2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya adam haklı amaa..............

bence tadını çıkar canım. her yerde gebeliğin en rahat dönemi 2. 3 ay diyor. o döneme girdin sen de. fazla deşme

doktora gidip sağlıklı oldugunu görürsem şükredecem başka türlü aklıma kötü şeyler gelmesine engel olamıyorum eşime söyleyince kızıyor niye hep kötü düşünüyosun diye ben bu kadar pimpirikli değildim bu hamilelik insanı değiştiriyor aklım hep onda neyse güzel şeyler düşüneyim tüm bebekler iyidir inşallah

ben uyumaya gidiyorum kizlar ... birce pastayi yedim bu arada yoksa uyku tutmazdipuregeston beni sallamaya basladi besik gibi :84:

Son düzenleme:
slm kızlar ben geçmişi okuyana kadar herkes yatmaya gitti

egecim gözün aydın kızın oluyormuş darısı başıma
kızlaar kusura bakmayın valla hepinize tek tek yazamıcam bu saatte zaten uykum da geldi yarın görüşürüz

kesi atmadan, lavman yapmadan doğurtan doktorlar da var zaten normal süreç bu yöndeymiş ama şimdi malesef herkes işin kolayına kaçıyor
o dediğin dewlet hastanelerinde falan oluyo hrhalde canım yada son dakka hastaneye yetişip hemen çatyala çıkanlar için.. lavman yapılmazsa o anda ne olur ortalık bilmem yani ıkınırsın ama bebekten önce ne gelir malum
bnce senin dr epidural rahatlığının farkında değil.. o kadar çok war ki epidural doğuran inanamazsın! işinin ehli bi drbulduktan sonra hiç bir risk yok.. bak NEZİH BERKSOY yaz we adamın sitesine gir epidural yapan kadınların yorumşlarını oku.. benim çok arkadaşım yaptı we süper bi rahatlık diyor herkes.. baskı war amasancı yok.. bu defakini ben epidural yaptıracağım mesela... ama baktım çok zorlamıyo açılma hızlı gidio yaptırmicam. 2. doğum daha kolay olurmuş ya o hesap bi debnmki zaten daha kapanmamıştır doğum kanlları rahat olucak bu gibime gelio
amın yaaaaaaaa su normal dogum offfffffffff ıyı ama nasıl bıse acaba ya cok meraktayım ne guzel kurtuluyosun hemen ama :18::18::18:
normal doğumu yaşamayan bilmez canım bunun ne demek olduğunu ben aşırı derce antisezaryenciyim.. hele bayılarak doğurmak berbat uyu uyan aa bebeğin olmuş leylek getirdi ne güzel sezaryen olacaksan bile spinal ol o anı yaşa en azından:))
ama süper bi duygu normal doğum ben suni sancıyla doğurdum 5,6 saat sürdü açılmamın 10 cm olması.. ama çatala çıkıp doğurmam 2 dakka:)) ilk ıkınmada kafa ikinci ıkınmada wücudunu çıkardım ayy süper yaa off yine aklıma geldi iöçimden o wıjjjtı die taşıp çıkması aşk o işte.. ben yine doğurmak istyorum yaaa
bende epidural normal yapayım diyorum ama inşallah belli bi açılmaya kadar olan sancılara dayanabilirim olsun ya hepsi bi gün çekecez sonra herşey bitecek kucagımızda olacaklar
zaten 4 cmde yapıyolar epidurali we inan 4 cme kadar sakız çiğneyip şarkı söylüyodum kocamla ben 6 cmden sonra acı ykselmeye başlıyor.. ben saat başı 1 cm açıldığımdan her açılma ewresini ii biliyorum inan bebek çıktıktan sonra ayağa kalkmaya yelteniyosun ilk kucağına alan olmak için amadr hooop dio daha kordonu kesmedim dur
ayyyyyyyyy cok heycanlıyım ben normal dogumdan yanayım ama kesı işi allahım annem dıyorkı emın ol o sancıyla kesı atmıslar atmamamıslar zaten anlamassın dıo ay bılmıyorum kı :18::18::18:
kız delümüsün canlı canlı kim kesi atmış nerde görülmüş uyuşturuyo hiiiiç bişey hissetmiyosun ne kesi ne dikiş.. ben biran önce diksede bebeğime koşsam die titriyodum heyecandan.. hatta dra sibel hanım 1,2 dikişte bnden olsun dedim:))) daraltma işlemide yaptık o anda yani
kızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
hh egecimm demek kızın oluyor:92: hayırlı uğurlu olsun iki prenses annesi olacaksın demek.. bn iyice korkmaya başladım benmkide kıza döncekmi acep amaaaann sağlıkla gelsinde ne gelirse gelsin nasılsa ben 3 düşünüyom 3.yü gider özellikle erkek şırıngalatırım
çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına gözün aydın bizim erkekte kalacak mı acaba erkelerin hepsi kıza döndü
ay rabbim görsün her isteyenin gönlüne göre wersin we gönlündekini hakkında hayırlı eylesin...
Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor
ahh ne güzel o zamn bak allahın sewdiği kuluymuşsun.. ilkinin adı ne?
yok cnm normal dr işte. Ben zaten bu ay son gittim özele . Cerrahpaşaya gididcem. Herbişeyi deli gibi araştırıyorlar hemde bedava:)
ya bnde randewu aldım şimdi telden sabah 10a werdi o saatte gitmem imkansız annem 1den önce gelemio, kardeşimi okuldan alıp gelio çünkü.. kızımla da gitmem imkansın iptal edicema ama arıyorum arıyorum nerden iptal edicem bulamıyorum yaa
ayy sorma banada öyle diyolar ne göz war millette walla biz boşuna para saçıyoruz doktorlara
cnm adı ne fitilin ya bana gyno-lomexin werdi 2dene fitil ama kullandım sanki etki çok etmedi gibi dewam edio akıntım şiddeti azalmış olsada..
hehehe bnmki kesin ondandır

yanı cnmmm orası oyle ama sanmıyorum kullanacagımı kız göbüşün o kadar oldumu masalllaahhh
yaw kocişten iyi yastık mı war.. ben hep tek bacağımı onun üstüne atar yarı yüzüstü konumunda yatardım halada möyle.. çok rahat oluyo tawsiye ederim..
bnmde 5. ayda anca belli olmuştu:) ilk gebelik olduundan bideçok zayıftım
kızlar ilk doğumunuzmu?
bnm 2:)) yaşım 23:)

maşallah bende 24 ama ilk çocuk daha hızlısın sen ikinciyi çok geciktirmem heralde bende birini doğurdum da ikinci kaldı

Son düzenleme:
bende de ara ara kasıkta batmalar oluyor ama agrı şekinde değil sadece batma hissediliyor, normal sanırım...

herkeste oluyor okuduğum kadarıyla. normaldir herhalde. ay dün gece konuştuk ya burda. dünden beri daha bir dinliyorum vücudumu, her şeyi takar oldum ben de. gece de çok kötü rüyalar gördüm

sabah solugu doktorda aldım ama pıt pıt atıyordu kalbı bebişimin aslında aksam ıyıdım ama sırf yrın tek basıma doktora gıtmemek ıcın bgn esım le gıttık ve rahatladıkkk

ay hadi gözünaydın. iyi yapmısın. bir de ben rahatlasam, gece kötü kötü rüyalar gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…