İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım...İnşallah Allah hiçbirimize acı yaşatmaz...Valla bnim göğüsler en baştan beri aynı, ne şişiyo ne acıyo, ne de gergin..Eskisi gibi duruyo aynı...
Göktüzü nasılsın canım?
Ne zamandır denk gelemedik.
16. Haftada kesin cinsiyet belli olur diyorlar. Hayırlısı olsun.
annem şimdiden bi sürü şey işlemiş bari ara renkler işle kızda olsa erkekde olsa giyebilsin dedim zaten sarı yeşil kırmızı işliyorum diyoEvet ya,bebiş için alışveriş yapıcam, yapamıyorum cinsiyeti belli değil diye..
evet hafif oldugu sürece gebeliğin sağlıklı devam ettiğinin kanıtı aslında bende arada göğüs kontrolü yapıyorumBen daha önce sağlıklı bir gebelik ve iki düşük yapmış biri olarak sizi bu hareketler konusunda aydınlatabilirm isterseniz, o pıt pıt atmalar tamamen kan basıncıyla ilgili olan şeyler, normalde de var aslında onlar fakat bizim dikkatimizi çekmiyor ama hamilelikte biraz daha fazla olabiliyor. Ben şu anda 13 hafta 4 günlük hamileyim yani bu dördüncü. İlk gebeliğimde 20 haftalıkken ancak hissetmiştim oynamalarını ama o öyle enteresan bişeyki oynadığı an hah tamam işte buymuş diyorun. İçinden sanki bişi kayıyormuş gibi oluyor. İkinci gebelikte daha erken 14-16 haftalar arasındada görülebiliyormulş hareketler ama bende hissetmedim henüz. Bu arada geçmişe baktım da herkes çok endişeli bebeğe bir şey olup olmadığını anlamak konusunda. Benimde 4 gündür mide bulantılarım bitti ve üzüldüm aslında çünkü o gebeliğin devam ettiğinin en güzel kanıtıydı fakat ben hep göğüslerimi kontrol ediyorum eğer şişlik ve koyulaşma devam ediyorsa herhengi bir sorun yoktur kızlar. Çünkü daha önce iki kez karnımda bebişlerimin kalp atışları durdu ve her ikisinde de bariz bir şekilde bir anda göğüslerimin şişliği söndü... Sizde içinizi farah tutun bence.. Göğüsler gerginse bir problem olmaz...Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın.
hoş bulduk canımm hafta sonu eşimden giremıyorum o alıyo vermıo
laptopu
iyim canım sen nasılsın ben giremıyodum uzun zamandır
kendımı iyi hissetmıyodum şimdi cok iyim
inşallah belli olur 17. haftada randevumuz
Selam canım...Bebeklere çok sevindim..Maşallah açığı kapatmış öbürü de..İnşallah ikilide de bişey çıkmıcak...
yakamoz, kıskandım valla kocanı..Ne güzel bi sürpriz olmuş...Eminim çok sevinmiştir...
Yalnız şu resim olayını hatırladım ya, yine gülmeye başladım...Ne olacak senin bu resimlerden çektiğin..Bunu niye silemiyon kız, alıntı da yok...
arada kaçamak yap kız özlüyoruz seni hafta içi yok Allahtan girebiliyosun
hg bacım ya ınsallah benımde kızım olur bende yarın gıtcemm elı ayagı duz olsunda yınede of cok heycanlıyım :18::18::18::18::18::18::18:
bugün balık yicem dediğini duydular demekki
kız yakamoz harika olmusss masallah
biz eşimle bebek odası bakdık imes mobilyacılar carşısından ayyy harika seyler var
ama en güzelide kız bebekler icinn eşim bayıldı erkek bebekler icin hep aynı
Belli olur artık canım. İyice büyüttün sen maşallah
inşallah canım, asıl sınavımız cuma zaten( hafta sonu içime kurt düşmüştü bugün kalplerinin attığını öğrenmek rahatlattı biraz. seydam, channel, ben kendi kendimize panikledik hafta sonu. aranıyoruz bazen
sağol ipekçim, aminn...hoşgeldin
aman ne güzel demek aradaki farkı kapatıyo bebiş allah sağlık versin canım
Kaçta randevun? Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
evet sorma ama iki öğün yemek zor valla. Beni aşar şu an.
valla bilmıyorum benım halam 17 haftalık gitti bebek baacaklarını kitlemıs acmıyomus belli olmadı
bu hafta 18 haftalık onun ki yine gidicek inaşşalh belli olur
Ben bebek odası almayı düşünmüyorum..Çünkü kullanmayı bilmiyor ve yıpranıyor..Aklı erince birlikte gidip genç odasına dönüşen takımlardan alırım diye düşünüyorum.Ama tabi şu anki düşüncem..Herşey değişebilir..Mağazalara gidince kendimi kaybediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?