Kız ben ultrasona gireceğim gün tam 7 tane çiko yedim, velet gene kıpırdamadı...Hatta yattığım yerden bile yiyordum doktorum gülüyordu..
canım benim durumu biliyorsun telefon edemem ki yani etsem bile beni anlamaz ki yüzlerce hastaya bakıyo günlük 2-3 hafta sonra gidieyim bari. yada bi askeri hastaneyi araştırayım ben yaa ufffffffffffffff
ben hangi gruptayım hiç çözemedim hem midem bulanıyo hem kilo alıyorum:60
bende daha yaptirmadim canim bu hafta gidicem bende 13+1 bu hafta mecbur gitmem lazim doktorum aslinda 13üne verdi randevuyu ama ben gec diye bu hafta gitmek istiyorum bakalim ne diyecek 11ci 114 cü hafta arasi yapiliyor elimizi cabuk tutalim bakalim
benimkide demedi hatta 35 yas üstü yapiliyor almanyada istersen yapalim dedi bana birakti mecburi degilmis ama trde nasil bilmiyorum bende bu haftaya alip randevu gidicem ...bebisinide masallah canim bu arada kocaman olmus fotosu varsa koysana canim
ipek canim gecmis dogum günün kutlu olsun bu aradayeni yasin sana hep mutluluk getirsin ins
ya kızlar bııs sorcam sızın 2 lı yapıldıgı hafta bebegın boyu ne kadardı hatırlıyormusun(11. hafta yapıldıysa)
ya kızlar bııs sorcam sızın 2 lı yapıldıgı hafta bebegın boyu ne kadardı hatırlıyormusun(11. hafta yapıldıysa)
benim sata göre 11+1 di ultrasona göre 11+ 4 idi bebişin boyu 5 cmm diya kızlar bııs sorcam sızın 2 lı yapıldıgı hafta bebegın boyu ne kadardı hatırlıyormusun(11. hafta yapıldıysa)
:))))))) Sen hormonlardan aldın canım benim.
12+1 di..
Ama 12+3 olması gerekiyordu..2 gün gerideydi..
6,76 cm.di (6 dan eminim, diğeri az bişey olnuyo olabilir..)
Ama bi hafta öncesi 4,84 cm.di..Doktor çok geriden geliyo demişti...Öbür hafta böyle çıkınca, bu hafta toparlanmış demişti..
Hatta resmini de eklemiştim bebekimin..Su kaplumbağası gibiydi..
maalesef dün teyzemin kızıyla konuşuyoruz bundan sonra hepmi hormon kullanıcan diyo
yok dedim çok şükür normal hayatıma devam etmek için hormona ihtiyacım yok ....amaaan alıştım
artık kilolarıma birde şimdi karnımda iyice hamile karnı oldu keyfime diyecek yok inşallah yarın sabah doktor amcadanda
bebişin iyi haberlerini alırsak allahımıza bin şükür
Çocuğu benzetmediğin şey kalmadı kız :)))))
maalesef dün teyzemin kızıyla konuşuyoruz bundan sonra hepmi hormon kullanıcan diyo
yok dedim çok şükür normal hayatıma devam etmek için hormona ihtiyacım yok ....amaaan alıştım
artık kilolarıma birde şimdi karnımda iyice hamile karnı oldu keyfime diyecek yok inşallah yarın sabah doktor amcadanda
bebişin iyi haberlerini alırsak allahımıza bin şükür
Bi tek bebeğe benzemiyo daha..İnşallah bi dahakine bebek gibi olacak teyzesi..
benim sata göre 11+1 di ultrasona göre 11+ 4 idi bebişin boyu 5 cmm di
İnşallah. Ama şu an uzaylılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?