Küsme annem sen kıyamam sana. Yoğunluktan kafayı yedim kaç gündür. Doğru düzgün bakamadım.
Senin bulantıların nasıl oldu?
gecmıyor cnm ya gecmıyor bıde bır bas agrıısı basladı anlatamam beynım uyusuyor nıyeyse
alla alla mınoset var ama ıcmeye cesaret edemedım ya senın ıkılı test ıyı cıkmıs gozun aydın cok sevındım bacımmm
ay catlıcaktım yaaa 1 haftadır duvara vuruyodum basımı düşün sımdı ıctım hemsıre bır tanıdık vardı iç dedı mınoset bıse yapmas dedı ay actım valla ne yapım ölücem yoksa agrılar kollarımada vurdu kollarımı kalıramıyorum
ben bebegı duusnemıyorum sunu ıyı bılıyorum cok streslı bır gebelık gecırıyorum umarım bundan sonram ıyı olur cok agrasıf bır bebegım olacak
ay ınsallah gebelık nıe böle yapıyor anlamıyorum ya cok degıstım zaten evlahmlıydım kötuydum hastaydım daha beter ettı
bebekpoyrazzz kız ben yazdım dün tam tersi sen cevap vermedin çıktın, dün gündüz kalabalıktı burası akşam kimse kalmıyor şimdide hafta sonu pek giren olmaz hafta içi gündüz girsen ya sende kayboluyon kocanın yanından gelmiyon
Geçecek elbet. Güzellikle atlatırız bu günleri.
Bebişleri kucağımıza alınca hepsini unuturuz :)
insallah dun 2010 kasım annelerine baktımda biri emzirıyor bırısı 40 ı yenı cıkmıs ayyyyyyyyyyy ne guzelll
geçmiş olsun canım girmeyincede bende dedim heralde kocişi yalnız bırakamıyor gökyüzü de aynı sorundan giremiyormuş onunda çok baş ağrısı oluyomuş dün sabah bi girdi çıktı hemen o yüzden bu haftalarda oluyo galibakocamla alakası yok bas agrısından gecem gunduzume karıstı kolum kanatım kalkmıyor
evet ya bende bakıyorum arada meleklerine kavuşmuş bile çoğu darısı bize inşallahhhinsallah dun 2010 kasım annelerine baktımda biri emzirıyor bırısı 40 ı yenı cıkmıs ayyyyyyyyyyy ne guzelll
evet ya bende bakıyorum arada meleklerine kavuşmuş bile çoğu darısı bize inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?