2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyi bak, yolunu bulmuşsun..Ben de deneyeceğim ama ne zaman yerim bilmiyorum..

balık konusuna kafam takılıyodu hiç yemek istemiyorum ama hamileyken neyi sevmezsen bebekte sevmez dedikleri
için moralim bozuluyodu çorba çok iyi oldu patates havuç kerevizle somon balığını haşladım
sonra sebzeleri blendırdan geçirdim balığıda didikledim bir limon bir yumurta sarısıyla terbiye yaptım karabiberle çok güzel oldu

hoşgeldin afiyet olsun

günaydın arkadaşlar iyi haftalar
cuma günü doktorumu aradım testim negatif çıktı diye...pzt gel konuşalım dedi. Allahtan hastane ayağımın altında bugün öğleden sonra gdecem...negatif olsa bile oranları görmek istedi heralde
bu arada eşim benim biraz deli yatar, gece dizi belime çarptı kütttt diye hala canım yanıyo...galiba kendisine kanepe yolları gözükecek Allah korusun ya karnıma gelseydi demi...
neyse kızlar iyi bakın kendinize öptüm

çok kötüsünüz kızlar yaa bi gittim 10 sayfa ilerlemiş yuh size. çalışın biraz kapatın siteyi. Ben kapamadan çalışamıyorum 5 dk bir bakıyorum ozamn. Ben nasıl okuycam şimdi. Okumuyorum bende önemli bişey olmamıştır sanırım.

Günaydın canım...Valla sorma neler çektiğimi bi ben bi Allah bilir..Ben de çok sevinçliyim...
Süt gerçekten fayda ediyor, ben o geliştiği hafta senden duyup süt içmiştim..Hemen çıkıyordu ama fayda etmiş yine de..
Afiyet olsun canım, çabuk gel..

saydam fotosunu sormuşsun yaaa benim gittiğim eyr devlet hastanaesi teknoloji olarak az geride yaa çıktı vermiyorlar

benim bebeğimin boyu maşallah uzun ehrhalde 6,1cm eee annesi babası uzun olsun o kadar ben 1.75 babası 1.86

Günaydın canım...Valla geçen gün hastanede benim de arkamdaki teyze düşüyordu bi dayandı belime düşmemek için..Nerdeyse ikimi birden yere kapaklanacaktık..Dikkat etmek lazım gerçekten de..Allah korumuş, dediğin gibi karnına gelmemiş.

Evet siteyi kapatmayınca gerçekten de öyle oluyor. Örnek ben :)))))))))))))))))
Kapatmadan çalışamıyorum. Aklım hep burada.

Geçmiş olsun canım neden yükseldi o kadar?
sağol canımm...bilmiyorum ki ama hergün ölçüyorum evde va tansiyon cihazı bilekten ölçenlerden 2 günde falan böyle çıkıyor arada
sağol canımm..çarşamba dr gideceğim ozaman söyleirm tansiyonum yükseiyor diye bak bana söylemeişti yüksek tansiyonun risk olduğunu hergün ölçüyorum normalde de düşük tansiyonlu olduğumdan sorun olmuyor düşünce ama 1 birim çıksa başımı ağrıtıyor valla siz birbirinizi görüyorsunuz eşinle ne güsel ben göremediğm için soğuk ta davranıyorum

günaydın canım geçmiş olsun bol bol su iç tansiyonun yükseliyorsa tatlı hamurişi tuzlu yememeye çalış

sağol canımm ... yan yattım hemen 3 dk sonra tekrar ölçtüm 10-5 olmuş oda sersem ediyor su içmemiz lazım zaten değil mi ya en az 2 lt düşüğe neden olabiliyormuş az su içmek

önemli bir şey yok canım her şey yolunda okumana gerek yok

Kız benimki de 6,74 çıktı..Benimki de mi uzun olacak o zaman...Ama doktor bana hala geriden geliyo diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…