ben çevremdeki insanları analiz ediyorum bu konuda şu batıl inanaçlardan dolayı herkese hayat zindan oluyor yanlış inançlardan dolayı ama ne kadar inanır önem verirse birisi başına geliyor muhakkak ben hiç inanamıyorum biri bişi dedi mi araştırıyorum doğruluk payı ne kadar kuranda ayet olarak yazılmayan efendimizin sünnet olarak yapmadığı eşlerinde tavsiye etmediği hiçbirşeye inanmıyorum hatta dün saçlarımı kestirdim rabbim bebişime öümür verdiyse kim ne yaparsa yapsın bişi olmaz ama ömrü yoksa kimsenin elinden gelecek bişi yok maalesef
selam kızlar...
selam hoşgeldin
ama ben çıkıyorum evde sıkıldım biraz yürüyüş yapıcam anneme de uğrarım sonra gelirim
ya kızlar dün bi şekilde aradıgım hamsileri buldum..kocam yaptı.yedik..ayy cok kötü oldum bidaha asla yiyemem gibi geliyor..midem cok kötü oldu..bundan sonra asla bişeyi zorla yapmıycam balık yemem gerek diyede yemiycem..süt de içemiyorum onu da zorlamıycam..düzelirse zamanla düzelir..hemen gidip balık yagı aldım..süt yerinede ayran yogurt yiyorum..gercekten zorlayınca bu sefer hamilelik boyu yiyemiycem daha kötü olcak gibi geliyor..zaten bebegin gelişimi de 1 hafta ilerde..yapabilcegim hiç bişey yok yiyemiyorum..:2:
ben geldiiim
şöle bi geçmişte gezineyim bakalım dün akşamdan bu yana neler kaynattınız
Ya mesela kız olursa, ben çeyiz yapmayı düşünmüyorum..Aklı erince evlenmek isteyince kenarda bi para olursa, onunla her istediğini ömrümüz yeterse birlikte alırız..
Ya da oğlan olursa, eve yetmez belki ama, yeni yetme zamanında çocuğumun altına bi araba çekerim..ÜStü açık şöyle..Anasını bindirir, teybi de açarız, gezeriz ana oğul...
Kociş de, gülü var şahin ona biner artık,arkadan takip eder bizi..
Bana vitamin vermedi doktorum..İhtiyacın yok dedi..Bi de uyuyamıyorum falan ya..Az hiper aktiflik de var..
Folik asit içiyordum, onu da son kontrolde bıraktırdı..
baktım canım çok sağol bilgilendirdiği iyi oldu kesin bi açıklama yoktu pimpirikleniyodum bende :)
bende hamile oldugumu öğrenmeden eczaneye uğramıştım hemen yapalım dedi gribim deyince vazgeçti allahtan gripmişim bilmeden yaptırırdım yoksa gittiğimde sorarım canım doktora çok sağolen iyisi dr a sorman tabi
benim tanıdıkta bilmiyomuş zaten grip olduğunu hiçbi belirti falan yokmuş aşıyı olunca yataklara düşmüş
canım atanamazsam sıkıntının alası bekliyo olacak bizi bakalım hayırlısı inş. güzel şeyler olurCanım benim ya inş sizi sıkıntıya sokmayacak bişey olsunda, hayırlısıyla çözülsün inş.Seni en iyi ben anlarım ki sizin ki birde sivil değil.Korkuda mevcutt di mi ?
Valla ben çok şanslıyım kocana bile koklatmayıp benim oğluma veriyosan çok şanslıyım yani :)) tamam dünürüm buyur gel başımızın üzerinde yeriniz, ünür dünür anlaışır gideriz dimi :))
canım şom sağol, inş kavuşuruz ikisinede beraber.Sen nasılsın minikler nasıl ?
vercek vercek canım dünürüm benim :))
Allah gönlüne göre versin be
ya bitanesin sen be dünür :) kaynanaların kraliçesi :)) Oğlumu gözümü kapatır sana emanet ederim, ama gelinimi üzerse parçalarsın valla onuda hakeder sıpa dimi :)
canım senin beslenmene bağlı o ben hiçbişy yiyemediğim hafta 3 gün geriden gidiyodu bebek ne zaman bişyler boğazımdan geçmeye başladı bebek gününe ulaştı korkma bişyciği yoktur beslenmene dikkat et yeterKizlar benim doktorumda olmam icin israr etti simdi kafam karisti...:44:
Ama gecen ay kuzenimde olmustu hmmmm...
Birde bisi sorcam benim bebis hep usgde tam günüde yada 1-2gün eksik cikiyordu. en son gittgimde bir hafta geriden geliyordu bisi olmaz dimi?
doktora sorimde inş. sakıncası yoktur olurum canım gittiğim iki doktor var ikisine sormadan olmamBenim arkadaşım geçen sene grip aşısı oldu, bi sıkıntı vermedi canım ama arkadaşların dediği gibi alerjin yoksa olabilirsinde dr. danışmak gerek yinede...
selam kızlar...
bu arada ben bebeğpimin hareketlerini hafif hafif hissetmeye başladım warmı benim gibihisseden..
ama ilk bebeik olanlar biraz daha geç hisseder.. 2. bebekler erken hissedilirmiş:)
bence de zorlama canım. dün de yazmıştım, benim doktorum canının istediği her şeyi ye, istemediği hiçbir şey için zorlama dedi. 4. aydan itibaren önemliymiş beslenme. şimdiden çok kasma kendini.ya kızlar dün bi şekilde aradıgım hamsileri buldum..kocam yaptı.yedik..ayy cok kötü oldum bidaha asla yiyemem gibi geliyor..midem cok kötü oldu..bundan sonra asla bişeyi zorla yapmıycam balık yemem gerek diyede yemiycem..süt de içemiyorum onu da zorlamıycam..düzelirse zamanla düzelir..hemen gidip balık yagı aldım..süt yerinede ayran yogurt yiyorum..gercekten zorlayınca bu sefer hamilelik boyu yiyemiycem daha kötü olcak gibi geliyor..zaten bebegin gelişimi de 1 hafta ilerde..yapabilcegim hiç bişey yok yiyemiyorum..:2:
Zaten zorla yemek mümkün değil ki..Anında geri püskürüyo..
Bende zorla bişey yemiyorum..Seninki ilerdeymmiş de,benim bebem geriden geliyo ama ben yiyemiyorum..
bence de zorlama canım. dün de yazmıştım, benim doktorum canının istediği her şeyi ye, istemediği hiçbir şey için zorlama dedi. 4. aydan itibaren önemliymiş beslenme. şimdiden çok kasma kendini.
bu arada ben bebeğpimin hareketlerini hafif hafif hissetmeye başladım warmı benim gibihisseden..
ama ilk bebeik olanlar biraz daha geç hisseder.. 2. bebekler erken hissedilirmiş:)
ay bana balikda yasak kizlar. Yani ayda bikere felan bisi olmaz ama cok yeme dedi. benimde aksine deli gibi canim balik istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?