günaydın kıslarr
kuzu sevindim bulantılarının geçmesine hadi geçmiş olsun artık hamileliğin en güğsel deönemiymiş 2. trimester öyle yazıyo nette keyfini çıkartalım darsısı bulantıları devam edenlerin başına
ipekk doğıum günün kutlu olsun eşinle bebişinle sağlıklı bir ömür dileğiyle
geçmişi tam okuyamadım 4 sayfa falan anca okuyabildimm herkes iyidir inşallah
benim dün tansiyonum 16 oldu bütyük kendime gelemedim çok başım ağrıdı pazar günümü yatarak geçirmek zorunda kaldım bide eşimin işleri vardı yanlızdım zaten bu ara hep yanlızım geceleri hep çalışıyor pazarları da işi çıkıyor aynı şeylerden çok sıkıldım ev iş
yaaa benıkı bayagııı bı gerıden gıdıyor sanırımmm cunku 11+3 te 4,3 cm di
ben herseyı yıyorumda noluyo bebk kucuk ıste
ne yesem de buyutsem bunu acabaa
günaydın kıslarr
kuzu sevindim bulantılarının geçmesine hadi geçmiş olsun artık hamileliğin en güğsel deönemiymiş 2. trimester öyle yazıyo nette keyfini çıkartalım darsısı bulantıları devam edenlerin başına
benim dün tansiyonum 16 oldu bütyük kendime gelemedim çok başım ağrıdı pazar günümü yatarak geçirmek zorunda kaldım bide eşimin işleri vardı yanlızdım zaten bu ara hep yanlızım geceleri hep çalışıyor pazarları da işi çıkıyor aynı şeylerden çok sıkıldım ev iş
Aynen yaaa, bakıyom bakıyom bunun neresi bebeğe benziyo diye..Ama bebek işte..Mucize..
yaaa benıkı bayagııı bı gerıden gıdıyor sanırımmm cunku 11+3 te 4,3 cm di
günaydın kıslarr
Yumurta,balık,kırmızı et,ceviz,tahin pekmez,yoğurt.... Liste uzun valla.
Doktorumun lafı uzaylı. Ben anlamıyorum neresi neresi diyorum. Boşver daha uzaylı diyor
Mucizem benim. Tipsizim. Anneleri yesin onları.
Büyür o büyür..Benimki de öyle geriden geliyo..
Ama benim boy 1.55 eşiminki desen 1.70...
Bizden atla deve mi çıkacak diye pek takılmıyorum ben,sağlıklı olsun da..
Ben o dediklerinin 1 tanesini bile yemiyorum...
Muz-çiko-simit..Sadece bu üçü var hayatımda...
Bundan sonra inşallah yemeye başlarım ben de.
kız ben 170m esım 185 zaten ondan sasırdım bı amcası var o kısa heralde ona cekecek
aslında benimde sabah bulantılarım vardı bazen akşama da sarkıyordu ama benim bebişin babasının boyu çok uzun ona yoruyorum ben yoksa benim de pek bişey yiyebildiğim yoktuyaaa benıkı bayagııı bı gerıden gıdıyor sanırımmm cunku 11+3 te 4,3 cm di
Artık yersin kuzum. Kendini zorla. Ben bu akşam zorla balık yicem. Oysa ki adına bile dayanamıyorum. Öyle severdim balık için takla atardım. Şimdi düşman olduk.
Artık yersin kuzum. Kendini zorla. Ben bu akşam zorla balık yicem. Oysa ki adına bile dayanamıyorum. Öyle severdim balık için takla atardım. Şimdi düşman olduk.
aslında benimde sabah bulantılarım vardı bazen akşama da sarkıyordu ama benim bebişin babasının boyu çok uzun ona yoruyorum ben yoksa benim de pek bişey yiyebildiğim yoktu
yanlız bu ara mısır patlatmasına taktı her gece kendime yapıyorum eşime de internetten baktırdım magnezyum varmış yiyilebilecek şeylerde arasındaymış
aslında hamile kalmadan evvel işte şunu yicem bunu yicem diye çok hayal kurmuştum ama olmuyor ceviz ve badem kokuyor süt içemiyorum hala dün bir bardak içtim balık yiyemiyorum düşüncesi bile beni bulandırıyor yani yararlı olan hiçbişeyi yiyemiyorum anlayacağın...
yaa bide bebişe bakamıyorum psikolojisi varya kabus oluyor rüyalarımda bebişim doğmuş bırakıyorum biryeer işim çıkıyor emziremiyorum altını değiştiremiyorum acayip vicdan azabı yapıyorum ama rüyalarımda hep kötü anne oluyorum bilinç altı işte
bende balıkta zorlanıyorum cuma akşamı çorbasını yaptım bayıla bayıla içtim çok hoşuma gitti
kokusu falan hiç gelmedi bundan sonra çorbasını yaparım
Valla 2 gündür hiç zorlamaya gerek yok..Böyle olursa yerim.Ama ben vejeteryan sayılırım..Et-tavuk-yumurta kesinlikle yemiyorum..Bebeğim de yiyemez yani..Ancak balık..
Bi de işte süt-peynir-yoğurt..
Onlardan alsın artık proteini yiyebilirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?