2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım

ya kızlar bııs sorcam sızın 2 lı yapıldıgı hafta bebegın boyu ne kadardı hatırlıyormusun(11. hafta yapıldıysa)

12+1 di..
Ama 12+3 olması gerekiyordu..2 gün gerideydi..
6,76 cm.di (6 dan eminim, diğeri az bişey olnuyo olabilir..)

Ama bi hafta öncesi 4,84 cm.di..Doktor çok geriden geliyo demişti...Öbür hafta böyle çıkınca, bu hafta toparlanmış demişti..
Hatta resmini de eklemiştim bebekimin..Su kaplumbağası gibiydi..

Son düzenleme:
:))))))) Sen hormonlardan aldın canım benim.

maalesef dün teyzemin kızıyla konuşuyoruz bundan sonra hepmi hormon kullanıcan diyo
yok dedim çok şükür normal hayatıma devam etmek için hormona ihtiyacım yok ....amaaan alıştım
artık kilolarıma birde şimdi karnımda iyice hamile karnı oldu keyfime diyecek yok inşallah yarın sabah doktor amcadanda
bebişin iyi haberlerini alırsak allahımıza bin şükür

Çocuğu benzetmediğin şey kalmadı kız :)))))

İnşallah canım, iyi haberlerle gelirsin..

İnşallah canım. Güzel haberler alalım da. Herşeye değer.

günaydın kıslarr

kuzu sevindim bulantılarının geçmesine hadi geçmiş olsun artık hamileliğin en güğsel deönemiymiş 2. trimester öyle yazıyo nette keyfini çıkartalım darsısı bulantıları devam edenlerin başına
ipekk doğıum günün kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı bir ömür dileğiyle
geçmişi tam okuyamadım 4 sayfa falan anca okuyabildimm herkes iyidir inşallah
benim dün tansiyonum 16 oldu bütyük kendime gelemedim çok başım ağrıdı pazar günümü yatarak geçirmek zorunda kaldım bide eşimin işleri vardı yanlızdım zaten bu ara hep yanlızım geceleri hep çalışıyor pazarları da işi çıkıyor aynı şeylerden çok sıkıldım ev iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…