2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy burda gulme krızıne gırdımmmmmmmmm

ben benim adama 7/24 saat bakıyom bende diyom valla seni bende begenip almasam evde kalırdıns en ha diyorum kimse almazdı seni sayemde çoluk çocuga kavuşuyorsun iyisin valla diyorum oda sallıyo tabi ellmi sallasam elsi sen ne dyon be diyo bende tabi tabi ondan 31 yaşına kadar evlenmedin dimi diorum sonrada kendisi zaten aşık olunacak tipim yok sende neyime aşık olduysan diyip giliyo

haha vallah alemsiniz kizlar...

Benim esimde aynanin karsisina gecip bende ki su tipi vucutu görüyormusun bak bakalim genc kizlar hayran bana diyip duruyo :))) Beni kizdirmak icin:)

sende niye öyle diyon kız adama ne güzel adam işte (yalnız enişteyi savunim derken bu defa fatma beni katledecek)

:):):):):):):) sızde cok yasayın kızlarrr
kızlarrrr ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben cıkar measaı bıttı:)
ama aklım sızde kaldı

Git git bacım..Gülerken bebek de sallanıyo yazık...Şu kriz geçsin, sonra gene görüşürüz..Ben de çıkacam zaten birazdan..Benim uykucu bu sarsıntıya kesin uyanmıştır, diyordur garibim deprem oldu, sonra sular da sallandıysa ardından tsunami oldu...Ayyy, çok güldüm valla...

Benim esimde aynanin karsisina gecip bende ki su tipi vucutu görüyormusun bak bakalim genc kizlar hayran bana diyip duruyo :))) Beni kizdirmak icin:)

Kız sen olayı bilmiyon, channel öğlen o kadar çok üzüldü ki alıntı yaptım diye...
Valla burdan biz de üzüldük...Silemedi resimleri diye..Şimdi de eşini de koy, onu da alıntı yapıyım diyince, tutamadık kendimizi valla...Yakamoz resim silinsin diye uğraşıyo, chanell suçluluk duydu alıntı yaptım diye..Baksana hatun bi de kıskanç, sen benim eşimi niye alıntı yapıyon falan der maazallah..

aman oda kendisini pek begenir yalnız benim onu böyle begendiğimi bilmez hani bilirde bu kadarını bilmez bu kadar yansıtmam o iltifat etsin bana ben niye söylim

Yok canim kacirmadim haberim var:)

aman oda kendisini pek begenir yalnız benim onu böyle begendiğimi bilmez hani bilirde bu kadarını bilmez bu kadar yansıtmam o iltifat etsin bana ben niye söylim

hehe bende hic bisi demem ondan beklerim:)

çok havalanmasın benime trafımdan ayrılmasın bisink benden başkası begenmez onu hihihihihihihihihihiii
ayyy bende öyle diyorum ben olmasam napacaktın sen diye o da doğru sen olmasan napardım ben sensiz diyo hehe eli mahkum bana aşık ettim bi kere kendime
kız koymam zaten ne işim var adamı nette dolaştırim ya hadi o erkekben nolacam internetlerde bilmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…