niye fena oluyosun ki kız
aaa bak bendede kabızlık vardı sanırım elevıtten. ama dun armut yemıstım bıde cok su ıctım wc ye yetısemıodum.bence armut ıyı bıde aksamları sebze yemeklerı gercı sen yıyemıyorsun ama kuzu
bende hep peynir ekmek yemek istiyorum peynir tutkum yüzünden iyice dobiş olucam
eşim hayret ediyo geçen gün kuru fasulyenin yanında bile peynir yedim
yakamoooozzz ben de görcem fotolarınııı
allah askına yakamoz foto demeyın fena oluyorummmmm
sf 1464 te alıntı hala duruyor nasılsa silemiyoruz bakın bol bol silinene kadarcunku yakomoz a alıntı yapmısım (kızcagız bıde yazmıs alıntı yapmayın dıe) oyuzden de resımlerı bnm sılmem lazım ama olmuyo kızda 2 dklık koymus kaldılar ole
gercıı kız ısteyenler baksın bol bol gozlerınedeeee:):):):):)
sf 1464 te alıntı hala duruyor nasılsa silemiyoruz bakın bol bol silinene kadar
ben meyvenin her türlüsünü severim muz hariç
normalde yediğim kadar şimdide yiyorum ama çorba aklıma gelince başka türlü oluyorum
hep ekşili çorbalr istiyor canım
bende istiyorum ki ayrıntılı anlatsın bu ay sunları yasayacaksınız, bebek soyle gelısecek..kalp atısını dınletsın, ultrasonda gostersın
ama olmuyooo ıkılı test sırasında daha ayrıntılı konusacagız su an soyleyecek bısey yok dıyo!Belkı adamda haklıdır ama ıkılı test ıcın gıttıgımde kısa olursa degıstırecegımm!!
bu arada cok uykum var eve gıtmek uzanmak ıstıyorumm neden dogum oncesı ızın 2 ay sunu 6 ay yapsalar yaa:))
daş gibi hatun görmek için kuzuyu görmek lazım baya alımlı kızımız
Bakın valla taş gibi hatun..Maşallah diyin ama..
ya yakomoz sen nasıl gıremıosun bnm sıfremlee
ben ark tan denedım yıne gırdım
valla becerebılen sılsın verım sıfreyı sorun deıl:))):):)
slm kıslar açtım sabahtan beri ama bi türlü vaktim olmadı yazmaya herkes iyidir inşallah
slm kıslar açtım sabahtan beri ama bi türlü vaktim olmadı yazmaya herkes iyidir inşallah
Yakamozzzzzzzzzzzzzz aşık oldum gözlerine maşallah yavrum yaaaa bebişin inşallah sana benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?