2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bnde gayet iyiyim:)
kuaföre kaçtım manikürcüm gelmedi bayramdan sonra hiç bnde aramadım ama baktım aynaya bacaklar kaşlar kurdela takılacak sewiyeye gelmişş, hemen karşımda ki kuaföre koştum we baştan aşağı temizliği tamamladım ohhhhh...

yarın 2010 mart anneleriyle buluşmamız war pınar arkadaşımızın ewine gidecğim maltepeye.. her ay buluşuyoruz biz hemen hemen..

ne guzel valla burdakılerın bırı ıstanbul bırı yurtdısı ben zonguldak kımı adana ohoooooooooooooooooooooooo zaten gıcık aldım bugun kımse yok

biz çoğunluk istanbuluz 15-20 istanbulluyuz.. ama yarın 10kişi olacağız, bebikler we bizim için çok iii oluyo sosyalleşioruz..

yaw geçmişçok kabarık okuyamıyorum sinir oldum, dükkanı kapatıp kocamın yanına ineceğim diğer dükkana.. yemek yiyip biraz gezeceğiz.. annem burda kalıyor haftasonları off ama yaprak sarma istemişti kalıp onu mu yapsam aman gece gece gelip yemek yemeyecek sonuçta, yarın sabah yaparım sarmayı

ne guzel valla burdakılerın bırı ıstanbul bırı yurtdısı ben zonguldak kımı adana ohoooooooooooooooooooooooo zaten gıcık aldım bugun kımse yok

sabahtan 5 e kadar doluydu burası kız, çok güldük geçmişe bakarsan anlarsın sen yoktun benim aklımdaydında kesin kocişinden ayrılıp gelemedi dedim hafta sonu pek kimse olmaz galiba hafta içi 8-5 kaynıyo burası

Günaydın.. Aaaaa kimse yok galiba.
Kızlar nerelerdesiniz.
Egecim sen gelirdin.
Böyle bomboş ne kötüüü...

aman ya manyak karlar ben gelıom onlar cıkıo yaakamoz gelıo bıse demeden cıkıo gıdıo gokyuzu ole konusmıcamm

aman ya manyak karlar ben gelıom onlar cıkıo yaakamoz gelıo bıse demeden cıkıo gıdıo gokyuzu ole konusmıcamm

Belki yazamadan işleri çıkmıştır. Bende akşam girdim bir ara yazamadan bilgisayarıma bağlandılar. Çıkmak zorunda kaldım.
Canım alınma yaaa. Duygusal tatlişim benim.

salıda bebikimi gormeye gıtcem ama gelıpte nasıl oldunu demıcem

Kız Esra yapma allah aşkına. Bak ben dün ikili testimi öğrendim. Herşey yolundaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…