2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla mınoset var ama ıcmeye cesaret edemedım ya senın ıkılı test ıyı cıkmıs gozun aydın cok sevındım bacımmm

alla alla mınoset var ama ıcmeye cesaret edemedım ya senın ıkılı test ıyı cıkmıs gozun aydın cok sevındım bacımmm

Sağol canım. Bende çok sevindim.
Doktor ağrın olduğunda minoset içebilirsin dedi. Çok zorlanmadığım sürece içmiyorum. Ama zararı yokmuş. Arada mecbur kalıyorum içmeye.

ay catlıcaktım yaaa 1 haftadır duvara vuruyodum basımı düşün sımdı ıctım hemsıre bır tanıdık vardı iç dedı mınoset bıse yapmas dedı ay actım valla ne yapım ölücem yoksa agrılar kollarımada vurdu kollarımı kalıramıyorum

İç canım korkma. Günde 4 taneye kadar içebilirmişiz.
Senin ağrı çekmen bebeği daha kötü etkiler bence.

Ben de her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum. Gün içinde de devam ediyor. Ama bu ağrı hafif kalıyor bana. Normalde sürekli migren ağrısı çektiğim için bu yanında tırt kalıyo.
Bende içmiorum bişey.

Ama ağrı seni zorluyorsa yapacak bişey yok içeceksin tabi.

ben bebegı duusnemıyorum sunu ıyı bılıyorum cok streslı bır gebelık gecırıyorum umarım bundan sonram ıyı olur cok agrasıf bır bebegım olacak

ben bebegı duusnemıyorum sunu ıyı bılıyorum cok streslı bır gebelık gecırıyorum umarım bundan sonram ıyı olur cok agrasıf bır bebegım olacak

Canım elde değil hormonlardan oluyor. Bende çok gerginim bu aralar. Herşeye alınıyorum. Sinirleniyorum. Üzülüyorum.
İş stresi hele hiçbir şeye benzemiyor.
Ama hiç takmamak lazım. Yapabilene helal olsun.

İnşallah bundan sonrası güzel olur.

ay ınsallah gebelık nıe böle yapıyor anlamıyorum ya cok degıstım zaten evlahmlıydım kötuydum hastaydım daha beter ettı

bebekpoyrazzz kız ben yazdım dün tam tersi sen cevap vermedin çıktın, dün gündüz kalabalıktı burası akşam kimse kalmıyor şimdide hafta sonu pek giren olmaz hafta içi gündüz girsen ya sende kayboluyon kocanın yanından gelmiyon

kocamla alakası yok bas agrısından gecem gunduzume karıstı kolum kanatım kalkmıyor

kocamla alakası yok bas agrısından gecem gunduzume karıstı kolum kanatım kalkmıyor
geçmiş olsun canım girmeyincede bende dedim heralde kocişi yalnız bırakamıyor gökyüzü de aynı sorundan giremiyormuş onunda çok baş ağrısı oluyomuş dün sabah bi girdi çıktı hemen o yüzden bu haftalarda oluyo galiba

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy cok heycanlıyım ben normal dogumdan yanayım ama kesı işi allahım annem dıyorkı emın ol o sancıyla kesı atmıslar atmamamıslar zaten anlamassın dıo ay bılmıyorum kı :18::18::18:

bende epidural normal yapayım diyorum ama inşallah belli bi açılmaya kadar olan sancılara dayanabilirim olsun ya hepsi bi gün çekecez sonra herşey bitecek kucagımızda olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…