2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende haziranda doğum yapıcam inş. da benim bulantılarım devam ediyo hala sizinde bulantılarınız çok mu bu arada 11hafta 5 günlük hamileyim oğluşumun olacağını öğrendim....cevaplarınızı bekliyorum

hoşgeldin canım kesin olarak söyledi mi canım doktorun benimki niye söylemiyor ya :26: ben 12. haftaya girer girmez bıçak gibi kesildi cidden böyle söylediklerinde kesilecegine inanmazdım çok şiddetliydi çünkü bulantılarım çok şükür geçti seninkide yakında geçer meraklanma üç arkadaş var topiğimizde hala bulantıları sürüyor bi iki haftaya azalır sanırım

hoşgeldin. ne güzel erkenden öğrenmişsin cinsiyeti. benim çok az oldu bulantım, çok kısa bir süreydi o da. ama bulantısı hala çok şiddetli olan arkadaşlar var.

ben de cuma falan yaptırayım diyorum önce doktorumu arayıp sorucam da ne zaman geleyim diye..inşllhh hayırlı haberler alırız canım..

kızlar benim bulantılat hala devam yaa..koku duydugum anda kötü oluyorum..özellikle kendi evime gelince daha kötü oluyorum..haftasonu annemin evindeydim bişeyim yoktu cünkü yemek önüme geldi önümden kalktı..ama şimdi iş başa düştü yine..kocam yardım ediyo saolsun ama eve girer girmez midem bulanıyor..dışarda cok iyiyim ama hamile oldugumu unutuyom eve girince bulantılarım başlıyoooooooo

benim kide senden iki gün sonra olcak..bi sorun cıkmazsa inşllhh..
normal düşünmüyosan benden öncede olabilir sezeryanda bi hafta önceye randevuveriyolar genelde
yakamoz sen de bu hafta yaptırcaksın dimi ikili testi?
evet canım çarşamba düşünüyorum eşimin geliş tarihine bağlı inşallah yaptıracam bu hafta
büyük konuşmayayım da normal doğum yapamam ben. ikiz olarak devam ederse zaten erken olur. en fazla 37 hafta duruyormuş ikizler:))

bende acısına zor dayanırım ama epiduralle normal doğum yapanlar memnun bende öyle düşünüyorum bi aksilik olmazsa, seninkiler erken gelecek desene ne güzel erkenden bebişlerini göreceksin biz ne zaman görecez bakalım hele normal doğumda 41. haftaya kadar bekliyor doktorlar haziran sonunu bulur artık benimki geç gelirse

hastanede yatarken doğum yapan bir kız geldi. normalde 3-4 gün sonra sezaryanla doğacakmış bebek, gününü de almış. ama sancıları başlamış normal doğum yapmış kız:)) 38. haftasındaydı.

bir arkadaşımın da öyle olmuştu sezaryan tarihinden 1 hafta önce normal doğmuştu. ben de normal yapamam diyorum korkuyorum başıma böyle bir şey gelecek diye:

istemiyosan gelmez inşallah başına :) ablam da korkudan 10 gün öncesine filan almıştı sezeryan randevusunu Allahtan onun gününde oldu ben sezeryenden daha çok korkarım vücudunu kesecekler filan neşterle kesileceğimi bile bile yatarsam o sedyeye kalbim durur o yüzden kuzu kuzu razı olurum sancılara

ama sezaryanla yapanlar anlamıyormuş genelde bir şey. çabuk kesip biçiyorlar ayy kötü oldum. hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun. ikisi de ürkütücü.

sonrasında yara izi kocaman ya ben gördüm korktum kendimde olsa naparım bilmiyorum bide uyandıgında acı hissediyor ağrı kesicinin etkisinin geçtiği zamanlarda küçükde bi kesik değilki ayy neyse konuşmayalım ikiside korkunç :18: sezeryen sonrası baya bi ağır kaldırılmıyor uzunca bi süre ameliyatlı olundugu için ağır iş yapmak yasak kilolarda geç gidiyomuş ben yaşayanların yalancısıyım tabi o yüzden normal daha manıklı sanki aman böyle dediğime bakmayın ben hangisi daha az acı verecekse ona kaçarım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…