2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bebek odası almazsakda bebeğin kıyafetlerini oyuncaklarını filan nereye koyacaz kibende alamam sanırım ama şu park yataklarıda sevemedim oyuncak gibi geliyor bana artık neyin içinde uyuycak çocuk bilmiyorum

mobilyalı yataklar daha güzel görünüyor ama onu alanlar sonradan park yatak da alıyor. kullanışlı olmuyormuş onlar. benim arkadaşlarım park yataktaklardan çok memnun. hem pratik istediğin yere taşıyabiliyorsun.

kız yakamoz anlamadım bacım ne suprızı ay su gırtlagım batmıya cnm yogurtlu makarna cektı hayret kac gundur ılk defa o 3 kılo da gıtmiş 59 kıloda sayıyom :86::86::86:

Yeni ev yaptırıyoruz, koridoru boydan boya gömme dolap olacak...Yazın kışlıkları, kışın yazlıkları oraya koyarım...Dolabımızdan da sürekli kullanmadıklarımızı oraya kaldırırım diye düşünüyorum..Görümcemin kızı var 4 yaşında..Doğduğunda 600 tl. yatak aldılar, antibakteriyel falan filan en iyisi diye..Şu an yatak kullanılamaz halde..Biraz da bizim zilli deli kullandı...Kıyafetini falan kendisi seçiyor artık...Bizim zevkimizi beğenmiyor...Geçen gün toka aldı annesi, ya anne yengem gibi kokoş alsana bunlar çok sade diyor...Gülmekten kırılıyoruz...
Ben de çocuğum o duruma gelince birlikte yapmak istiyorum alışverişini..Hem malının kıymet ini bilsin, hem de kendini sorumluluk sahibi hissetsin..Kendi beğenip alınca belki daha kıymetli olur..

Son düzenleme:
ben annemlere gidip gelirken bi beşiği olsun diye alabilirim o açıdan çok pratik gerçekten ablamın bebeğinin var her geldiklerinde katlayıp getiriyolar çocuk orda burda yatmak zorunda kalmıyor oda da eşyaları açısından iyi benim gardrop da 6 kapılı ama benim eşyalardan yer yok atanırsam hem oda hem parkyatak alırım atanamzsam bi beşikle idare edecek artık
yakamoz, çok güzel olmuş sürprizin... benim eşim de sever böyle değişik şeyler yapmayı. güya ben edebiyatçıyım o sayısalcı ama o daha romantik benden
benim eşimde edebiyatçı yani normalde edebiyat öğretmeni ama polis :) faydasını görüyorum kırk yılda bir olsada agzından şairane sözler döküldüğü oluyor bu arada ablam ve eniştemde edebiyat öğretmeni ama türkçeci olarak görev yapıyolar
ben de yazdım ya geçen akşam birbirmizi güzel teselli ediyoruz ama aynı şeyi kendimiz yaşayınca hemen panik:)) ben artık kafayı sıyıracağım diye korkmaya başladım
evet aynen artık bulantılarda bitti belirtide yok kalan 6 ayı sağ salim geçirseydik başka bişy istemiyorum

saol canım ben kıyafetlerini koyacak yerim olmaz oyuncakları ortada kalmasın eşyaları bi arada olsun diye istiyorum bide büyüyen beşikler çocuk büyüdükten sonra tek kişilik yataga dönüşüyor kullanışlı gibi geldi bana o zamana baglı ama alabilecek durumda oolursak almayı istiyorum bende

benim evimde boydan boya dolap yaptıracağım uygun bir yer yok maalesefsenin böyle bir dolabın olacaksa çok işe yarar tabi

iyiymiş eşinin edebiyatçı olması, polisler çok romantik olmaz bildiğim:)) ikisinin birleşmesi iyi olmuş... bizde de ablam da ben de edebiyat mezunuyuz ama ikimiz de türkçeye atandık. şimdi liseleri gördükçe korkuyorum edebiyata geçmeye...

bayıldım ben bunlara

Eklentiler

• $bebe12.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $il_430xN_44504696.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 22
ablamda sadece park yatak aldı ama onun gardropta yeri vardı memnun oda taşıma konusunda çok pratik gerçekten bize annemlere giderken hep katlayıp getiriyorlar kendi yatagında yatıyor bebek oda alırsam sırf pratikliği için bide park yatak alabilirim ben şu bambu beşikleride çok begeniyorum aslında ama sadece 6 aylığına almak mantıksız çok süslü oldukları için göze hoş görünüyor ama :)
kız yakamoz anlamadım bacım ne suprızı ay su gırtlagım batmıya cnm yogurtlu makarna cektı hayret kac gundur ılk defa o 3 kılo da gıtmiş 59 kıloda sayıyom :86::86::86:

bende şimdi seda sayanda kıymalı makarna gördüm üf çok canım istedi kalktım kakarna koydum size laf yetişrirken :) canım kocama doğum gününde süpriz yapmıştım başka bir konuda resimlerini ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...gi-surpriz-yapmak-istiyorum-onerileriniz.html
aha buda linki ondan bahsediyor kızlar

selam arkadaşlar...

bizde haziran 2011 de bebek bekliyoruz
şu an 15.haftamdayım ve güzel bir hamileliğim var şimdiye kadar umarım devamıda öyle olur
ve en önemlisi güzel bir doğum geçiririm inşallah...

henüz yeni katıldım bu foruma. gördüğüm kadarıyla daha birçok şey öğrenmeliyim bana biraz karışık geldi çünki:18:

beylikdüzünde oturuyorum ve muhtemelen medilife da doğum yapacağım şu an ki gittiğim doktorumdan çok memnunum...

kendimi biraz fransız kalmış hisediyorum güncel konularınız nedir okuyup takip etmeliyim ki benimde çorbada tuzum olsun nede olsa buradaki herkesle aynı kaderi paylaşıyorum...

kızlar eşim her erkek gibi bu gemici cocuk odalrından istiyo tabi erkek olursa .. kız olursa hic karısdırmam istedıgımı alırım ama erkek olursa belki bi fikri olur :)..... ben bunu bayıldım alıcam gittim canlı canlıda gördüm cok harika
anne koltuguda var ayyy sallanıyo öle rahat öle güzel ki hem kıza hem erkege de uygun

evet geneli asabi oluyor polislerin benimki istisna çok duygusaldır ben bişeye üzülsem ağlasam oda oturur benimle ağlar kişilikle alakalı birazda bazı edebiyatçılarda kalastan farksız bizde çocuklarla uğraşmaktan iyice şefkatli bişey olup çıkıyoruz

hoşgeldin canım ne güzel tecrübelisin sen daha kolay geçiyodur bu hamileliğin site basit aslında anasayfada bulunan ilgini çeken her konuya damlayabilirsin :) sormak istediğin bişy olursa yardımzı oluruz topik olarak

ben de bayıldımmm, gerçekten çok güzelmiş. fiyatlar nasıldır peki ?

hoşgeldin allah tamamına erdirsin

bende begeniyorum o gemici erkek odalarını değişik en azından diğerleri hep aynı gibi bakalım bi cinsiyetler belli olsunda doğuma kadar karar verilir ona

Hoşgeldin canım...Çoğumuz hiçbişey bilmiyoruz aslında..Yavaş yavaş öğreniyoruz anne olmayı..
İnşallah hep böyle güzel devam eder hamileliğin...

bizde eşimle cmartesi park yatak baktık. kızımın yatağını koymayı düşünmüyoruz park yataklar çok güzel heryere gidiyor. ve kafasını bacağını kırmaz en azından:)) kraftınkini sorduk 240 idi . 2 sene yatak sonrada iindekini aşşa indirince oyun parkı olarak 4 yaşa kadar kullanıyorsun dedi. hoşumuza gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…