildi..Hiç panik yapma,Allah korur bebeğini...Bende annemi daha çok anlıyorum artık...Allah yardım etsin de,hepimizin sıkıntıları da biran önce bitsin.

yaa kızlar doktr size neler anlatıyosa burda anlatında bende bilgileneyim malum bana bişey anlatan yok [/QUOTE]

Bana da bişey anlatan yok...Ben soruyorum habire aklıma gelenleri, onlar cevap veriyo o kadar...

ole 3-4 gun kahvrengı akıntım olmustu bıttı zaten ınsallah bıdaha tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…