2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eskiden otla beslenirdim..Diyorum ya, benim bebe babasına benziyo...Ot-sebze namına herşeyi yerdim..Egeliyim zaten..
Şimdi ne sevmiyorsam onları yiyorum... Allah sonumuzu hayır etsin..Şu bulantıları atlatsam herşey yiyeceğim..Bi de doya doya su içeceğim..İnsana su kokar mı ya.Su içemiyorum hiç.

ben meyvenin her türlüsünü severim muz hariç
normalde yediğim kadar şimdide yiyorum ama çorba aklıma gelince başka türlü oluyorum
hep ekşili çorbalr istiyor canım

yakamoooozzz ben de görcem fotolarınııı

allah askına yakamoz foto demeyın fena oluyorummmmm

sf 1464 te alıntı hala duruyor nasılsa silemiyoruz bakın bol bol silinene kadar

bende istiyorum ki ayrıntılı anlatsın bu ay sunları yasayacaksınız, bebek soyle gelısecek..kalp atısını dınletsın, ultrasonda gostersın
ama olmuyooo ıkılı test sırasında daha ayrıntılı konusacagız su an soyleyecek bısey yok dıyo!Belkı adamda haklıdır ama ıkılı test ıcın gıttıgımde kısa olursa degıstırecegımm!!
bu arada cok uykum var eve gıtmek uzanmak ıstıyorumm neden dogum oncesı ızın 2 ay sunu 6 ay yapsalar yaa:))

ben meyvenin her türlüsünü severim muz hariç
normalde yediğim kadar şimdide yiyorum ama çorba aklıma gelince başka türlü oluyorum
hep ekşili çorbalr istiyor canım

Ben de muz hariç hepsini yerdim, şimdi muz yiyorum sadece..Vücut sanırım olmayanı arıyor...Demek eksikliği varmış.

benım ılk gıttıgım doktor esımle bana 2 saat konustu sole yapıcaksın bole yapıcaksın adam sayfa sayfa yazdı yaa ama sımdı gıttım o kadar alatmadı sıgortam karsılasaydıda keske ılk gıttıme gıdebılseydımm

Bakın valla taş gibi hatun..Maşallah diyin ama..
daş gibi hatun görmek için kuzuyu görmek lazım baya alımlı kızımız ben kendi çapımda idare ediyorum işte
ya yakomoz sen nasıl gıremıosun bnm sıfremlee
ben ark tan denedım yıne gırdım
valla becerebılen sılsın verım sıfreyı sorun deıl:))):):)

bilmiyorumki canım ismini ve şifreni girdiğimde üye olmanız gerekiyor diyor bi kaç defa denedim aynı hatayı verdi bende anlamadım, acep şifreyimi eksik yazdın yada benim pc mi kafayı yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…