2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzucum bulantıların geçmiş, hadi gözünaydın. ama yakamoz da sen de paniklediniz rahata kavuşunca bulantı olsa dert olmasa dert, rahat rahat yiyin tadını çıkarın işte, niye deşiyorsunuz:)))

benımde sol tarafımdan bıse kaydı sankı ay dıye uyandım valla cok tuhaf bıseee

Ben daha önce sağlıklı bir gebelik ve iki düşük yapmış biri olarak sizi bu hareketler konusunda aydınlatabilirm isterseniz, o pıt pıt atmalar tamamen kan basıncıyla ilgili olan şeyler, normalde de var aslında onlar fakat bizim dikkatimizi çekmiyor ama hamilelikte biraz daha fazla olabiliyor. Ben şu anda 13 hafta 4 günlük hamileyim yani bu dördüncü. İlk gebeliğimde 20 haftalıkken ancak hissetmiştim oynamalarını ama o öyle enteresan bişeyki oynadığı an hah tamam işte buymuş diyorun. İçinden sanki bişi kayıyormuş gibi oluyor. İkinci gebelikte daha erken 14-16 haftalar arasındada görülebiliyormulş hareketler ama bende hissetmedim henüz. Bu arada geçmişe baktım da herkes çok endişeli bebeğe bir şey olup olmadığını anlamak konusunda. Benimde 4 gündür mide bulantılarım bitti ve üzüldüm aslında çünkü o gebeliğin devam ettiğinin en güzel kanıtıydı fakat ben hep göğüslerimi kontrol ediyorum eğer şişlik ve koyulaşma devam ediyorsa herhengi bir sorun yoktur kızlar. Çünkü daha önce iki kez karnımda bebişlerimin kalp atışları durdu ve her ikisinde de bariz bir şekilde bir anda göğüslerimin şişliği söndü... Sizde içinizi farah tutun bence.. Göğüsler gerginse bir problem olmaz...Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın.

heyyyyyyyyy ordakilerrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin

aman ne güzel demek aradaki farkı kapatıyo bebiş allah sağlık versin canım

kuzucum bulantıların geçmiş, hadi gözünaydın. ama yakamoz da sen de paniklediniz rahata kavuşunca bulantı olsa dert olmasa dert, rahat rahat yiyin tadını çıkarın işte, niye deşiyorsunuz:)))

Aynen ya...Ne bileyim kız, cuma gecesi çok kötüydüm..Cumartesi sabah birden bire gitti..Bıçak gibi kesildi diyorlar ya, hakketen öyle oldu..Tadını çıkarıyorum valla...Deli gibi su içiyorum..Hiç su içemiyordum..

gökyüzü ve birce hoşgeldiniz

birce iyi olmanıza çok sevindim

kızlar cinsiyetler belli olsa da artık alışverişe başlasak
hafta sonu avm gezerken çok güzel şeyler gördüm ama cinsiyeti belli olmadığı için alamadım

hiç aklımda yoktu cinsiyet falan ama bu hafta sonu çok istedim belli olsun alalım cicilerini diye

İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım...İnşallah Allah hiçbirimize acı yaşatmaz...Valla bnim göğüsler en baştan beri aynı, ne şişiyo ne acıyo, ne de gergin..Eskisi gibi duruyo aynı...

kızlaaaaar sefgilime doğumgününde yaptıgım süprizin resimlerini ekledim başka bir konuya o daha özel süprizler yaptı bana zamanında gözükaradır biraz bende hem romantik bi gece yaşayalım hemde şaşırsın istedim güller mumlarla donattım evi
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...gi-surpriz-yapmak-istiyorum-onerileriniz.html
link burda bakın resimlere ( yalnız yine resimlerle başım belada yine silemiyorum tövbe ettim resim eklemeye )

bizde gittik mavi ayakkabı aldık erkek diye
sonra kız dedi doktor önumuzdeki kontrolu beklıyoruzz 17 haftalık
olucak artık belli olur heralde

Gökyüzü nasılsın canım?
Ne zamandır denk gelemedik.
16. Haftada kesin cinsiyet belli olur diyorlar. Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…