2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amın yaaaaaaaa su normal dogum offfffffffff ıyı ama nasıl bıse acaba ya cok meraktayım ne guzel kurtuluyosun hemen ama :18::18::18:

bende epidural normal yapayım diyorum ama inşallah belli bi açılmaya kadar olan sancılara dayanabilirim olsun ya hepsi bi gün çekecez sonra herşey bitecek kucagımızda olacaklar

ya cnm o epidural doguma benım dr um ıyı demıyor en ufacık bır yanlıs cok seye bebegın hayatına bıle mal oluyor dedı ınanmadım uzman tv dekı kaan kocatepe bıle öle dıo yapnıcam ben aman ne yapım anam gıbı 2 gun doguramassam vakkumla alırlar yada dırekt sezeryan

arkadaşlar ben,md oktorum folik asiti kesti onunyerine santafer demir ilacı ile elevit verdi çatlak kremi olarakta learac alıcam sizler hangi ilacı ve çatlak kremini kullanıyorsunuzz paylaşırsanır sevinirim.

canım her hastaneye güvenilmiyor o konuda deneyimli bir doktor ve deneyimli bir hastane olması gerekiyor doktor deneyimli olsada her zaman risk var belden iğne yapıldıgı için daha çok anne hayatı için risk söz konusu ama o kadar kişi yaptırıyor doktor hatası olmadıgı sürece dozu kaçırmadıkları sürece bişy olmaz ay ben başka türlü dayanamam sezeryanda da kendimi kestiremem tek yol epidural inş. zorunlu sezeryan filan olmam gerekmez o daha kötü ya neşterle kesiyolar falan öff hepsi zor ama birini tercih edecez mecburen :26:

arkadaşlar ben,md oktorum folik asiti kesti onunyerine santafer demir ilacı ile elevit verdi çatlak kremi olarakta learac alıcam sizler hangi ilacı ve çatlak kremini kullanıyorsunuzz paylaşırsanır sevinirim.

Merhaba.
Elevit ve Gyno ferro sanol kullanıyorum. Çatlak kremi kullanmıyorum.

ayyyyyyyyy cok heycanlıyım ben normal dogumdan yanayım ama kesı işi allahım annem dıyorkı emın ol o sancıyla kesı atmıslar atmamamıslar zaten anlamassın dıo ay bılmıyorum kı :18::18::18:

kesi atmadan, lavman yapmadan doğurtan doktorlar da var zaten normal süreç bu yöndeymiş ama şimdi malesef herkes işin kolayına kaçıyor

selam şekerciklerrrrrr

iş yerindeyim ve çok yoğunum o yüzden fala bakamıyorum buraya :97:

şu doğum meselesi benimde kokrulu rüyam..çok korkuyorumm çok kararsızım özelde mi yoksa devlet hasatnesidnemi doğum yapsam..sizin fikirler ne arkadaşlar ?? bu arada ben yemeğe geçomm öpüyom hepinizi ehuu

gelirim birazdan :79::79::79:

kesi atmadan, lavman yapmadan doğurtan doktorlar da var zaten normal süreç bu yöndeymiş ama şimdi malesef herkes işin kolayına kaçıyor
kesi atılmazsa düzensiz yırtıklar oluşuyomuş sanırım o daha kötü olur ya
ben bır adanaya gıdımdebende learc dıe dusunuyorum ılk gebelık olunca bıraz tereddüt te kalıyorum

bende o jelden kullanayım diyorum göğüsler büyümeden baya kaşınıyo çatlıycak galiba yakında almam lazım

ay benımde acıl adanadan almam lazım burda yok sordurdumda esıme suan yenı aclık hıssı geldı sukur kahvaltı tabagı hazırladım meyve suyula ıcecem dua edın cıkarmıyımbıktım artık gunde normal dısı 3 kes lavaboya tasınıyom

kızlar ikili test yaptırdınız mı? yaklasık ne kadar tuttu? bu testi kadın dogum hastanesınde yapıoyrlar mı? yaptıranlar bılgı verırse sevınırım ben ozel hastaneye gıdıyorum doktor ıkı hafta sonraya randevu verdı ıkılı test yapılacak eger kadın dogumda yapıyorlarsa oraya gıtmeyı dusunuyorum

kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))

slm kıslar yeni geldim bende
doğumdan konuşuyorusunuz
daha çok var şimdiden sıkmayalım kendimizi asıl düşünceler 8. ayda falan saracak şimdi bişi yok

kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))

çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına gözün aydın bizim erkekte kalacak mı acaba erkelerin hepsi kıza döndü

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaa olsun annem hep sunu der allahtan hayırlı evlat dılersen kız olur ınsallah benımkıde kızdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr esım ne kadar erkek ısterse ıstesın kız olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yaptırdım sonuçlarımı görmedim ama dr um aradı çok güsel hiçbir sorun yok dedi 90 tl civarı sanırım ikili test ama il il değişebilir belki fiyatlar artı üstüne muayene alıyorlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…