2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım...İnşallah Allah hiçbirimize acı yaşatmaz...Valla bnim göğüsler en baştan beri aynı, ne şişiyo ne acıyo, ne de gergin..Eskisi gibi duruyo aynı...

enterasan benim hep çok şişmiştir. Umarım hepimizinki sağlıklı doğar.

yakamoz, kıskandım valla kocanı..Ne güzel bi sürpriz olmuş...Eminim çok sevinmiştir...
Yalnız şu resim olayını hatırladım ya, yine gülmeye başladım...Ne olacak senin bu resimlerden çektiğin..Bunu niye silemiyon kız, alıntı da yok...

Göktüzü nasılsın canım?
Ne zamandır denk gelemedik.
16. Haftada kesin cinsiyet belli olur diyorlar. Hayırlısı olsun.

iyim canım sen nasılsın ben giremıyodum uzun zamandır
kendımı iyi hissetmıyodum şimdi cok iyim
inşallah belli olur 17. haftada randevumuz

Evet ya,bebiş için alışveriş yapıcam, yapamıyorum cinsiyeti belli değil diye..
annem şimdiden bi sürü şey işlemiş bari ara renkler işle kızda olsa erkekde olsa giyebilsin dedim zaten sarı yeşil kırmızı işliyorum diyo bi iki tanede mavi işlemekten geri kalmamış erkektir diye bakalım inş. giyebilir bebik
evet hafif oldugu sürece gebeliğin sağlıklı devam ettiğinin kanıtı aslında bende arada göğüs kontrolü yapıyorum şimdilik aynılar bilmiyorum artık çarşamba öğrencem iyi olup olmadıgını
hoş bulduk canımm hafta sonu eşimden giremıyorum o alıyo vermıo
laptopu

arada kaçamak yap kız özlüyoruz seni hafta içi yok Allahtan girebiliyosun

hg bacım ya ınsallah benımde kızım olur bende yarın gıtcemm elı ayagı duz olsunda yınede of cok heycanlıyım :18::18::18::18::18::18::18:

Selam canım...Bebeklere çok sevindim..Maşallah açığı kapatmış öbürü de..İnşallah ikilide de bişey çıkmıcak...

inşallah canım, asıl sınavımız cuma zaten( hafta sonu içime kurt düşmüştü bugün kalplerinin attığını öğrenmek rahatlattı biraz. seydam, channel, ben kendi kendimize panikledik hafta sonu. aranıyoruz bazen

kız hep o güzel süprizler yapıyodu yatağı gül yapraklarıyla süslemeler süpriz doğum gününe sevdiklerimi çağırmalar restoranda yemek aşk mektupları filan bi kerede ben yapim dedim şok oldu görünce işten geç geldi o gün 12yi geçiyodu içeri bi girdi müzik mumlar slayt ( tabi bende süslendim ) çok sevindi canım kocam benim tüm gün ağız kulaklarda dolaştı herşeye gülüyodu şaşkınlıktan deli

biz eşimle bebek odası bakdık imes mobilyacılar carşısından ayyy harika seyler var
ama en güzelide kız bebekler icinn eşim bayıldı erkek bebekler icin hep aynı

Ben bebek odası almayı düşünmüyorum..Çünkü kullanmayı bilmiyor ve yıpranıyor..Aklı erince birlikte gidip genç odasına dönüşen takımlardan alırım diye düşünüyorum.Ama tabi şu anki düşüncem..Herşey değişebilir..Mağazalara gidince kendimi kaybediyorum...

Belli olur artık canım. İyice büyüttün sen maşallah

valla bilmıyorum benım halam 17 haftalık gitti bebek baacaklarını kitlemıs acmıyomus belli olmadı
bu hafta 18 haftalık onun ki yine gidicek inaşşalh belli olur

Bircecim çok sevindim. Sorunsuz devam edersiniz inşallah.

dogru söluyosun boşa masraf gibi amaa işde ilk bebek olunca almadanda olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…