ben 6. haftamdan beri yatıyorum canım. çok sıkıcı ama yapacak bir şey yok. ben de ne zaman kanamam bitti deyip biraz ayağa kalksam, dışarı çıksam gecesine kanamam oluyordu. eşim kesin olarak her şeyi yasakladı o yüzden. ne zaman kendine güvenin gelse kanaman oluyor diyor:)
bence tadını çıkar canım. her yerde gebeliğin en rahat dönemi 2. 3 ay diyor. o döneme girdin sen de. fazla deşme
ben uyumaya gidiyorum kizlar ... birce pastayi yedim bu arada yoksa uyku tutmazdi puregeston beni sallamaya basladi besik gibi :84:
o dediğin dewlet hastanelerinde falan oluyo hrhalde canım yada son dakka hastaneye yetişip hemen çatyala çıkanlar için.. lavman yapılmazsa o anda ne olur ortalık bilmem yani ıkınırsın ama bebekten önce ne gelir malumkesi atmadan, lavman yapmadan doğurtan doktorlar da var zaten normal süreç bu yöndeymiş ama şimdi malesef herkes işin kolayına kaçıyor
bnce senin dr epidural rahatlığının farkında değil.. o kadar çok war ki epidural doğuran inanamazsın! işinin ehli bi drbulduktan sonra hiç bir risk yok.. bak NEZİH BERKSOY yaz we adamın sitesine gir epidural yapan kadınların yorumşlarını oku.. benim çok arkadaşım yaptı we süper bi rahatlık diyor herkes.. baskı war amasancı yok.. bu defakini ben epidural yaptıracağım mesela... ama baktım çok zorlamıyo açılma hızlı gidio yaptırmicam. 2. doğum daha kolay olurmuş ya o hesap bi debnmki zaten daha kapanmamıştır doğum kanlları rahat olucak bu gibime gelioya cnm o epidural doguma benım dr um ıyı demıyor en ufacık bır yanlıs cok seye bebegın hayatına bıle mal oluyor dedı ınanmadım uzman tv dekı kaan kocatepe bıle öle dıo yapnıcam ben aman ne yapım anam gıbı 2 gun doguramassam vakkumla alırlaryada dırekt sezeryan
normal doğumu yaşamayan bilmez canım bunun ne demek olduğunu ben aşırı derce antisezaryenciyim.. hele bayılarak doğurmak berbat uyu uyan aa bebeğin olmuş leylek getirdi ne güzelamın yaaaaaaaa su normal dogum offfffffffff ıyı ama nasıl bıse acaba ya cok meraktayım ne guzel kurtuluyosun hemen ama :18::18::18:
zaten 4 cmde yapıyolar epidurali we inan 4 cme kadar sakız çiğneyip şarkı söylüyodum kocamla benbende epidural normal yapayım diyorum ama inşallah belli bi açılmaya kadar olan sancılara dayanabilirim olsun ya hepsi bi gün çekecez sonra herşey bitecek kucagımızda olacaklar
kız delümüsün canlı canlı kim kesi atmış nerde görülmüşayyyyyyyyy cok heycanlıyım ben normal dogumdan yanayım ama kesı işi allahım annem dıyorkı emın ol o sancıyla kesı atmıslar atmamamıslar zaten anlamassın dıo ay bılmıyorum kı :18::18::18:
hh egecimm demek kızın oluyor:92: hayırlı uğurlu olsun iki prenses annesi olacaksın demek.. bn iyice korkmaya başladım benmkide kıza döncekmi acepkızlar ben geldimmm bebişim çok sağlıklı ve hareketliymiş 2 gün fark vardı sat ile şuan fark kapanmış. veeee %85 kız dedi.. benim erkek döndü:))))))))
ay rabbim görsün her isteyenin gönlüne göre wersin we gönlündekini hakkında hayırlı eylesin...çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına gözün aydın bizim erkekte kalacak mı acaba erkelerin hepsi kıza döndü
ahh ne güzel o zamn bak allahın sewdiği kuluymuşsun.. ilkinin adı ne?Ben hep iki kızım olsun hayal ettim rabbim gönlüme göre veriyor. Kızlarım gelecek damatlarım gelecek derdim:))))))))))) sağlıklı olsunda :)) duru geliyor
ya bnde randewu aldım şimdi telden sabah 10a werdi o saatte gitmem imkansız annem 1den önce gelemio, kardeşimi okuldan alıp gelio çünkü.. kızımla da gitmem imkansın iptal edicema ama arıyorum arıyorum nerden iptal edicem bulamıyorum yaayok cnm normal dr işte. Ben zaten bu ay son gittim özele . Cerrahpaşaya gididcem. Herbişeyi deli gibi araştırıyorlar hemde bedava:)
ayy sorma banada öyle diyolar ne göz war millette walla biz boşuna para saçıyoruz doktorlaraegecim hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar :)
2 kız çok güzel bence de ya :) yani 2 erkeğe tercih ederim :) tabi hayırlısı olsun. beni de her gören erkek diyo ya herkesin içine erkek doğuyomuş:) çevremdekiler ultrason gibi maşallah
cnm adı ne fitilin ya bana gyno-lomexin werdi 2dene fitil ama kullandım sanki etki çok etmedi gibi dewam edio akıntım şiddeti azalmış olsada..sağol canım darısı herkes e.. şimdi 1 ay rahatım inşallah stres yok:)).
Kızlar bana yine fitil verdi akıntımı görmüş ultrasondan temizlensin dedi. Az bi idrar yolu enf. Var. Bide kan ve calsiyum +d3 vitamin verdi. :)) ben onlarıda alırsam 100 kilo olurum dedim dr..:))))))))))))))
hehehe bnmki kesin ondandıridrar yolu enfeksiyonuna idrarı tutmak neden olabilirmiş çalışan anne adayları olarak masadan kalkmak ne kadar zor gelse de dikkat etmek lazım bide gerçekten çok ilgililer valla bu vitaminleri kana bakıp öyle mi veriyorlar hani eksiklikler varsa giderilsin diye yada rutin olarak mı veriyorlar acaba ben sadece elevit alıyorum da birden kendimi ilgisiz hissettim:))))
yaw kocişten iyi yastık mı war.. ben hep tek bacağımı onun üstüne atar yarı yüzüstü konumunda yatardım halada möyle.. çok rahat oluyo tawsiye ederim..yanı cnmmm orası oyle ama sanmıyorum kullanacagımı kız göbüşün o kadar oldumu masalllaahhh
bnmde 5. ayda anca belli olmuştu:) ilk gebelik olduundan bideçok zayıftımdemek bünyeyle alakalı canım valla bende sıfır değişiklik hatta zayıfladım bile geçen hamile mağazasına girdim şöyle bi bakim lazım olacak ilerde diye ( hala ilerde diyorum çünkü hala bişy yok :) adam biz sadece hamileler için kıyafet satıyoruz deditabi görüntüden bişy belli olmuyor ki adamda haklı hehe bu gidişle 5. ayda anca belli olur benimki
bnm 2:)) yaşım 23:)kızlar ilk doğumunuzmu?
bnde gördüm cnm yazdığını mart anneleri döwecek beni:) burda takıldığımı öğrenince ama olsunamin canım, inşallah... ben de eskiden kucağıma alırdım hep, şimdi sehpaya koyup yattığımdn yerden tek el yazıyorum genelde.(illa gireceğim ya) bir arkadaşım bilgisayar öğretmenlerine sormuş laptoplar ve lcd.ler yaymıyor ama kablosuz modemler çok fazla radyasyon yayıyor demişler.üst kattakinden bile etkileniyormuşuz. ne kadar doğru bilmiyorum. vicdanen rahatızım ama yatarken başka türlü zaman geçmiyor. kafam dağınık olduğu için kitap da okuyamıyorum, veremiyorum kendimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama işe gitmeyi özledim [/QUOTE
ayy bizimkide kablosuz esimde hep söylüyor ama olmuyor ilaki i basina geliyoruz nasil olacak bende ´bilmiyorum:44: bisey olmaz ins
hasret gördük canim biz merakimizdan mart anneleri topigine gitmisiz birceyle birbirimizden habersizhatta ben oraya yorumda yazdim gercekten cok güzelsin canim ben onlarada yetiyorum sorun yok:)
hasret ben seni niyeyse hep daha büyük orta yaşlı filan diye düşünmüştüm ne alaka deme bende bilmiyorum aklımda öyle kalmışbide ilk çocuktan sonra baya fit görünüyosun maşallah bizde veririz inş. kiloları yok anam 23 yaşındayım ben bakma 2. bebek olduuna acelem war atlı kowalıyo da:) webu benim 10kilo fazla halim canım 52kiloydum doğumdan önce.. 62yim ama pek göstermiyorum allahtan
yaw kocişten iyi yastık mı war.. ben hep tek bacağımı onun üstüne atar yarı yüzüstü konumunda yatardım halada möyle.. çok rahat oluyo tawsiye ederim..
bnmde 5. ayda anca belli olmuştu:) ilk gebelik olduundan bideçok zayıftım
bnm 2:)) yaşım 23:)[/B
yok anam 23 yaşındayım ben bakma 2. bebek olduuna acelem war atlı kowalıyo da:) webu benim 10kilo fazla halim canım 52kiloydum doğumdan önce.. 62yim ama pek göstermiyorum allahtan
günaydın...
channel nasıl oldun? geçti mi sancılar?
bende de ara ara kasıkta batmalar oluyor ama agrı şekinde değil sadece batma hissediliyor, normal sanırım...
günaydın...
channel nasıl oldun? geçti mi sancılar?
sabah solugu doktorda aldım ama pıt pıt atıyordu kalbı bebişimin aslında aksam ıyıdım ama sırf yrın tek basıma doktora gıtmemek ıcın bgn esım le gıttık ve rahatladıkkk
birceee sen 2lı testını yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?