kız seven kıskanır güzel çirkin farketmezki, ben acayip kıskancım valla yolda biri beraberken baksa gider çatarım yani o kadar...Bi kere mağazada alışveriş yaparken eşim geldi içeriye kapıda bekliyodu beni ben girdirtmedim içeri bayan dolu bekle dedim kapıda oda soğuk diye kabanımı getirmiş içeri ben bluzları karıştırırken getirdi tezgahtar kızın bi tanesi eşinmi dedi adama yan gözle bakıp evet dedim hiç çekinmeden çok hoşmuş demezmi demediğimi bırakmadım oda yok o anlamda demedim yakışıyosunuz bilmem ne kıvırmaya çalıştı, üstüne bide mağaza müdürüne şikayet ettim sürekli alışveriş yaptıgım bi yer bi daha geldiğimde böyle bi patavatsızlık yaparsa uğramam buraya dedim artık naptılar kıza bilmiyorum haketti ama salak kız sanane hoş yada değil evli adam bide karısına söylüyo bunu, sinir olmuştum eve gidene kadar söylendim ben sana gelme demedimmi diyeama o benden beter o kadarki hamilelikten dolayı evden çıkamamamdan pek mutlu biz ardından hemen bi tane daha yapalım hem sen bi yere çıkmıyosun hamileyken hemde ikinci çocuk gelir bi taşla iki kuş diyor tencere kapak yuvarlanıyoruz işte
ilk yolladıgın mesajdan sonra gelmedi canım bizim işde yılan hikayesine döndü he
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlar
yakamoz kız ne yalan söliyim eşini ne merak ettim haa. sakın kıskanma haa benden deee
yakamoz kız ne yalan söliyim eşini ne merak ettim haa. sakın kıskanma haa benden deee
sımdı esının resmınıde koysun ben yıne alıntı yapım adam bı bakıo netlerde gezıoz bız:):):):)
Alemsin kiz yakamoz :) bizdede tam tersi normalde ben cok kiskanc biriyim ama nedense evlendikden sonra hic kiskaniyorum yada o böyle bi durum yaratmiyor Ama esim cok kiskanc ilk zamanlar cok bunaliyordum artik alistrim
sımdı esının resmınıde koysun ben yıne alıntı yapım adam bı bakıo netlerde gezıoz bız:):):):)
kız bende aynı duurmdayımmm:))))Buna koptum işte...
Millet bana bakıyo deli mi ki bu,ne gülüyo diyee..
Çok yaşa iyi mi...
aman benimkinin kızıdıgı şeyleri söylesem liste uzar gider siteye girmemide istemiyo ona kalsa ne belliymiş herkesin bayan oldugu erkek milleti işte hepsinin düşünceleri aynı
ayyyy 2 gun tatıl ohhhhhhhhhhhhh cuma geldı helesıneee
kız bende aynı duurmdayımmm:))))
yakamoz der meşhur oluyos aşkım diyee
eveeeeeeeeet uyuyacagım uyuyacagım offfffff
kizlar sabahlari uzun yatabiliyormusunuz? Ben eskiden cok severdim simdi uyuyamiyorum. Birde vicdanim rahat etmiyor bebis ac kaliyor diye. Kalkip bisiler yiyorum yada süt icip yatiyorum tekrar
şşştttt kıskanırım ben herkesin kocası kendine güzel anacım kendi kocana bak sendeyakamoz kız ne yalan söliyim eşini ne merak ettim haa. sakın kıskanma haa benden deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?