2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben çevremdeki insanları analiz ediyorum bu konuda şu batıl inanaçlardan dolayı herkese hayat zindan oluyor yanlış inançlardan dolayı ama ne kadar inanır önem verirse birisi başına geliyor muhakkak ben hiç inanamıyorum biri bişi dedi mi araştırıyorum doğruluk payı ne kadar kuranda ayet olarak yazılmayan efendimizin sünnet olarak yapmadığı eşlerinde tavsiye etmediği hiçbirşeye inanmıyorum hatta dün saçlarımı kestirdim rabbim bebişime öümür verdiyse kim ne yaparsa yapsın bişi olmaz ama ömrü yoksa kimsenin elinden gelecek bişi yok maalesef

Haklısın ben de hep öyle diyorum, ama işte soranlara da inanmıyorum diyorum..
Ama gel gör ki kuaföre gitmek de istemiyorum...
Ama dediğine katılıyorum,Rabbim ömür verdiyse hiç bişeycik olmaz..

ya kızlar dün bi şekilde aradıgım hamsileri buldum..kocam yaptı.yedik..ayy cok kötü oldum bidaha asla yiyemem gibi geliyor..midem cok kötü oldu..bundan sonra asla bişeyi zorla yapmıycam balık yemem gerek diyede yemiycem..süt de içemiyorum onu da zorlamıycam..düzelirse zamanla düzelir..hemen gidip balık yagı aldım..süt yerinede ayran yogurt yiyorum..gercekten zorlayınca bu sefer hamilelik boyu yiyemiycem daha kötü olcak gibi geliyor..zaten bebegin gelişimi de 1 hafta ilerde..yapabilcegim hiç bişey yok yiyemiyorum..:2:

ben geldiiim
şöle bi geçmişte gezineyim bakalım dün akşamdan bu yana neler kaynattınız

Zaten zorla yemek mümkün değil ki..Anında geri püskürüyo..
Bende zorla bişey yemiyorum..Seninki ilerdeymmiş de,benim bebem geriden geliyo ama ben yiyemiyorum..

Evet bencede süper olur atarsiniz havanizi :) Bencde imkanin varsa iyi olur canim.

Bana vitamin vermedi doktorum..İhtiyacın yok dedi..Bi de uyuyamıyorum falan ya..Az hiper aktiflik de var..
Folik asit içiyordum, onu da son kontrolde bıraktırdı..

Banada doktorum gerek yok dedi ama herkes kullandigi icin mrk ettim yinede :)

bu arada ben bebeğpimin hareketlerini hafif hafif hissetmeye başladım warmı benim gibihisseden..
ama ilk bebeik olanlar biraz daha geç hisseder.. 2. bebekler erken hissedilirmiş:)

Sabah - Bakan Çubukçu açıkladı

YAKAMOZ SENİ İLGİLENDİRİRMİ BİLEMEM ATAMA DUYUNCA AKLIMA GELDİN
baktım canım çok sağol bilgilendirdiği iyi oldu kesin bi açıklama yoktu pimpirikleniyodum bende :)
en iyisi dr a sorman tabi
benim tanıdıkta bilmiyomuş zaten grip olduğunu hiçbi belirti falan yokmuş aşıyı olunca yataklara düşmüş
bende hamile oldugumu öğrenmeden eczaneye uğramıştım hemen yapalım dedi gribim deyince vazgeçti allahtan gripmişim bilmeden yaptırırdım yoksa gittiğimde sorarım canım doktora çok sağol
canım atanamazsam sıkıntının alası bekliyo olacak bizi bakalım hayırlısı inş. güzel şeyler olur

canım senin beslenmene bağlı o ben hiçbişy yiyemediğim hafta 3 gün geriden gidiyodu bebek ne zaman bişyler boğazımdan geçmeye başladı bebek gününe ulaştı korkma bişyciği yoktur beslenmene dikkat et yeter
Benim arkadaşım geçen sene grip aşısı oldu, bi sıkıntı vermedi canım ama arkadaşların dediği gibi alerjin yoksa olabilirsinde dr. danışmak gerek yinede...
doktora sorimde inş. sakıncası yoktur olurum canım gittiğim iki doktor var ikisine sormadan olmam
selam kızlar...

selam canımmmm

bence de zorlama canım. dün de yazmıştım, benim doktorum canının istediği her şeyi ye, istemediği hiçbir şey için zorlama dedi. 4. aydan itibaren önemliymiş beslenme. şimdiden çok kasma kendini.

Zaten zorla yemek mümkün değil ki..Anında geri püskürüyo..
Bende zorla bişey yemiyorum..Seninki ilerdeymmiş de,benim bebem geriden geliyo ama ben yiyemiyorum..

ya kuzu o kadar cok faaydası varki balıgın anlatılcak gibi degil..asıl yememiz gerekeni yiyemiyoruz yaa..çok üzgünüm.. Gebelik (hamilelik) döneminde omega 3 yağ asitleri (balık ve ceviz) tüketiminin önemi, omega III kaynakları - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bak oku burdan biliyosundur da ne kadar cok faydası var..malesef üzgünüm haftada 2 defa yememiz lazımmış ama ben haftada 1 bile yiyemiyorum..yiyebiliyosan ye arkadaşım..en faydalısı bu..

bence de zorlama canım. dün de yazmıştım, benim doktorum canının istediği her şeyi ye, istemediği hiçbir şey için zorlama dedi. 4. aydan itibaren önemliymiş beslenme. şimdiden çok kasma kendini.

evet bircecim zorlamıycam..üstüne gittikce daha da kötü oluyo insan..zamanla düzelir inşllhh...ama yiyebilenler cok cok tüketsin yaa..tüm doktorların en cok söyledigi sey o balık...

ay bana balikda yasak kizlar. Yani ayda bikere felan bisi olmaz ama cok yeme dedi. benimde aksine deli gibi canim balik istiyo

bu arada ben bebeğpimin hareketlerini hafif hafif hissetmeye başladım warmı benim gibihisseden..
ama ilk bebeik olanlar biraz daha geç hisseder.. 2. bebekler erken hissedilirmiş:)

ben de hiçç hissetmiyorum..zaten karnımda hep gaz var..fokur fokurum zaten daha küçük benimki..ama kelebek varmış gibi hissediliyomuş içinde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…