2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

panikleyenlerin başında ben varım seydam bize teselli veriyodu şimdi o da panik canım ya:) teselli veriyoruz ama bizde düşünmekten alamıyoruz kendimizi

Bircecim çok sevindim. Sorunsuz devam edersiniz inşallah.

çok sağolun arkadaşlar

ya bebek odası almazsakda bebeğin kıyafetlerini oyuncaklarını filan nereye koyacaz kibende alamam sanırım ama şu park yataklarıda sevemedim oyuncak gibi geliyor bana artık neyin içinde uyuycak çocuk bilmiyorum

ya bebek odası almazsakda bebeğin kıyafetlerini oyuncaklarını filan nereye koyacaz kibende alamam sanırım ama şu park yataklarıda sevemedim oyuncak gibi geliyor bana artık neyin içinde uyuycak çocuk bilmiyorum

Ben oyun parklarını kaldırılabilir olduğu için seviyorum..Fonksiyonel bişi...
Beşik alınıyor mesela, çocuk zaten ne kadar yatıyor ki beşikte..Sonra olduğu yerde öylece kalıyor..
Bi şekilde yer ayarlayıp oraya koyacağım..Benim yatak odası dolabı 6 kapılı...Belki bi bölümünü bebişe ayırırım...

bana kan testi falan da demedi.. neyse herkes 14ün bitimine kadar diyor paniklememek lazım demek ki :)

yakamoz, çok güzel olmuş sürprizin... benim eşim de sever böyle değişik şeyler yapmayı. güya ben edebiyatçıyım o sayısalcı ama o daha romantik benden

boşa masraf gibi görünsede bebeğinde bir sürü eşyası oluyo ona ayrı dolap gerekiyo
çoğu zaman bebek odasının gardrobu bile zor yetiyo çevremdekilerden biliyorum

Hiç olmadı, fermuarlı kumaş dolaplar oluyor ya, onlardan alırım...
Çünkü çocuğumun aklı erince onunla beraber yapmak istiyorum alışverişini..Belki onun zevki benimkine uymaz...

bizim dolabımızda bebişe ayıracak yer yok maalesef

panikleyenlerin başında ben varım seydam bize teselli veriyodu şimdi o da panik canım ya:) teselli veriyoruz ama bizde düşünmekten alamıyoruz kendimizi

ben de yazdım ya geçen akşam birbirmizi güzel teselli ediyoruz ama aynı şeyi kendimiz yaşayınca hemen panik:)) ben artık kafayı sıyıracağım diye korkmaya başladım

Valla ben kanamam olmadıkça doktora ekstradan gitmek istemiyorum..
Zaten Allah korusun kalbi falan dursa, kanama falan bişiy olmaz mı..Zehirler falan diyorlar ya..

Seni sürprizci seni.... Ne güzel düşünmüşsün helal olsun.
Ben oda yapmayı hiç düşünmüyordum. Bebeği olan arkadaşlarıma sordum. Onlar mutlaka yap rahat edersin dedi. Hem çok eşyası olacak hemde orada yatırırsın. Öbür türlü en küçük gürültüye uyanıyor, rahatsız oluyormuş. Mecbur yapıcam şimdi. Ben ikeadan almayı düşünüyorum eşyaları.

Hiç olmadı, fermuarlı kumaş dolaplar oluyor ya, onlardan alırım...
Çünkü çocuğumun aklı erince onunla beraber yapmak istiyorum alışverişini..Belki onun zevki benimkine uymaz...
bu da iyi fikir benim evde bir tane boş odam var o odayı bebek odası yaptırıcam dolabını
siparişle yaptırmayı düşünüyorum büyüdüğü zaman veya bir kardeşi olduğu zaman da yetecek şekilde yatağınıda beğendim bir şey alırım
büyüdümü değiştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…