Gerçekten birden kesiliyo..Cuma akşamı diyorum ya, mahvoluyordum...Cumartesi sabah bi uyandım...Hiç bişey yok...
Aynen ya, sen beni bi görecen, deli gibi çığlık çığılığa bağırıyorum..Eşim koştu ne oluyo diye.Korktu adam...
Ama hafta sonu benim de bulantım olmadı yemek yedim, belki de yemek yedim diye tepki olarak kıpırdadı bebek..Bilmiyorum..Hiç görmemiştim daha önce..Çok güzel bi duygu ama..Anlatılamaz...Başkası anlayamaz..Eşim de tamam işte, seyiriyo ne çığırıyon, bağırmaya gerek mi var dedi ama, arada o da aç da bi bakalım kız seninki seyiriyo mu diyor..Çok güzel ya..
günaydın kızlar dr dan geldim şimdi bana 2li test yapışıp yapılmayacagı hakkında bişey demedi. bi daha ne zaman geleceğimide ssormayı unutmuşumultrasona baktı 61mm imiş gayet iyi sağlıklı herşey güzel yolunda görünüyo dedi. folic asiti bıraktı elevit yazdı. 2li test kafamı karıştırdı yaa neden istemedi. bi daha ne zaman gitsem acaba???
günaydın kızlar dr dan geldim şimdi bana 2li test yapışıp yapılmayacagı hakkında bişey demedi. bi daha ne zaman geleceğimide ssormayı unutmuşumultrasona baktı 61mm imiş gayet iyi sağlıklı herşey güzel yolunda görünüyo dedi. folic asiti bıraktı elevit yazdı. 2li test kafamı karıştırdı yaa neden istemedi. bi daha ne zaman gitsem acaba???
ben oglumda 2.5 aylikken batma seklinde hissetmistim bu biraz gec oldu insallah kizdir diyorum bakalim ..amin ins canim
gozun aydın cnm yaa
sımdı kagan kocatepeyı dınledımde hamılelıkte ılk 3 ay hıc kılo almayı onermıyoruz dıyor...
gozun aydın cnm yaa
sımdı kagan kocatepeyı dınledımde hamılelıkte ılk 3 ay hıc kılo almayı onermıyoruz dıyor...
Arkadaşlar selam! Ben de 11+3 haftalık hamileyim. Bir sonraki dr. randevum 18 AralıK'ta yani 13 hafta bitmiş olacak. Sizce 1'li test için geç kalmış olunmaz değil mi? İnanılmaz paniklerdeyim , doktorum kongredeymiş olmazsa başka doktora gidicem..
canım benim durumu biliyorsun telefon edemem ki yani etsem bile beni anlamaz ki yüzlerce hastaya bakıyo günlük 2-3 hafta sonra gidieyim bari. yada bi askeri hastaneyi araştırayım ben yaa ufffffffffffffffGünaydın.
Haftaya yine git bence canım. Yada telefon edip sorabilirsen sor. Aslında bu hafta yapardı. Ben 12. haftada yaptırdım.
Bir de çikolata ye. Uzan bak göreceksin mutlaka tepki veriyorlar.
Arkadaşlar selam! Ben de 11+3 haftalık hamileyim. Bir sonraki dr. randevum 18 AralıK'ta yani 13 hafta bitmiş olacak. Sizce 1'li test için geç kalmış olunmaz değil mi? İnanılmaz paniklerdeyim , doktorum kongredeymiş olmazsa başka doktora gidicem..
Keşke almasaydık ama bulantısı olmayanların kilo almaması biraz zor oluyor herhalde.
Aslında 12 haftalık görünüyorsun..Nye yapmadı ki..Yaşın çok mu küçük, bebekpoyraza da gerek yok demişler 22 yaşında o...Belki senin de ondan istememiştir..
Ben zaten 3 kilo verdim...
bende daha yaptirmadim canim bu hafta gidicem bende 13+1 bu hafta mecbur gitmem lazim doktorum aslinda 13üne verdi randevuyu ama ben gec diye bu hafta gitmek istiyorum bakalim ne diyecek 11ci 114 cü hafta arasi yapiliyor elimizi cabuk tutalim bakalimArkadaşlar selam! Ben de 11+3 haftalık hamileyim. Bir sonraki dr. randevum 18 AralıK'ta yani 13 hafta bitmiş olacak. Sizce 1'li test için geç kalmış olunmaz değil mi? İnanılmaz paniklerdeyim , doktorum kongredeymiş olmazsa başka doktora gidicem..
benimkide demedi hatta 35 yas üstü yapiliyor almanyada istersen yapalim dedi bana birakti mecburi degilmis ama trde nasil bilmiyorum bende bu haftaya alip randevu gidicem ...günaydın kızlar dr dan geldim şimdi bana 2li test yapışıp yapılmayacagı hakkında bişey demedi. bi daha ne zaman geleceğimide ssormayı unutmuşumultrasona baktı 61mm imiş gayet iyi sağlıklı herşey güzel yolunda görünüyo dedi. folic asiti bıraktı elevit yazdı. 2li test kafamı karıştırdı yaa neden istemedi. bi daha ne zaman gitsem acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?