slm kızlar bende haziranda doğum yapıcam inş. da benim bulantılarım devam ediyo hala sizinde bulantılarınız çok mu bu arada 11hafta 5 günlük hamileyim oğluşumun olacağını öğrendim....cevaplarınızı bekliyorum
slm kızlar bende haziranda doğum yapıcam inş. da benim bulantılarım devam ediyo hala sizinde bulantılarınız çok mu bu arada 11hafta 5 günlük hamileyim oğluşumun olacağını öğrendim....cevaplarınızı bekliyorum
bircenin doğumu benden bi gün önce olacak tabi normal olursa yoksa daha önce olur :)
bircenin doğumu benden bi gün önce olacak tabi normal olursa yoksa daha önce olur :)
normal düşünmüyosan benden öncede olabilir sezeryanda bi hafta önceye randevuveriyolar geneldebenim kide senden iki gün sonra olcak..bi sorun cıkmazsa inşllhh..
evet canım çarşamba düşünüyorum eşimin geliş tarihine bağlı inşallah yaptıracam bu haftayakamoz sen de bu hafta yaptırcaksın dimi ikili testi?
büyük konuşmayayım da normal doğum yapamam ben. ikiz olarak devam ederse zaten erken olur. en fazla 37 hafta duruyormuş ikizler:))
hastanede yatarken doğum yapan bir kız geldi. normalde 3-4 gün sonra sezaryanla doğacakmış bebek, gününü de almış. ama sancıları başlamış normal doğum yapmış kız:)) 38. haftasındaydı.
bir arkadaşımın da öyle olmuştu sezaryan tarihinden 1 hafta önce normal doğmuştu. ben de normal yapamam diyorum korkuyorum başıma böyle bir şey gelecek diye:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?