2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Güzelmiş sizin hikaye...Hakketen de çok kıskançmışsın, sen beni okumuş muydun, ben de anlatmıştım bi tane..
Görümcem doğum yaptı başında dduruyom, sütü gelmedi..Yalan söylemeyeyim ya3 ya 4. katta yatıyo, devlette..Bi odada 8 kişi kalıyolar..Eşimi mama almaya yolladık..Adam gitti, ben camdan bakıyom arkasından, kötü niyetim de yok, öyle bakıyordum..Anaaaaa, bi baktım, kızın biriyle konuşuyoo..Tepeden nasıl çığırıyom eşime..
Heriiiff, heriiifff..(tabi adıyla bağırıyorum..)
Görümcem korktu ne oldu kız diye, millet dikişli yatıyo, ben diyom bu beni hastane köşelerinde aldatıyo..Bi yandan da tepeden bağırıyomm.Sanki duyacak gibi..Sonra bi baktık, benim tepeden kız diye gördüğüm yengemizmiş..Birlikte geldiler..
Kadınların dikişleri patlıcaktı gülecez diye, bi de eşim içeri girince çok güldüler..Çok utanmıştım valla o zaman...
Huy işte değişmiyo...

yakamoz kız ne yalan söliyim eşini ne merak ettim haa. sakın kıskanma haa benden deee

Alemsin kiz yakamoz :) bizdede tam tersi normalde ben cok kiskanc biriyim ama nedense evlendikden sonra hic kiskaniyorum yada o böyle bi durum yaratmiyor Ama esim cok kiskanc ilk zamanlar cok bunaliyordum artik alistrim

erkeklerin ruhunda var kıskançlık bazıları yansıtıyor bazıları imalarla anlatmaya çalışıyor ama kıskanç olmayan erkek azdır heralde :) ay ben çekilmem bakma bana sen iyi çekiyo beni, ben gömleğinin üzerinde bazen kendi saçlarımı bulup saçlarımla yan yana getiriyorum ton farkı varmı diye alıştı kızmıyo bile artık gülüyo bana deli karım diye bazen arkadaşlarının parfümünü sıkıyo belli yani buram buram erkek parfümü kırk defa soruyorum kimin niye sıktın parfümün ismi ne ...işin aslını öğrenmezsem çatlarım oda adamın şimdiye kadar birine gözünün kaydıgını bile görmedim bişyden şüphelensem nasıl olurum bilmem artık

Son düzenleme:
aman benimkinin kızıdıgı şeyleri söylesem liste uzar gider siteye girmemide istemiyo ona kalsa ne belliymiş herkesin bayan oldugu erkek milleti işte hepsinin düşünceleri aynı

benim kide aynı fikirde ya herkes bayan değilse diye kızıyor

bende o işteyken giriyorum
sonrada geçmiş sayfaları siliyorum hehe
ama yakalanırsam kötü olacak

kizlar sabahlari uzun yatabiliyormusunuz? Ben eskiden cok severdim simdi uyuyamiyorum. Birde vicdanim rahat etmiyor bebis ac kaliyor diye. Kalkip bisiler yiyorum yada süt icip yatiyorum tekrar

kizlar sabahlari uzun yatabiliyormusunuz? Ben eskiden cok severdim simdi uyuyamiyorum. Birde vicdanim rahat etmiyor bebis ac kaliyor diye. Kalkip bisiler yiyorum yada süt icip yatiyorum tekrar

Valla ben 6 da uyanıyorum ama kahvaltı yapmam 11 i buluyo...
Aç kalıyosa kalıyo canım...Kendi istemiyo velet, ne yesem geri püskürtüyo...

yakamoz kız ne yalan söliyim eşini ne merak ettim haa. sakın kıskanma haa benden deee
şşştttt kıskanırım ben herkesin kocası kendine güzel anacım kendi kocana bak sende ben onun fotosunu koycam imkansız yani saçının telini yine koymam şaka bi yana o kadar ahım şahım değil ama bana göre herşeyi güzel, herşeyini görmüş biri olarak aşık olmak böyle bişy ...
sımdı esının resmınıde koysun ben yıne alıntı yapım adam bı bakıo netlerde gezıoz bız:):):):)

buna bende koptum ay çok yaşa sen channel o zaman kesin vurur beni kurtuluşum olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…