2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakamozzzzzzzzzzzzzz aşık oldum gözlerine maşallah yavrum yaaaa bebişin inşallah sana benzer

kocama benzesin kız ben onun yanında hafif kalırım herifin saçına jöle sürdürtmüyorum işe giderken neme lazım at gibi hatunlarla dolu emniyet kıskançlığımdan nerdeyse işe göndermiycem saol canımmm o senin güzelliğin

Yakamozzzzzzzzzzzzzz canim bende görmek istiyorum resmini :)

bak canım duruyo orda resimler zaten istesekde silemiyoruz sf 1464 te canım, herif görse vurur beni neler çeviriyon sen internete resim mi yüklenir diye :18: bi halt yedik artık inş. ziyaretçi filan girmez

Zaten güzel karılar çok kıskanç oluyo ha...Kızım senin kıskanmaya ihtiyacın mı var ki, herifin seni kıskansın...

Bilemem valla tam sıpa gözlüsün...:))))) hani derler ya sıpa gözü en güzel gözdür. O manada:))))

eşşek gözü kız o kocamın gözleri daha güzel iri iri anlamlı bakar hep herşeyi ona benzesin bende nerdeyse adamın herşeyine hastayım he, olmadı ikincide bana benzer

bak canım duruyo orda resimler zaten istesekde silemiyoruz sf 1464 te canım, herif görse vurur beni neler çeviriyon sen internete resim mi yüklenir diye :18: bi halt yedik artık inş. ziyaretçi filan girmez

ahhh canım seninki resmi kıskanıyo benimki diyorki o forumlarda abuk sabuk adet günü falan yazmıyon demi bi görse beni buralarda
bi de zaten internete girmeme de kızıyo bebeğe zararlıymış bilgisayar o yüzden onun haberi yok buralara girdiğimden

sayfalar hızla ilerliyo nerden görücek o kadr sayfaya teker teker bakamaz ki

hoşbuldumm iyiyim valla sürünmeye devam dr a ikili sonuçlarım gelmiş ahala tenezzül edip arayamadılar onu merak ediyorum
yakamoz maşallah gerçekten çok güzelsin inşallah bebiş de sana benzer

en son yolladımm 98 lı oalnı gırıosun dımı

Zaten güzel karılar çok kıskanç oluyo ha...Kızım senin kıskanmaya ihtiyacın mı var ki, herifin seni kıskansın...

kız seven kıskanır güzel çirkin farketmezki, ben acayip kıskancım valla yolda biri beraberken baksa gider çatarım yani o kadar...Bi kere mağazada alışveriş yaparken eşim geldi içeriye kapıda bekliyodu beni ben girdirtmedim içeri bayan dolu bekle dedim kapıda oda soğuk diye kabanımı getirmiş içeri ben bluzları karıştırırken getirdi tezgahtar kızın bi tanesi eşinmi dedi adama yan gözle bakıp evet dedim hiç çekinmeden çok hoşmuş demezmi demediğimi bırakmadım oda yok o anlamda demedim yakışıyosunuz bilmem ne kıvırmaya çalıştı, üstüne bide mağaza müdürüne şikayet ettim sürekli alışveriş yaptıgım bi yer bi daha geldiğimde böyle bi patavatsızlık yaparsa uğramam buraya dedim artık naptılar kıza bilmiyorum haketti ama salak kız sanane hoş yada değil evli adam bide karısına söylüyo bunu, sinir olmuştum eve gidene kadar söylendim ben sana gelme demedimmi diye ama o benden beter o kadarki hamilelikten dolayı evden çıkamamamdan pek mutlu biz ardından hemen bi tane daha yapalım hem sen bi yere çıkmıyosun hamileyken hemde ikinci çocuk gelir bi taşla iki kuş diyor tencere kapak yuvarlanıyoruz işte

Alemsin kiz yakamoz :) bizdede tam tersi normalde ben cok kiskanc biriyim ama nedense evlendikden sonra hic kiskaniyorum yada o böyle bi durum yaratmiyor Ama esim cok kiskanc ilk zamanlar cok bunaliyordum artik alistrim

Ben de eşimi daha çok beğeniyom..
Ama benim istememe gerek kalmıcak sanırım, sıpam babasına benzicek...
bende öyle anam bile damadım daha güzel diyo ya varmı böyle bişey anne diyorum yakışıyomuyuz o daha güzel diyo ( erkekde nasıl güzel oluyosa) ablalarıda benim için aynı şeyi söylüyomuş zaten benim için söyledikleri tek olumlu şey o, onuda arkamdan söylemişler nasıl olduysa ...İnş. gönlüne göre olur canım bende çok istiyorum babasının tıpkısı bi oğlum olsun ...
oh be görebildim bende :) Evet canim gözlerin cok güzel gercekden de
saol canımmmm bakan gözlerin güzelliği o
aman benimkinin kızıdıgı şeyleri söylesem liste uzar gider siteye girmemide istemiyo ona kalsa ne belliymiş herkesin bayan oldugu erkek milleti işte hepsinin düşünceleri aynı
yakamoz ziyaretçi girse göremez resimleri üye olması lazım

hıı iyi o zaman ya ziyaretçi yoksa sorun yok site içinden bişy olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…