yarın bende gidicem doktora bende heyecanlıyım inşallah iyidir kuzular
ay ınsallah kızlar dr a gıdecegım zaman evhamlı manyagım ya elım ayagım tutmuyor hem yarını ıple cekyorum hemde ne bılm ya offfffffffff
iyi haberlerle gelin dr dan benim kontrol 15 inde çok var daha
delimavi nın tansıyonu kac olmus kı anlamadım bıde aserme donemlerınde yukselme olabılıyormus cnm 14.uncu haftaya kadar yanı ama ne kadar a cıkmıs kı tansıyonu anlamadım benımkı de hep 7 ye 5 ayakta duramıom
Aynen bende öyle oluyorum..Doktora gidince bi sürü şey soracağım diyorum, orda heyecandan hepsini unutuyorum..
ayyyyyyyyyyy aynsı nıye bılıyomusun bebekı goryos ıyı oldunu duyuyos sevıncık delısı olyoz snra unutuyoz hahahahaha
16 ya çıkmış tansiyon..
Aynen ya..Ben bi de her seferinde ağlamıcam diyorum, hemşire ismimi söylüyo ben ağlayarak kapıdan giriyorum..Doktor da hemen ne oldu, kötü bişey mi var diye soruyor..Yok heyecanlandım deyince gülüyor adam..
bende hemen unutuyorum yani kontrolün ertesi günü acaba iyi mi diye evham yapmaya başlıyorum evde bir ultrason cihazı olsa hergün görsek bebişleri
bende hemen unutuyorum yani kontrolün ertesi günü acaba iyi mi diye evham yapmaya başlıyorum evde bir ultrason cihazı olsa hergün görsek bebişleri
kız yerım senı yaaaaaaaaaa allahım ınsallah bebişlerı allahımn ıznıyle sag saglım alırız bıde sen sonradan buldun ya haklısın ay cok duygulandım
Yok kız, ben sonradan olmasa da öyle olurdum yapım öyle sanırım...
Evhamlı ve heyecanlıyımdır hep..Eşimin ayak tırnağı çıktı bi kere, taşınmıştık..Görümcemler falan var gece bizde kalacaklar..Öbür odadan bi bağırtı koptu..Eşimin adını duydum bi de ayak lafını duydum..Kalktım hooppp bayılmışım..
Beni zaten kimse akşam 11 den sonra da aramaz,arayanı fırçalarım, hasta annem var ne arıyonuz bu saatte diye..Telefonun sesini duydum mu ağlamaya başlıyorum gece belli bi saatten sonra gelince..Yapı itibariyle sanırım...
akşamları eşim arıyor gelirken ne alayım canın bişey istiyormu diye ultrason al diyorum sıpayı göresim geldi
benim hatun sıyırdı deyip kapatıyor telefonu
akşamları eşim arıyor gelirken ne alayım canın bişey istiyormu diye ultrason al diyorum sıpayı göresim geldi
benim hatun sıyırdı deyip kapatıyor telefonu
aynısı bende de oldu canım akşam mide bulantısıyla uyudum sabah hiçbişey yoktu 3 4 gündür de hala yok sanırım kesildi birden kesilince bende panikledim acaba bişymi oldu diye iyilerdir inşallahGünaydın kızlar..
Valla geçmişi okuyayım dedim ama, okuyamadım..Oku oku bitmiyor...
En iyisi konuya dalmak, inşallah hafta sonu ters bişey olmamıştır, herkes iyidir...
Bu arada Ege, kızın mı olacakmış...Gözün aydın.2 kız istiyordun, bak Allah kalbine göre verdi..
Darısı benim de başıma...
2 gündür bulantılarım kesildi..Kusmadım bulanmadım..Bu normal mi..Cuma gecesi bile öğüre öğüre zor duran ben, cumartesi sabahı bulantısız uyandım..Eşime diyorum ya bu bebeye bişi mi oldu, birden nere gitti bu bulantılar...
Bulansan sorun, bulanmasan sorun, ne yapacaz biz senle böyle diyo adam...
Felekten 2 gün çaldık kızlar, doya doya yemek yedim..Kana kana su içtim...
Zaten benim eşim yanımda olsa ben hiç sorun yaşamam da, o olmayınca artyo herşey...
Bebikim hala kıpırdamıyo amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Size bi değişiklikten bahsedeceğim, kaynayıp gitmesin..Millet gelince gözlemlediğim bişeyi anlatacağım...Acaba herkeste oluyo mu, yoksa sırf bende mi oluyo...
Neyse çok yazdım özlemişim valla..
Herkese kocaman günaydın...
ben bayadır görüyorum onu genelde uzandıgım ve acaba karında büyüme varmı diye sürekli kontrol halinde oldugum için baya önce gördüm ama seyirme değilde karnımda bi kap var o atıyo gibi :) kendi kalbimin etkisidir diye söylemedim size ama hala merak ediyorum o benim kalbimmi bebeğin kalbi miCanım hayırlısı olsun ya, doktoruma da söylüyom, herkesin doktoru söylüyo, sen niye söylemiyorsun diye.Gülüyo, o söylenenlerin en az yarısı değişir diyor...Çünkü bi tepe varmış neyse o , doktorum öyle dedi..Çıkıntı gibi duruyormuş, sonra kızlarda yassılaşıyormuş, erkeklerde çıkıntı olarak kalıyormuş, onu gören bazı dktorlar hemen erkek diyorlar ama, sonra kıza dönebiliyor..Ben bişey söyleyemem dedi doktorum...
Bak bendeki olay da ne biliyon mu, daha hareket falan hissetmiom da, zaten ultrasonda da kıpırdamıyo velet..
Dün banyo yaptım sonra uzanıyordum, üzerimde bornoz var, göbeğime bakıyordum..Birden farkettim ki, hani insanın gözü seğirir ya, dikkatli bakınca pıt pıt oynadığını hissedersin.Kıpırdamadan uzanınca karnım da aynen seğirme gibi, pıt pıt atıyo...Çok ilgimi çekti, nasıl çığırıyom evin içinde bi göreceksin..Eşim koştu ne oluyo diye..Ona da gösterdim o da gördü..Sabah gene baktım, gene aynı şekilde..Bi bakın bkalım sizde de oluyor mu..Aynı göz seğirmesi gibi, hiç elini falan koymadan karnına bak uzandığın yerden..Pıt pıt atıyo..Şok oldum görünce..Daha önce de böyle bişey duymamıştım hiç..
bende hala bişy yok ya hatta hamilelik öncesi giydiğim pantolonlarım geniş geliyoraynen canim..bugun ilk defa elbise giydim.bu ne ya..ben bu kadar cabuk cikmaz saniyordum..aniden cikti..
aramizda 1 gun var zaten..ayniyizdir kesin :)
canım hamile göbeği yemesende çıkar yeyince çıkan senin göbeğin bebek değil :) karıştırmayalımCanım iştahın düzelince çıkar. Zaten bulantıların geçmiş yakında pırtlar senin göbüş
evet ya bende çok merak ediyorum bişy oldumu diye çarşamba gidecem doktora iyidir inş.:):):) yakamozunda h.sonu kusmaları kesılmıstı oda panık yapmıtı ama cok normalmıs doktora sordum afıyet olsun yanı:)
inşallah normaldir insan panikliyor ister istemez aman bebek iyi olsunda geçsin zaten yacunku oda panık yapıodu bırden kesılırmı felan dıe. bide tek basına ama herkes zaten normal dedı
aynen bi önceki gün bulantıyla uyudum uyandıgımda yoktu bi anda kesildi bi daha da olmadı çok şükürGerçekten birden kesiliyo..Cuma akşamı diyorum ya, mahvoluyordum...Cumartesi sabah bi uyandım...Hiç bişey yok...
bende 2 kilo vermişim ama kilo serum yedikten sonra tartılmıştım bu hafta tekrar tartılırım bakalım ne durumda kilolarbende 3,5 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?