kizlar nsilsiniz?? bende bugün kasik ve bel agrisi varya dün okadar konustuk allah korusun sanirim ister istemez etkilendim.. birde sabah eltim sancilanmis oda 4 haftalik hamis bel agrisiyla hastaneye gitti oglunu bana birakti onuda öyle görünce iyice kötü oldumcok sükür bisey cikmamis ...yazmaya dermanim yok yarin doktorumu arayacagim varsa bos yer giderim heralde icim rahat degil nedense
sizler orda istediginiz gibi sezaryani tercih ediyorsunuz ama burda zor durumda olmadan asla yapmiyorlar yani catir catir dogurtuyorlar .. ben oglumu cok zor dogurdum bedenime göre büyükmüsistemiyosan gelmez inşallah başına :) ablam da korkudan 10 gün öncesine filan almıştı sezeryan randevusunu Allahtan onun gününde oldu ben sezeryenden daha çok korkarım vücudunu kesecekler filan neşterle kesileceğimi bile bile yatarsam o sedyeye kalbim dururo yüzden kuzu kuzu razı olurum sancılara
söylemistim canim sana abiminde ikizleri var diye yengemde sezeryan olmustu onunda belden asagisi uyusturup almislar hic birsey hissetmemis sadece bebekleri cikardiklari ani accisiz hissetmis ...simdi aslan gibi iki tane erkek yegenim varama sezaryanla yapanlar anlamıyormuş genelde bir şey. çabuk kesip biçiyorlarayy kötü oldum. hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun. ikisi de ürkütücü.
hak ettik dogrusu bizde ne hakka hizmet desiyoruz anlamiyorumdünden etkilenmişsindir seydam. ben de akşam konuştuğumuzdan beri kendimi kötü hissediyorum, her yerim ağrıyormuş gibi geliyor. gece de kötü kötü rüyalar gördüm, aklımdan kötü kötü düşünceler geçiyor( yarın rapor almaya gideceğim ben de gireyim ultrasona:)
sen de için rahat etmeyecekse git
o zaman yazarım buraya kızlar ölüme gidiyorum diye bayıltıp götürmeleri lazım beni sezeryananeyse bizim için çok erken bunlar boşver. bir de şu var ki bebek belirliyor biraz da. illa normal olsun diye direten bir sürü tanığım sezaryan yapmak zorunda kaldı. suyu bitiyor, kordona dolanıyor, kakasını yapıyor mecbur kalınabiliyor.
canım bende de bel ağrısı var takma kafana kasık batmalarıda oluyo bende randevuyu bekliyorum bişy yoktur merak etme moralinde bozulmuş ya biraz oda etkilemiştirkizlar nsilsiniz?? bende bugün kasik ve bel agrisi varya dün okadar konustuk allah korusun sanirim ister istemez etkilendim.. birde sabah eltim sancilanmis oda 4 haftalik hamis bel agrisiyla hastaneye gitti oglunu bana birakti onuda öyle görünce iyice kötü oldumcok sükür bisey cikmamis ...yazmaya dermanim yok yarin doktorumu arayacagim varsa bos yer giderim heralde icim rahat degil nedense
sizler orda istediginiz gibi sezaryani tercih ediyorsunuz ama burda zor durumda olmadan asla yapmiyorlar yani catir catir dogurtuyorlar .. ben oglumu cok zor dogurdum bedenime göre büyükmüskestiler resmen makasla umarim aynisi yasamam ayyy :95:
söylemistim canim sana abiminde ikizleri var diye yengemde sezeryan olmustu onunda belden asagisi uyusturup almislar hic birsey hissetmemis sadece bebekleri cikardiklari ani accisiz hissetmis ...simdi aslan gibi iki tane erkek yegenim vardairisi sana ins
benimkide sag kasikta ama öyle siddetli degil ins öyledir ..normalde haftami hep ordan takip ederdim ama 13. haftaya bakmak kismet olmadiinşallah seydamm...
bu arada kağan kocatepenin sitesinde 13. haftada karın ve özellikle sağ kasıkta ağrılar olabilir diyor. normalmiş bu durum.
benimkide sag kasikta ama öyle siddetli degil ins öyledir ..normalde haftami hep ordan takip ederdim ama 13. haftaya bakmak kismet olmadibende bi bakayim icimi rahatlattin bircem sagol canim
evet canim gercekten de öyle
zaten şiddetli olursa doktorunuzu arayın diyor. birbirimize güze akıl veriyoruz da kendi başımıza gelince panikliyoruz hemen
bircecim rabbim yardimcimiz olsun ne diyim... evet asiri soguk canim-6 derece sonraki günleri düsünmek bile istemiyorum kapinin önüne bile cikmiyorum ben simdiden
kisin zaten yokta günes yazinda agustosta ancak görüyoruz diyebilirim.. 9 senedirde buradayim asiri bir sicakta hic olmadi bilmiyorumm tatil olayinigerçekten Allah yardımcınız olsun. demiştim ya ablam da orda kaldı,hep karlıydı yazık. hatta güneş o kadar az ki hava sıcak olunca sıcak tatili oluyormuş herhalde orda:)) bizim kar tatili gibi
ay kızlar az önce bi topikte bi pasta tarifi gördüm bayıldımmm pasta çok hoş ama yapımı çok zor ya şeker hamuru filan kullanılmış üzerinde kuşlar var çok tatlıbecerebilirsem bi gün süpriz yapayım eşime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?