yarın aksam altı bucukta :18::18:
inşallah canım, asıl sınavımız cuma zaten( hafta sonu içime kurt düşmüştü bugün kalplerinin attığını öğrenmek rahatlattı biraz. seydam, channel, ben kendi kendimize panikledik hafta sonu. aranıyoruz bazen
Kaçta randevun? Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
evet sorma ama iki öğün yemek zor valla. Beni aşar şu an.
gökyüzü ve birce hoşgeldiniz
birce iyi olmanıza çok sevindim
kızlar cinsiyetler belli olsa da artık alışverişe başlasak
hafta sonu avm gezerken çok güzel şeyler gördüm ama cinsiyeti belli olmadığı için alamadım
hiç aklımda yoktu cinsiyet falan ama bu hafta sonu çok istedim belli olsun alalım cicilerini diye
Bircecim çok sevindim. Sorunsuz devam edersiniz inşallah.
zaten severek yemiceksin iki öğün fazla gerçekten ikisinden birini iptal et başka bi şey ye en iyisi
panikleyenlerin başında ben varım seydam bize teselli veriyodu şimdi o da panik canım ya:) teselli veriyoruz ama bizde düşünmekten alamıyoruz kendimizi
Seninki nazlanmasa gösterse bari.
dogru söluyosun boşa masraf gibi amaa işde ilk bebek olunca almadanda olmuyo
ya bebek odası almazsakda bebeğin kıyafetlerini oyuncaklarını filan nereye koyacaz kibende alamam sanırım ama şu park yataklarıda sevemedim oyuncak gibi geliyor bana artık neyin içinde uyuycak çocuk bilmiyorum
gunaydın cılek bende senın gıbı 11 +4 teyım aramızda bır gun var benımde 17nde doktor ancak ozamana gun verdı. gecmı olucak dedım ama sonra arastırdım normal 13+1 de yaptırmıs olucam
ben kan testını hastanede bu hafta yaptırcam ama ense ve sonuclarını 17nde gosterecegım
boşa masraf gibi görünsede bebeğinde bir sürü eşyası oluyo ona ayrı dolap gerekiyo
çoğu zaman bebek odasının gardrobu bile zor yetiyo çevremdekilerden biliyorum
Ben oyun parklarını kaldırılabilir olduğu için seviyorum..Fonksiyonel bişi...
Beşik alınıyor mesela, çocuk zaten ne kadar yatıyor ki beşikte..Sonra olduğu yerde öylece kalıyor..
Bi şekilde yer ayarlayıp oraya koyacağım..Benim yatak odası dolabı 6 kapılı...Belki bi bölümünü bebişe ayırırım...
panikleyenlerin başında ben varım seydam bize teselli veriyodu şimdi o da panik canım ya:) teselli veriyoruz ama bizde düşünmekten alamıyoruz kendimizi
ya bebek odası almazsakda bebeğin kıyafetlerini oyuncaklarını filan nereye koyacaz kibende alamam sanırım ama şu park yataklarıda sevemedim oyuncak gibi geliyor bana artık neyin içinde uyuycak çocuk bilmiyorum
bu da iyi fikir benim evde bir tane boş odam var o odayı bebek odası yaptırıcam dolabınıHiç olmadı, fermuarlı kumaş dolaplar oluyor ya, onlardan alırım...
Çünkü çocuğumun aklı erince onunla beraber yapmak istiyorum alışverişini..Belki onun zevki benimkine uymaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?