2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cok sagol canim..cok sevindim..nazar degmesin..darisi bize..bende bi arkadasimla bulustum.6 aylik hamile..gobegime bakti..kendine benzetti..bu kiz diyo..dedim valla bilmiyom..bide benim gibi oda 3 ay eksi seyler yemis hep..bakalim hayirlisi..

Ben ilk 3 ay hiç ekşi yemedim..Gerçi doğru dürüst hiç bişey yemedim..Çiko çok yedim, o yüzden erkek olabilir diyorlar ama bana kızım olacak gibi geliyo..

bende ayni seyi hissettim baktim..ama psikolojikdir diye kimseye soylemedim..

Ya ben hissetmiyorum ama, elimi falan koyduğumda bi his yok, o seğirme gibi olayı elle anlayamıyorum dokunarak...
Sadece gözümle gördüm..Pt pıt atıyordu, elimi koydum hemen hissetmiyorum..Ama elimi çektiğimde resmen görüyorum..Eşime de gösterdim o da gördü..

Olabilir cnm tabi olur öyle durumlar doğrudur. :) çok sevindimm.bende gözle görmedim de hissediyorum. Benim dişim kırıldı ortada dolgu kaldı hiç biey içemiyorum yiyemiyorum..dr gidemem korkuyorum

ya bizim ikimizin ayni..ama yediklerimiz haric :) insallah allah gonlumuze gore verir..

İnşallah canım inşallah..
Ama ben bi kaç gündür erkeği de benimsedim...Bebişle konuşurken sen Öykü kızım mısın Batu paşam mısın falan demeye başladım...Sanırım erkek de olsa sevineceğim..İlk başlarda sürekli kız kız diye tutturuyordum..Hayırlısı ya, Allah gönlümüze göre versin..

Olabilir cnm tabi olur öyle durumlar doğrudur. :) çok sevindimm.bende gözle görmedim de hissediyorum. Benim dişim kırıldı ortada dolgu kaldı hiç biey içemiyorum yiyemiyorum..dr gidemem korkuyorum

Dişin nasıl kırıldı kız, doktora gitsene, hava alır iltihaplanır falan..Hamile olduğunu söylersin..Bence ihmal etme dişini..Hamilelikte çok önemli diyorlar..
Sen de eve gidince baksana, seninki de belki pıt pıt atıyordur..Göbeğini aç da bak, zaten çok dikkatli bakınca anlaşılıyo, kıyafetle anlaşılmaz..

aa cok gecmis olsun..ama napican oyle de durulmaz ki.

dr beni dişçiye yönlendirdi. 3 kırık var dedi netekim eve döndüm iyice kırıldı . Röntgen çekmemiz lazım ama şuanda yapamayız dedi. O yüzden ancak sişi çekmemiz lazım dedi çektiremem valla bi kaç gün hassaslaşır sonra geçer . Bende harbiden dişçi fobisi var koltuktan bir kalkışım var dr şaşırdı...

Kızlar göbeğim iyice büyüdü. Her gören kıkırdadı bu sabah
Siz napiyosunuz görüşmeyeli.
Egem doktora gitmişsin c.tesi. Nasıl geçti?

aynen canim..bugun ilk defa elbise giydim.bu ne ya..ben bu kadar cabuk cikmaz saniyordum..aniden cikti..
aramizda 1 gun var zaten..ayniyizdir kesin :)

Kızlar göbeğim iyice büyüdü. Her gören kıkırdadı bu sabah
Siz napiyosunuz görüşmeyeli.
Egem doktora gitmişsin c.tesi. Nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…