2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel karışmıyo istediğini koyarsın ...Bizimki bi efe diye tutturmuş bende istemiyorum efe olsun ben de arda diyorum çift isimde sevmiyorum bakalım kim galip gelecek kız olursa daha güzel isimlerde var kesin karar vermedim ama erkek olursa arda olacak inş. sırf sinir etmek için sen hastanedeyken nüfus cüzdanını çıkarır gelirim bile diyor bende boşarım seni çocugun yüzünüde göstermem dedim tavır yaptı bi saat öyle şaka yapılmazmış hayırlısıyla bi doğsalarda sorun isim olsa

maşallah Allah kalabalığımızı artırsın nasıl dua olduysa sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır ben bi iyiyim bi kötü iyi oldugumda herkese yazmaya çalışıyorum ama kötüykende elim klavyeye zor gidiyo, bugün iyiyim çok şükür

Merak etme kıyamaz,senin istediğin olur..
Sen de naz yapsana bacım..Gerçi yanında yok adam..Bi denk geldiğinizde yanında kus masustan, içinden gelmiyorsa git lavaboya öğür numaradan..Sonra ağlamaya başla..
Aaahh,aahhh,dee..O kadar kahrını çekiyom,ismini bile koyamıyom...Kıyamaz o zaman...
Sen bak beni dinle..Bi araya geldiğinizde öyle yap..Nasılsa hamilesin,ağlarsın da kusarsın da...

çok sağol bitanem amın amın nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ivetttt eme bu hatunlar sesizler :90:

Son düzenleme:
kız yanımdayken bi sürü kustum zaten ne kadar hasta oldugumuda görüyo yatıyodum sürekli kusmaya kalkıyodum sadece kaç defa dedim 9 ay ben taşıycam bak bu kadar sağlık sorunu yaşıyorum bi isim koymaya hakkım yokmu diye tamam kız olursa sen koy erkek olursa ben diyor ne anladım bu işten ancak başka türlü ikna ederim ben onu üf onada kim uğraşacak hiç mecalim yok öyle gecelik jartiyer giymeye yoksa beş dakikalık işi var öyle karşısına çıkıp şart koşmam yeter iyi olursam o yolu denerim
Esim diyo kiz olursa sen koy erkek olursa benim dedigim olsun ama ben kendime güvenemiyorum simdi begenmessem koydurmam bukezde o küser:)

banada aynısını diyo ama tamam der erkek olursa koydurtmam bu defa sözünde durmadın der aynı durumdayız yani :)

Ben senin yolu denesem hatun delirdi der, gel karıcım der, üzerime bi battaniye gibi bişey sarar..Gel azıcık yat yu dinlen sen,sinirlerin bozulmuş der...
Herkesn ikna oluş şekli farkı..

gürüşürüz canım.iyi akşamlar..

görşrz canımmmmm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşammmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişşşşşşşşşşşşş
ben senin yolu denesem hatun delirdi der, gel karıcım der, üzerime bi battaniye gibi bişey sarar..gel azıcık yat yu dinlen sen,sinirlerin bozulmuş der...
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm kopardın kız yıne benı ben o işi dün gördüm evde kaynana yok kayınpeder yok kaynımıda eşim işe bırakmıs arabayla geldı tekrar yataga gırdı lavobao bahanesiyle bı gıttımmmmmmmmmm Odaya gırınce koçişşşşokkkkkkkk aman allahım ev inledi valla kimse yok diye tadını çıkardık valla anam utandımmı ne cok açık oldu sanırım :90: Ama ne yapam

Geç değil..11-14 testi diyorlar ya zaten...Bende ikiliden sonra bıraktırdı doktor folik asiti..Benim randevum da ayın 20 sinde..Belki o zaman cinsiyetini de öğreniriz..
canim folikasitin 3 aydan sonrasida var ben simdide onu kullaniyorum femibion adi bilmiyorum trde varmi ?? icinde olmayan vitamin yok

bu arada ben bebeğpimin hareketlerini hafif hafif hissetmeye başladım warmı benim gibihisseden..
ama ilk bebeik olanlar biraz daha geç hisseder.. 2. bebekler erken hissedilirmiş:)
bende hissediyorum canim ama oglumda daha erken batma seklinde hissetmistim bunda resmen karnimda kivriyor inanilmaz zaten ultrasondada yerinde hic durmuyor ins kucagimizada aliriz saglikla

Benim arkadaşım geçen sene grip aşısı oldu, bi sıkıntı vermedi canım ama arkadaşların dediği gibi alerjin yoksa olabilirsinde dr. danışmak gerek yinede...
canim hosgeldin özledik seni ... insallah en kisa zamanda bizlere hamile haberini verirsin kendine iyi bak canim

o sorun bizdede var canim 5 gün geriden geliyor beebgim ama sorun yok dediler.... ins öyledir

kizlar gecmis okadar uzamis gitmiski okuyamadim yarida biraktim insallah herkes iyidir oglum gelicek simdi cikiyorum aksam yine ugrarim

Ben senin yolu denesem hatun delirdi der, gel karıcım der, üzerime bi battaniye gibi bişey sarar..Gel azıcık yat yu dinlen sen,sinirlerin bozulmuş der...

seninki pek merhametliymiş ben jartiyer giycemde benimki yat uyu diycek bu defa ben delirdi derim heralde gözü döner ben uyuycam desemde rahat vermez ama önce tamam diyip sonra vazgeçmiyceği konusunda emin değilim ben tamam diyeyim diye senin istediğin olsun der sonra hatırlamıyorum der işine gelmediği için, garanti bi yol bulmam lazım doğuma kadar yolu var her yolu denerim bende

amin canim amin ... insallah hep bugünki gibi iyi olursun canim benim... biz iyiyiz teyzesi cok sükür ikili testimizi bu hafta yaptiramadik haftaya kaldi kücük oldugu icin bebisim onuda atlatirsak ins daha iyi olucaz

kız üç ay bitmeden çok dalmasaydınız derinlere yok ben öyle her zaman tamam demem kıymete bindiriyomki işime yarayacak zamanlarda kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…