Valla bizde ben ne dersem o oluyo...
Öykü diyom..Öykü olacak inşallah..
Erkek ismi de batu ama,aklıma güzel erkek ismi gelmedi, onu sen koy dedim..Maksat egosu tatmin olsun...Beğenmesem onu da değiştirirdim de,benim de hoşuma gitti...
- yaren0144
- Hilmi_ve_Fatma+
- sapphire
- BebisKoM88+
- delimavi48
- channel
- kocaminkuzusuyum
iipekk34- birce3535+
- Yakamozzz33+
- comely_08+
- fdneng
- EGE04+
- simaax
- zonox
- eccu
- sailormoon
masallah kizlar 18 kisiyiz suan topikte
ne güzel karışmıyo istediğini koyarsın ...Bizimki bi efe diye tutturmuş bende istemiyorum efe olsun ben de arda diyorum çift isimde sevmiyorum bakalım kim galip gelecek kız olursa daha güzel isimlerde var kesin karar vermedim ama erkek olursa arda olacak inş. sırf sinir etmek için sen hastanedeyken nüfus cüzdanını çıkarır gelirim bile diyor bende boşarım seni çocugun yüzünüde göstermem dedim tavır yaptı bi saat öyle şaka yapılmazmışhayırlısıyla bi doğsalarda sorun isim olsa
çok sağol bitanem amın amın nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncomely_08 evet benimde gebelikde cikti canim. Suan ilac kullanmiyorum fazla degil gerek yok dedi doktorum yoksa bebekde bukezde dogunca az calisabilirmis. Yemene dikkat et dedi sadece. Birde 4 haftaya bir kontrol.
Ay canim yavrum kiyamam en kisa sürede gecer insallah
[lıst]
[*]yaren0144
[*]hilmi_ve_fatma+
[*]sapphire
[*]bebiskom88+
[*]delimavi48
[*]channel
[*]kocaminkuzusuyum
[*][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/kk_member.gif[/ımg]iipekk34
[*]birce3535+
[*]yakamozzz33+
[*]comely_08+
[*]fdneng
[*]ege04+
[*]simaax
[*]zonox
[*]eccu
[*]sailormoon
[/lıst]
Masallah kizlar 18 kisiyiz suan topikte
Ardam gelmezsede Alyam gelecektabi isimleri henüz kocişe kabul ettirebilmiş değilim ama sağlıklı olsun yeter bana
herkese iyi akşamlar
hadi kizlar ben kactim mesai bitti. Yarin görüsürüz
kız yanımdayken bi sürü kustum zaten ne kadar hasta oldugumuda görüyo yatıyodum sürekli kusmaya kalkıyodum sadece kaç defa dedim 9 ay ben taşıycam bak bu kadar sağlık sorunu yaşıyorum bi isim koymaya hakkım yokmu diye tamam kız olursa sen koy erkek olursa ben diyor ne anladım bu iştenMerak etme kıyamaz,senin istediğin olur..
Sen de naz yapsana bacım..Gerçi yanında yok adam..Bi denk geldiğinizde yanında kus masustan, içinden gelmiyorsa git lavaboya öğür numaradan..Sonra ağlamaya başla..
Aaahh,aahhh,dee..O kadar kahrını çekiyom,ismini bile koyamıyom...Kıyamaz o zaman...
Sen bak beni dinle..Bi araya geldiğinizde öyle yap..Nasılsa hamilesin,ağlarsın da kusarsın da...
Esim diyo kiz olursa sen koy erkek olursa benim dedigim olsun ama ben kendime güvenemiyorum simdi begenmessem koydurmam bukezde o küser:)
hadi kizlar ben kactim mesai bitti. Yarin görüsürüz
kız yanımdayken bi sürü kustum zaten ne kadar hasta oldugumuda görüyo yatıyodum sürekli kusmaya kalkıyodum sadece kaç defa dedim 9 ay ben taşıycam bak bu kadar sağlık sorunu yaşıyorum bi isim koymaya hakkım yokmu diye tamam kız olursa sen koy erkek olursa ben diyor ne anladım bu iştenancak başka türlü ikna ederim ben onu üf onada kim uğraşacak hiç mecalim yok öyle gecelik jartiyer giymeye yoksa beş dakikalık işi var öyle karşısına çıkıp şart koşmam yeter iyi olursam o yolu denerim
banada aynısını diyo ama tamam der erkek olursa koydurtmam bu defa sözünde durmadın der aynı durumdayız yani :)
gürüşürüz canım.iyi akşamlar..
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşammmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişşşşşşşşşşşşşgörşrz canımmmmm
ben senin yolu denesem hatun delirdi der, gel karıcım der, üzerime bi battaniye gibi bişey sarar..gel azıcık yat yu dinlen sen,sinirlerin bozulmuş der...
Herkesn ikna oluş şekli farkı..
canim folikasitin 3 aydan sonrasida var ben simdide onu kullaniyorum femibion adi bilmiyorum trde varmi ?? icinde olmayan vitamin yokGeç değil..11-14 testi diyorlar ya zaten...Bende ikiliden sonra bıraktırdı doktor folik asiti..Benim randevum da ayın 20 sinde..Belki o zaman cinsiyetini de öğreniriz..
bende hissediyorum canimbu arada ben bebeğpimin hareketlerini hafif hafif hissetmeye başladım warmı benim gibihisseden..
ama ilk bebeik olanlar biraz daha geç hisseder.. 2. bebekler erken hissedilirmiş:)
canim hosgeldin özledik seni ... insallah en kisa zamanda bizlere hamile haberini verirsin kendine iyi bak canimBenim arkadaşım geçen sene grip aşısı oldu, bi sıkıntı vermedi canım ama arkadaşların dediği gibi alerjin yoksa olabilirsinde dr. danışmak gerek yinede...
o sorun bizdede var canim 5 gün geriden geliyor beebgim ama sorun yok dediler.... ins öyledirKizlar benim doktorumda olmam icin israr etti simdi kafam karisti...:44:
Ama gecen ay kuzenimde olmustu hmmmm...
Birde bisi sorcam benim bebis hep usgde tam günüde yada 1-2gün eksik cikiyordu. en son gittgimde bir hafta geriden geliyordu bisi olmaz dimi?
bn nie yokum bu listede
- yaren0144
- Hilmi_ve_Fatma+
- sapphire
- BebisKoM88+
- delimavi48
- channel
- kocaminkuzusuyum
iipekk34- birce3535+
- Yakamozzz33+
- comely_08+
- fdneng
- EGE04+
- simaax
- zonox
- eccu
- sailormoon
masallah kizlar 18 kisiyiz suan topikte
Ben senin yolu denesem hatun delirdi der, gel karıcım der, üzerime bi battaniye gibi bişey sarar..Gel azıcık yat yu dinlen sen,sinirlerin bozulmuş der...
Herkesn ikna oluş şekli farkı..
amin canim amin ... insallah hep bugünki gibi iyi olursun canim benim... biz iyiyiz teyzesi cok sükürmaşallah Allah kalabalığımızı artırsınnasıl dua olduysa sen nasılsın canım görüşemedik ne zamandır ben bi iyiyim bi kötü iyi oldugumda herkese yazmaya çalışıyorum ama kötüykende elim klavyeye zor gidiyo, bugün iyiyim çok şükür
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşammmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişşşşşşşşşşşşş
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: :90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm kopardın kız yıne benı ben o işi dün gördüm evde kaynana yok kayınpeder yok kaynımıda eşim işe bırakmıs arabayla geldı tekrar yataga gırdı lavobao bahanesiyle bı gıttımmmmmmmmmm Odaya gırınce koçişşş şokkkkkkkk aman allahım ev inledi valla kimse yok diye tadını çıkardık valla anam utandımmı ne cok açık oldu sanırım :90: Ama ne yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?