2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahhahah ne guzel cnm ya bence dogrudur senın gordugun. bende 13. haftalara gelınce yatar yatar bakarım artık(yasıyormu dıe h.sonu panıklım tuttu doktora gttk kalbı atıyomu dıe:):):))::):)

Valla ben de diyom da, eşim kızıyor..Ben de hafta sonu hiç bulanmayınca panikledim..Cuma gece bile deli gibi öğürüp kusarken, yattım sabah bi kalktım..Sanki herşey normale dönmüştü..Çok ilginç..Eşim de pimpirik olma geçiyo işte ne güzel dedi..Gidelim dedim de, otur oturduğun yerde deyince kaldım öylece...

Ben o seyirmeleri elimi koyduğum zaman hissediyordum. Şimdi bazen elimi koymadan hissedebiliyorum. Ama göremem çünkü göbüşümdeki yağlar buna müsade etmez.
Sen zayıf olduğun için görmüşsündür.

:):):) yakamozunda h.sonu kusmaları kesılmıstı oda panık yapmıtı ama cok normalmıs doktora sordum afıyet olsun yanı:)

fikirler cok iyi oluyor..en azindan bu magazalara agirlik veririz..mesela e-gebe hamile kiyafetleri varya cok kaliteli ve pahali bir yer..web sitesinde kosede firsat reyonu var..orda hem uzun kollu hem kisa kollu hamile badileri var ve 9,90
4 tane soyledim hemen geldi acayip kaliteli bilginize..alabilirsiniz..

Ben elimi koyunca hissetmiyorum, hatta seyirirken bile elimi koydum gözümü kapadım..Hissediyor muyum diye, hissetmiyorum...Ama remen gözle görülüyor ya..O kadar zayıf değilim aslında..Ama pıt pıt attığını gördüm.Çok mutlu oldum..

seydam gittin ama geldiğinde yazarsın bişy sorcam senin browni sadece mikrodalgada mı yapılıyor normal fırınlada oluyor dimi ilk defa bowni deniycemde deneyince yorumları yazarım canımcım
canim ben mikrodalgada yapiyorum hep ,pratik oluyor ama firindada olur neden olmasin zaten tarifi verdgim topikdede deneyenler var memnunda kalmislar merakla bekliyorum sonucu simdiden ellerine saglik

canim masallah kurtulmussun ins birdaha hic gelmez bulantilarin seni ebedi terk etmislerdir... eglenmissin ohhh ne güzel biz soguktan disari cikamiyoruz burda -6 derece almanya evde kapali kaldim iyice

Kızlar göbeğim iyice büyüdü. Her gören kıkırdadı bu sabah
Siz napiyosunuz görüşmeyeli.Egem doktora gitmişsin c.tesi. Nasıl geçti?
ayyy benimde öyle göbüs erinmesem foto koyucam ama sonra eklerim belki ... aman büyüsünler

günaydın nasılsınız hanımlar

gunaydin..hosgeldiniz..
sizlerede günaydin sekerler

hosbulduk iyiyim kizlar cok sükür cumartesi aksami biraz agrilardan filan bahsettik burda dün bende sanirim psikolojik agrilarla cebellestim ama simdi iyiyim cok sükür ... kuzucum bende hissediyorum bebisimi segirme gibi oluyor yatinca rabbim saglikla versin hepimize ins

İyi oldu öğrendiğim. Geçenlerde bakmıştım ama fırsat reyonuna dikkat etmemişim.

Herkes farklı hissediyor canım. Ne mutlu bize. Bende yakın çevreme bazı hareketlerini hissediyorum diyorum. Pek inanmıyorlar erken diye.
Önemsemiyorum. Sonuçta ben 30 senedir böyle bişey hissetmediysem bu bebekten kaynaklanıyordur. Başka sebebi olamaz.

Hep iyi ol canım..Evet, insan psikolojik olarak da etkileniyor..
Gerçekten hissediliyor değil mi..Ben daha hissetme aşamasına gelmedim ama resmen gördüm ya..Şok oldum, böyle olacağını da bilmiyordum..Hani ilerde tekme falan atınca görülebiliyo da, böyle seyirme gibi olduğunu bilmiyordum şok oldum görünce..İnşallah dediğin gibi, sağlıkla sıhhatle gelirler..

Sen millete bakma..Ben hissetsem söylesem kesin bana da, gazın vardır bebek zannediyorsun derler...Hissetmeyen anlayamaz bence de..Ben de gördüm gözümle diye kimseye söylemedim...Nefes alıyordur, seyirme zannettmiştir diyeceklerinden eminim çünkü..

Boşver başkalarını ben çok iyi anlıyorum seni. Benim hissettiğimde seyirme zaten. Özellikle mandalina yediğimde oluyor. Bide çok aç kalıp yemek yediğim zaman.
Çok mutlu oluyorum. Varlığını hissetmek çok güzel. İçim ısınıyor. Eriyorum sanki

Aynen ya, sen beni bi görecen, deli gibi çığlık çığılığa bağırıyorum..Eşim koştu ne oluyo diye.Korktu adam...
Ama hafta sonu benim de bulantım olmadı yemek yedim, belki de yemek yedim diye tepki olarak kıpırdadı bebek..Bilmiyorum..Hiç görmemiştim daha önce..Çok güzel bi duygu ama..Anlatılamaz...Başkası anlayamaz..Eşim de tamam işte, seyiriyo ne çığırıyon, bağırmaya gerek mi var dedi ama, arada o da aç da bi bakalım kız seninki seyiriyo mu diyor..Çok güzel ya..

ben oglumda 2.5 aylikken batma seklinde hissetmistim bu biraz gec oldu insallah kizdir diyorum bakalim ..amin ins canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…