alla alla ayy kesinlesse artık 2 hafta sonra doktora gidicez inşallah kesin ögrenırızzz
uff yaa muallakda kalmaz cok kötü
benımde sol tarafımdan bıse kaydı sankı ay dıye uyandım valla cok tuhaf bıseee
nerdesin kız kaçak hoşgeldin
hoşgeldinheyyyyyyyyy ordakilerrrrrrrrrrrrrrrr
selam herkese...
raporumu uzatmaya gittim devlet hastanesine. ultrasona da baktı, iyi görünüyorlardı. biri bir gün ilerdeydi gününden. diğeri de açığı kapatmış biraz. boylarını falan ölçmedi ama.
hilmi_fatma sen geldin aklıma, inşallah yeni araştırdığın hastane daha iyidir. devlette gerçekten çok geçiştiriyorlar her şeyi. bana da hiç 2'li testten falan bahsetmedi adam. ben sadece acil durumlarda ve rapor için gidiyorum oraya ama sürekli gidenler bilinçsizse hiçbir şey anlatılmadan geçiyordur hamilelikleri.
kuzucum bulantıların geçmiş, hadi gözünaydın. ama yakamoz da sen de paniklediniz rahata kavuşuncabulantı olsa dert olmasa dert, rahat rahat yiyin tadını çıkarın işte, niye deşiyorsunuz:)))
Ben daha önce sağlıklı bir gebelik ve iki düşük yapmış biri olarak sizi bu hareketler konusunda aydınlatabilirm isterseniz, o pıt pıt atmalar tamamen kan basıncıyla ilgili olan şeyler, normalde de var aslında onlar fakat bizim dikkatimizi çekmiyor ama hamilelikte biraz daha fazla olabiliyor. Ben şu anda 13 hafta 4 günlük hamileyim yani bu dördüncü. İlk gebeliğimde 20 haftalıkken ancak hissetmiştim oynamalarını ama o öyle enteresan bişeyki oynadığı an hah tamam işte buymuş diyorun. İçinden sanki bişi kayıyormuş gibi oluyor. İkinci gebelikte daha erken 14-16 haftalar arasındada görülebiliyormulş hareketler ama bende hissetmedim henüz. Bu arada geçmişe baktım da herkes çok endişeli bebeğe bir şey olup olmadığını anlamak konusunda. Benimde 4 gündür mide bulantılarım bitti ve üzüldüm aslında çünkü o gebeliğin devam ettiğinin en güzel kanıtıydı fakat ben hep göğüslerimi kontrol ediyorum eğer şişlik ve koyulaşma devam ediyorsa herhengi bir sorun yoktur kızlar. Çünkü daha önce iki kez karnımda bebişlerimin kalp atışları durdu ve her ikisinde de bariz bir şekilde bir anda göğüslerimin şişliği söndü... Sizde içinizi farah tutun bence.. Göğüsler gerginse bir problem olmaz...Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın.
Evet ya,bebiş için alışveriş yapıcam, yapamıyorum cinsiyeti belli değil diye..
Hoşgeldin...
bizde gittik mavi ayakkabı aldık erkek diye
sonra kız dedi doktor önumuzdeki kontrolu beklıyoruzz 17 haftalık
olucak artık belli olur heralde
hoşgeldin
Ne kaynattınız bakem ben yokken?
bizde gittik mavi ayakkabı aldık erkek diye
sonra kız dedi doktor önumuzdeki kontrolu beklıyoruzz 17 haftalık
olucak artık belli olur heralde
Hiiççç...Havadan sudan...Bizim çeneleri bilmiyon mu, önemli bişiy yok...
Ben de hep yeşil ve sarı alıyorum...Ama gözüm pembelerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?