2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar dr dan geldim şimdi bana 2li test yapışıp yapılmayacagı hakkında bişey demedi. bi daha ne zaman geleceğimide ssormayı unutmuşum ultrasona baktı 61mm imiş gayet iyi sağlıklı herşey güzel yolunda görünüyo dedi. folic asiti bıraktı elevit yazdı. 2li test kafamı karıştırdı yaa neden istemedi. bi daha ne zaman gitsem acaba???

Bir de çikolata ye. Uzan bak göreceksin mutlaka tepki veriyorlar.

Arkadaşlar selam! Ben de 11+3 haftalık hamileyim. Bir sonraki dr. randevum 18 AralıK'ta yani 13 hafta bitmiş olacak. Sizce 1'li test için geç kalmış olunmaz değil mi? İnanılmaz paniklerdeyim , doktorum kongredeymiş olmazsa başka doktora gidicem..

Günaydın.
Haftaya yine git bence canım. Yada telefon edip sorabilirsen sor. Aslında bu hafta yapardı. Ben 12. haftada yaptırdım.

telefon açıp sor canım bir dahaki kontrol ne zamanmış

geç kalmış olmazsın 11-14 haftalar arası yapıldığını söylüyolar

Aslında 12 haftalık görünüyorsun..Nye yapmadı ki..Yaşın çok mu küçük, bebekpoyraza da gerek yok demişler 22 yaşında o...Belki senin de ondan istememiştir..

Günaydın.
Haftaya yine git bence canım. Yada telefon edip sorabilirsen sor. Aslında bu hafta yapardı. Ben 12. haftada yaptırdım.
canım benim durumu biliyorsun telefon edemem ki yani etsem bile beni anlamaz ki yüzlerce hastaya bakıyo günlük 2-3 hafta sonra gidieyim bari. yada bi askeri hastaneyi araştırayım ben yaa ufffffffffffffff

Panikleme..11-14 testi ya.Geç kalmış olmazsın..

Keşke almasaydık ama bulantısı olmayanların kilo almaması biraz zor oluyor herhalde.

bende tartıya cıkmıyordum cok almısımdır dıe cunku gobek aldı basını gıdıo.pazar gunu gozumu kararttım cıktım ama yanı 1 kılo bıle deıl aldıgım anlamadım nasıl felan dıe(sonrada esıme dıorum bu tartının ayarıylamı oynadın dıe ıddıaya gırmıstıkte yok dedısevındımmm

Aslında 12 haftalık görünüyorsun..Nye yapmadı ki..Yaşın çok mu küçük, bebekpoyraza da gerek yok demişler 22 yaşında o...Belki senin de ondan istememiştir..

yaşım 25 canım bilmiyorum ki bişey demedi yaaaaaa

ben bi askeri hastaneyi araştırıp geliyom ordaki dru bekleyin beni

bende daha yaptirmadim canim bu hafta gidicem bende 13+1 bu hafta mecbur gitmem lazim doktorum aslinda 13üne verdi randevuyu ama ben gec diye bu hafta gitmek istiyorum bakalim ne diyecek 11ci 114 cü hafta arasi yapiliyor elimizi cabuk tutalim bakalim

benimkide demedi hatta 35 yas üstü yapiliyor almanyada istersen yapalim dedi bana birakti mecburi degilmis ama trde nasil bilmiyorum bende bu haftaya alip randevu gidicem ...bebisinide masallah canim bu arada kocaman olmus fotosu varsa koysana canim

ipek canim gecmis dogum günün kutlu olsun bu arada yeni yasin sana hep mutluluk getirsin ins

gunaydın cılek bende senın gıbı 11 +4 teyım aramızda bır gun var benımde 17nde doktor ancak ozamana gun verdı. gecmı olucak dedım ama sonra arastırdım normal 13+1 de yaptırmıs olucam

ben kan testını hastanede bu hafta yaptırcam ama ense ve sonuclarını 17nde gosterecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…