2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kisin zaten yokta günes yazinda agustosta ancak görüyoruz diyebilirim.. 9 senedirde buradayim asiri bir sicakta hic olmadi bilmiyorumm tatil olayini alistik artik günessiz yasamaya

eniştem öğretmendi, görevlendirmeyle gitmişti. hatırlıyorum ben sıcak tatili bugün falan diyordu. münihteydi onlar. belki iklim farkı vardır.

birce münihe ben doktora gidiyorum bize 2 saat dedigin gibi bazen biz burdan cikiyoruz yolun yarisinda yagan yagmur duruyor, bi kuruluk basliyor cok az da olsa günes görüyoruz ... orasi biraz daha yukarida kaliyor buraya göre :79:

ben de burda görüyorum bazen harika pastalar. bravo diyorum yapanlara ben çok isteksizim öyle şeylere
ben çok severim yemek yapmayı hamur işlerini ama öyle pastane usulu olanları denemedim hiç bilindik hamurişi pasta börekler yapıyorum az önce gördüğümü eşimin doğum gününde yapayım diyorum hep hazır alıyorum değişiklik olur :)
bircem ins bozulmayacak moralin canim benim

yakomaoz canim sen benim 7dk brownimi denedinmi begenme rekorlari kiriyor resmen dur link vereyimde gideyim

bakıyorum canım hemen

seydam gittin ama geldiğinde yazarsın bişy sorcam senin browni sadece mikrodalgada mı yapılıyor normal fırınlada oluyor dimi ilk defa bowni deniycemde deneyince yorumları yazarım canımcım

Günaydın kızlar..
Valla geçmişi okuyayım dedim ama, okuyamadım..Oku oku bitmiyor...
En iyisi konuya dalmak, inşallah hafta sonu ters bişey olmamıştır, herkes iyidir...
Bu arada Ege, kızın mı olacakmış...Gözün aydın.2 kız istiyordun, bak Allah kalbine göre verdi..
Darısı benim de başıma...
2 gündür bulantılarım kesildi..Kusmadım bulanmadım..Bu normal mi..Cuma gecesi bile öğüre öğüre zor duran ben, cumartesi sabahı bulantısız uyandım..Eşime diyorum ya bu bebeye bişi mi oldu, birden nere gitti bu bulantılar...
Bulansan sorun, bulanmasan sorun, ne yapacaz biz senle böyle diyo adam...
Felekten 2 gün çaldık kızlar, doya doya yemek yedim..Kana kana su içtim...
Zaten benim eşim yanımda olsa ben hiç sorun yaşamam da, o olmayınca artyo herşey...
Bebikim hala kıpırdamıyo amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Size bi değişiklikten bahsedeceğim, kaynayıp gitmesin..Millet gelince gözlemlediğim bişeyi anlatacağım...Acaba herkeste oluyo mu, yoksa sırf bende mi oluyo...
Neyse çok yazdım özlemişim valla..
Herkese kocaman günaydın...

eh canim daha iyi..evde suan ilaclarini iciyo..insallah 1 haftaya kadar daha iyi olucak..
ege nin kizimi oluyor..doktora mi gitti..uzak kaldim gecen hafta..

Sevindim canım annenin durumuna...İnşallah daha da iyileşir..
Egenin kızı olacakmış evet, geçmiş çok uzundu okumadım da, egenin c.tesi doktora gideceğini biliyordum, ona baktım, çok iyi kıpır kıpır demiş..Doktor kız olabilir demiş...
Bizim erkekler teker teker kıza dönüyor...Hayırlısı inşallah...

dogru diyosun valla..beta degerine gore erkek ti ege nin..demek tutmuyor :)
ben bu 13. haftaya basladim direk gobegim cikti..hayretler icerisindeyim..

kuzum günaydın cnm . Dr kız dedi ama belli olmaz artık korkuyorum değişecek diye:))))))) çok sevindim çünkü .. Sen nasılsın iyi olmaana çok mutlu oldum. Sendeki şu olayı anlat merak ettim cnm...

kuzum günaydın cnm . Dr kız dedi ama belli olmaz artık korkuyorum değişecek diye:))))))) çok sevindim çünkü .. Sen nasılsın iyi olmaana çok mutlu oldum. Sendeki şu olayı anlat merak ettim cnm...

Canım hayırlısı olsun ya, doktoruma da söylüyom, herkesin doktoru söylüyo, sen niye söylemiyorsun diye.Gülüyo, o söylenenlerin en az yarısı değişir diyor...Çünkü bi tepe varmış neyse o , doktorum öyle dedi..Çıkıntı gibi duruyormuş, sonra kızlarda yassılaşıyormuş, erkeklerde çıkıntı olarak kalıyormuş, onu gören bazı dktorlar hemen erkek diyorlar ama, sonra kıza dönebiliyor..Ben bişey söyleyemem dedi doktorum...

Bak bendeki olay da ne biliyon mu, daha hareket falan hissetmiom da, zaten ultrasonda da kıpırdamıyo velet..
Dün banyo yaptım sonra uzanıyordum, üzerimde bornoz var, göbeğime bakıyordum..Birden farkettim ki, hani insanın gözü seğirir ya, dikkatli bakınca pıt pıt oynadığını hissedersin.Kıpırdamadan uzanınca karnım da aynen seğirme gibi, pıt pıt atıyo...Çok ilgimi çekti, nasıl çığırıyom evin içinde bi göreceksin..Eşim koştu ne oluyo diye..Ona da gösterdim o da gördü..Sabah gene baktım, gene aynı şekilde..Bi bakın bkalım sizde de oluyor mu..Aynı göz seğirmesi gibi, hiç elini falan koymadan karnına bak uzandığın yerden..Pıt pıt atıyo..Şok oldum görünce..Daha önce de böyle bişey duymamıştım hiç..

cok sagol canim..cok sevindim..nazar degmesin..darisi bize..bende bi arkadasimla bulustum.6 aylik hamile..gobegime bakti..kendine benzetti..bu kiz diyo..dedim valla bilmiyom..bide benim gibi oda 3 ay eksi seyler yemis hep..bakalim hayirlisi..
günaydın cnm bu seferki dr kız dedi bakalım bi ay sonra ne çıkacak:))) annen daha iyolmasına çok sevindim gözün aydın

bende ayni seyi hissettim baktim..ama psikolojikdir diye kimseye soylemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…