2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyim canım sende ıyı gecırmıssın haftasonunu cok sevındım.
ya kuzu kıpırdamıo dedığin cocuğu ilk sen hissettin sanırım nasıl olcak bu:):):):)

Yok kız benimki hissetme değil, elimi koyduğumda gene bişi hissetmiyorum...
Ama deneyin bak..Valla kız göz seyirir gibi pt pıt atıyo göbek..Uzanınca ama..Ayaktayken falan oluyorsa da farkedemedim ben..Hatta eşime de gösterdim, acaba görmek istediğimden mi öyle görüyom diye..Hayır, gerçekten pıt pıt seiriyo..Ama bakmasam hissetme namına hiçbişey yok...Hissetmiyorum hala..Hni kelebek falan diyolar ya, ben kelebek falan uçurmuyorum daha..

Anladım ahh şu çıkıntı hep yanıltıyor. Hayırlısı olsun ne güzel kızların çifter çifter
Dişin için git canım belki geçici dolgu falan koyar. Yani kısa süreli bir çözüm bulabilir. Çekmek isterse çektirmezsin.
İkili sonucum iyiymiş. Risk oranı 1/11.000 Amniyosenteze gerek yok demiş.

haftasonu banada kardeşlerim doğum günü hediyesi olarak hamile kıyafeti aldılar
benide götürdüler yanlarında bayram çocuğu gibi giydim çıkardım sonra bir elbise bir tunikte karar kıldım

Doğum günün müydü..Nice yıllara canım..Allah uzun ömür versin..
Ne güzel hediyen de anlamlı olmuş..Güle güle eskit...

Gözün aydın canım...
Benim de 50.000 de 1 çıktı çok sevindim..Ama kıpırdamıyo dye üzülüyorum sadece..İnşallah bi dahaki gittiğimde kıpırdadığını da görürüm..

hamile pantolonu rahatlıkla alabilirsin canım beli ayarlanıyo onlarda çok rahat

Ben o beli yüksek hamile pantolonlarını henüz giyemiyorum. Karın çok büyüdüğünde kullanılabilir belki. Beli lastikli olanları yaklaşık 2 aydır giyiyorum. Çok rahat. LCW'de çok uygun fiyatları. Tavsiye ederim.

Gözün aydın canım...
Benim de 50.000 de 1 çıktı çok sevindim..Ama kıpırdamıyo dye üzülüyorum sadece..İnşallah bi dahaki gittiğimde kıpırdadığını da görürüm..

Üzülme canım. Bak seyiriyomuş karnın. Hareket ediyor demek ki. Seninki acccık tembel o kadar. Belki de ultrasonu sevmiyordur.

Aynen...
Bi takım alıp 150 tl.vereceğime, lcw.den çeşit çeşit pantolon alıp onlara üst uydurmak daha mantıklı.. Fiyatlar çok uygun normal hamilelik satan yerlere göre..Sırf pantolon 80-100 arası..Lcw de 35 tl..Dağlar kadar fark var arada..

haftasonu banada kardeşlerim doğum günü hediyesi olarak hamile kıyafeti aldılar
benide götürdüler yanlarında bayram çocuğu gibi giydim çıkardım sonra bir elbise bir tunikte karar kıldım

Nice güzel yaşlara canım. Seneye bebişinle kutlarsın inşallah.

Üzülme canım. Bak seyiriyomuş karnın. Hareket ediyor demek ki. Seninki acccık tembel o kadar. Belki de ultrasonu sevmiyordur.

Bilmiyorum da,azıcık değil baya tembel...İnşallah dediğin gibidir..Herşey yolunda olsun da tembel olsun, doğunca rahat ederim, uyur bol bol...Ama karnımı gerçekten gördüm, siz de bakın bakalım farkedecek misiniz..Bi bende olmuyordur herhalde..

cnm çok iyi sende kurtuldun stresten çok sevindim . benimde 10.000 1 miş risk banada gerek görmediler. benim çalışmam laızm malum yılsonuna yaklaşıyoruz işler var. sonra grşz.

hahhahah ne guzel cnm ya bence dogrudur senın gordugun. bende 13. haftalara gelınce yatar yatar bakarım artık(yasıyormu dıe h.sonu panıklım tuttu doktora gttk kalbı atıyomu dıe:):):))::):)

gerçekten hamile kıyafetleri çok pahalı özellikle 100 liraya 120 liraya pantolon almak çok gereksiz
30 -35 liraya almak varken

Evet diğer mağazalarda çok pahalı. Eğer çevrenizde carsa C&A'da çok uygun hamile kıyafetleri var. Ben oradan da alıyorum. Hem mamile iç çamaşırı ve çorabı da alabilirsiniz. Çeşitler var.

günaydin güzel anneler

Günaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…