ben sabah 9da uyanıom sabah resmen mıdem kazınıooooo
ayy guldurmeyın benı aıle facıasına neden olcam zatı:)):):):)) tovbe tovbee4e
şşştttt kıskanırım ben herkesin kocası kendine güzel anacım kendi kocana bak sendeben onun fotosunu koycam imkansız yani saçının telini yine koymam şaka bi yana o kadar ahım şahım değil ama bana göre herşeyi güzel, herşeyini görmüş biri olarak aşık olmak böyle bişy ...
buna bende koptum ay çok yaşa sen channelo zaman kesin vurur beni kurtuluşum olmaz
ben benim adama 7/24 saat bakıyomşşştttt kıskanırım ben herkesin kocası kendine güzel anacım kendi kocana bak sendeben onun fotosunu koycam imkansız yani saçının telini yine koymam şaka bi yana o kadar ahım şahım değil ama bana göre herşeyi güzel, herşeyini görmüş biri olarak aşık olmak böyle bişy ...
buna bende koptum ay çok yaşa sen channelo zaman kesin vurur beni kurtuluşum olmaz
ayy burda gulme krızıne gırdımmmmmmmmm
valla yüzüme bakmaz he, yada ben seni güzel meşhur edecem deyip interneti kestirir kalırım öyleyakamoz der meşhur oluyos aşkım diyee
kız bende aynı duurmdayımmm:))))
ayy guldurmeyın benı aıle facıasına neden olcam zatı:)):):):)) tovbe tovbee4e
kocaminkuzusuyum haha alemsin kiz olsun ye sen yinede yazik bebise
ben benim adama 7/24 saat bakıyombende diyom valla seni bende begenip almasam evde kalırdıns en ha diyorum kimse almazdı seni sayemde çoluk çocuga kavuşuyorsun iyisin valla diyorum oda sallıyo tabi ellmi sallasam elsi sen ne dyon be diyo bende tabi tabi ondan 31 yaşına kadar evlenmedin dimi diorum sonrada kendisi zaten aşık olunacak tipim yok sende neyime aşık olduysan diyip giliyo
:):):):):):):) sızde cok yasayın kızlarrr
kızlarrrr ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben cıkar measaı bıttı:)
ama aklım sızde kaldı
sende niye öyle diyon kız adama ne güzel adam işte (yalnız enişteyi savunim derken bu defa fatma beni katledecek)
haha vallah alemsiniz kizlar...
Benim esimde aynanin karsisina gecip bende ki su tipi vucutu görüyormusun bak bakalim genc kizlar hayran bana diyip duruyo :))) Beni kizdirmak icin:)
çok havalanmasın benime trafımdan ayrılmasın bisink benden başkası begenmez onu hihihihihihihihihihiii
haha vallah alemsiniz kizlar...
Benim esimde aynanin karsisina gecip bende ki su tipi vucutu görüyormusun bak bakalim genc kizlar hayran bana diyip duruyo :))) Beni kizdirmak icin:)
Kız sen olayı bilmiyon, channel öğlen o kadar çok üzüldü ki alıntı yaptım diye...
Valla burdan biz de üzüldük...Silemedi resimleri diye..Şimdi de eşini de koy, onu da alıntı yapıyım diyince, tutamadık kendimizi valla...Yakamoz resim silinsin diye uğraşıyo, chanell suçluluk duydu alıntı yaptım diye..Baksana hatun bi de kıskanç, sen benim eşimi niye alıntı yapıyon falan der maazallah..
aman oda kendisini pek begenir yalnız benim onu böyle begendiğimi bilmez hani bilirde bu kadarını bilmez bu kadar yansıtmam o iltifat etsin bana ben niye söylim
ben kaçtım kızlar kociş geliyo
ayyy bende öyle diyorum ben olmasam napacaktın sen diye o da doğru sen olmasan napardım ben sensiz diyo hehe eli mahkum bana aşık ettim bi kere kendimeçok havalanmasın benime trafımdan ayrılmasın bisink benden başkası begenmez onu hihihihihihihihihihiii
kız koymam zaten ne işim var adamı nette dolaştırimKız sen olayı bilmiyon, channel öğlen o kadar çok üzüldü ki alıntı yaptım diye...
Valla burdan biz de üzüldük...Silemedi resimleri diye..Şimdi de eşini de koy, onu da alıntı yapıyım diyince, tutamadık kendimizi valla...Yakamoz resim silinsin diye uğraşıyo, chanell suçluluk duydu alıntı yaptım diye..Baksana hatun bi de kıskanç, sen benim eşimi niye alıntı yapıyon falan der maazallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?