2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım neden yükseldi o kadar?

Canım günaydın..Tansiyonun niye o kadar çıktı ki..Gebelikte yüksek tansiyon çok önemlidir dedi doktorum..Düşük o kadar önemli değilmiş de yüksek tansiyon önemliymiş..İhmal etme bence..Her gün ölçüyor musun..Benim doktorum her gün ölçtür dedi..4 e düşerse gel serum takarız dedi..Sen de ölçtür bence ihmal etme..Geçmiş olsun canım..Valla benim herf 18 gün evde dinleniyor, ben çalışmak zorundayım..

yaaa benıkı bayagııı bı gerıden gıdıyor sanırımmm cunku 11+3 te 4,3 cm di
ben herseyı yıyorumda noluyo bebk kucuk ıste
ne yesem de buyutsem bunu acabaa

Büyür o büyür..Benimki de öyle geriden geliyo..
Ama benim boy 1.55 eşiminki desen 1.70...
Bizden atla deve mi çıkacak diye pek takılmıyorum ben,sağlıklı olsun da..

günaydın canım geçmiş olsun bol bol su iç tansiyonun yükseliyorsa tatlı hamurişi tuzlu yememeye çalış

Ben o dediklerinin 1 tanesini bile yemiyorum...
Muz-çiko-simit..Sadece bu üçü var hayatımda...
Bundan sonra inşallah yemeye başlarım ben de.

Artık yersin kuzum. Kendini zorla. Ben bu akşam zorla balık yicem. Oysa ki adına bile dayanamıyorum. Öyle severdim balık için takla atardım. Şimdi düşman olduk.

yaaa benıkı bayagııı bı gerıden gıdıyor sanırımmm cunku 11+3 te 4,3 cm di
ben herseyı yıyorumda noluyo bebk kucuk ıste
ne yesem de buyutsem bunu acabaa
aslında benimde sabah bulantılarım vardı bazen akşama da sarkıyordu ama benim bebişin babasının boyu çok uzun ona yoruyorum ben yoksa benim de pek bişey yiyebildiğim yoktu
yanlız bu ara mısır patlatmasına taktı her gece kendime yapıyorum eşime de internetten baktırdım magnezyum varmış yiyilebilecek şeylerde arasındaymış
aslında hamile kalmadan evvel işte şunu yicem bunu yicem diye çok hayal kurmuştum ama olmuyor ceviz ve badem kokuyor süt içemiyorum hala dün bir bardak içtim balık yiyemiyorum düşüncesi bile beni bulandırıyor yani yararlı olan hiçbişeyi yiyemiyorum anlayacağın...
yaa bide bebişe bakamıyorum psikolojisi varya kabus oluyor rüyalarımda bebişim doğmuş bırakıyorum biryeer işim çıkıyor emziremiyorum altını değiştiremiyorum acayip vicdan azabı yapıyorum ama rüyalarımda hep kötü anne oluyorum bilinç altı işte

Artık yersin kuzum. Kendini zorla. Ben bu akşam zorla balık yicem. Oysa ki adına bile dayanamıyorum. Öyle severdim balık için takla atardım. Şimdi düşman olduk.

Valla 2 gündür hiç zorlamaya gerek yok..Böyle olursa yerim.Ama ben vejeteryan sayılırım..Et-tavuk-yumurta kesinlikle yemiyorum..Bebeğim de yiyemez yani..Ancak balık..
Bi de işte süt-peynir-yoğurt..
Onlardan alsın artık proteini yiyebilirsem..

bende balıkta zorlanıyorum cuma akşamı çorbasını yaptım bayıla bayıla içtim çok hoşuma gitti
kokusu falan hiç gelmedi bundan sonra çorbasını yaparım

Aynen benim yaşadıklarım..Ama ilk 3 ay zaten bebek senin vücudundan besleniyormuş, ilk 3 aydan sonra bulantıların geçince yersin..Benim bebe 3 aydır simitle duruyo...Bişey de olmuyo..Olmaz da inşallah..

sütt peynir ve yumurtayı çok seviyodum hamile kaldığımdan beri hastası oldum üçünün
inşallah bebişte sever

günaydın kızlar
herkesi çok iyi gördüm ve sevindim
kuzucum en çok senin bulantının geçmesine sevindim ne yalan söyleyeyim inşallah hep böyle iyi olursun
bebeğinin gelişimi geri olan arkadaşlar bol bol süt için çok iyi besliyor bebeği

şimdi kahvaltımı yapmaya gidiyorum yine gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…