bende epidural normal yapayım diyorum ama inşallah belli bi açılmaya kadar olan sancılara dayanabilirim olsun ya hepsi bi gün çekecez sonra herşey bitecek kucagımızda olacaklar
ya cnm o epidural doguma benım dr um ıyı demıyor en ufacık bır yanlıs cok seye bebegın hayatına bıle mal oluyor dedı ınanmadım uzman tv dekı kaan kocatepe bıle öle dıo yapnıcam ben aman ne yapım anam gıbı 2 gun doguramassam vakkumla alırlaryada dırekt sezeryan
arkadaşlar ben,md oktorum folik asiti kesti onunyerine santafer demir ilacı ile elevit verdi çatlak kremi olarakta learac alıcam sizler hangi ilacı ve çatlak kremini kullanıyorsunuzz paylaşırsanır sevinirim.
ayyyyyyyyy cok heycanlıyım ben normal dogumdan yanayım ama kesı işi allahım annem dıyorkı emın ol o sancıyla kesı atmıslar atmamamıslar zaten anlamassın dıo ay bılmıyorum kı :18::18::18:
teşekkür ederim canım
Rica ederim :)
Kızlar ben çıkıyorum. Paydos vakti.
Pazartesi görüşürüz. Hoşçakalın...
kesi atılmazsa düzensiz yırtıklar oluşuyomuş sanırım o daha kötü olur yakesi atmadan, lavman yapmadan doğurtan doktorlar da var zaten normal süreç bu yöndeymiş ama şimdi malesef herkes işin kolayına kaçıyor
ben bır adanaya gıdımdebende learc dıe dusunuyorum ılk gebelık olunca bıraz tereddüt te kalıyorum
kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
kızlar ikili test yaptırdınız mı? yaklasık ne kadar tuttu? bu testi kadın dogum hastanesınde yapıoyrlar mı? yaptıranlar bılgı verırse sevınırım ben ozel hastaneye gıdıyorum doktor ıkı hafta sonraya randevu verdı ıkılı test yapılacak eger kadın dogumda yapıyorlarsa oraya gıtmeyı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?