2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de Anadolu yakasında oturmama rağmen Acıbadem Maslak'ta yapacağım, doktorum orada çünkü.. ama korkuyorum bazen yetişemezsem diye :) yetişemezsem de artık giderim Acıbadem Acıbadem'e :)

Orda benim bir arkadaşım doğum yaptu, çokta memnun kaldı... o da zor yetişti suyu geldi ve trafiğe takıldı, çok heyecanlı zamanlar geçirdi ama yetişti, korkma bişi olmaz...

bende cerrahpasaya yada capaya yakın otursam dırek orda yaparım ama karsıda oturunca yakın bır hastane bulmam gerekıyor

Bu arada bakırkoy bahcelıevler cıvarında oturanlar ıcın dr hakan peker'i öneririm su an hızmet hastanesınde gorev yapıyor cok ıyı bır doktor ayrıntılı bılgıler verıyor.bana yakın olsa gozum kapalı gıderım

canım bi çok kişiye sordum komşular desen tanımıyorum kimseyi kapıcıya sordum adam ne anlasın devlet hastanesini tarif etti:) eşine sordum imkanlar kısıtlı oldugu için devletten başka düşünmemişler zaten 6 çocugu var boy boy yani doğuda devlet hastanesi daha çok rağbet görüyor o yüzden özel tavsiye eden çıkmadı daha doğrusu özel hastaneye giden kimse çıkmadı eczacıya sordum işin aslı burda öyle çok iyi diyebilecegin bi kadın doğumcu bulamazsın dedi en iyileri şunlar diye iki doktor tavsiye etti onlarında birine gittim diğeride erkek diye gidemedim

ben de Anadolu yakasında oturmama rağmen Acıbadem Maslak'ta yapacağım, doktorum orada çünkü.. ama korkuyorum bazen yetişemezsem diye :) yetişemezsem de artık giderim Acıbadem Acıbadem'e :)

benım esım kesınlıkle avrupa yakasını ıstemıoyor. bısı olursa dıor sureklı karsıyamı tasınıcagız dıyor

eğer özel muayenehanesi varsa bikaç defa oraya git dr seni tanır o zaman daha iyi ilgilenir
biraz maddiyat tabi bu işler ama gerekirse ailenizden destek isteyin(tabi bana düşmez bu konular ama aklıma geldi )bir de sen üzülüyorsun dr konusuna bende üzülüyorum
bende daha önce küçük bir şehirde yaşadım zorluğunu çok çektim bu tüp bebek olayında o yüzden

Ta herkesin illa başına gelen bişey vardır .. Ben jfk yı çok beyendim orda doğum yaptım ama 2 kişi ölmüş de bilmm ne de beyenmeyen var.

canım muhtemelen öyledir ama o doktora devam ettiğimi düşünsem bile doğumu başka bi doktorda nasıl yapacam ki hakkımda hiçbişey bilmeyen benimde tanımadıgım bilgisi ne derecede bilmediğim bi doktorda doğum yapmakda olmaz bende ilk öyle düşündüm ama kontrollerini yapan doktorda doğum yapmak daha iyi olur anne için
agzına kılıt vurulmu bır doktorda bende var:)))
çoğu öyle bunların zaten bakıp ilaç yazıp gönderiyolar :)

yok canım rahat edemem ben mümkün değil yani erkeğin karşısında o halde yatmam eşimde istemez ama onunla alakası yok ben yapamam sağlık içinde olsa bu işin kadın doğumcusuda var evde doğurur erkek doktorda yine doğurmam kadına zor açıyorum ona hiç olmaz

Hastaneyi bende pek sevmiyorum zaten çok küçük ama doktoruma çok güveniyorum, ben ilk doğumumda 6 doktor değiştirdim onun için bu sefer güvendiğim bir doktor varken kaçırmak istemiyorum... Kafamı pek bulandırmak istemedim. Birde Gökmen bey var Medical Park ta o da çok iyidir. Doktor arayan varsa onu çok tavsiye ederim hem de orda SSK da var...

benım esım kesınlıkle avrupa yakasını ıstemıoyor. bısı olursa dıor sureklı karsıyamı tasınıcagız dıyor

benım eşim anadolu yakasında olsun bide dibimizde olsun istiyo kaldıkı karsı
pendikde dogru düzgün hastane yok medipole gidicez diye tutturdum nasıl kavga etmısdık cok uzakmıs
dogumda nasıl yetıscekmısss falan filan

ben su an avrupa florance nıgtıngale gıdıyorum emeklı sandıgı, ssk gecıyor muayene ucretı 60 tl
ocakta ozel saglık sıgortamız masrafları karsılayacak devam edebılırım de bırakabılırmde bende sıslı mecıdıyekoy cıvarında hastane ıstıyorum cunku bu ıslerde en karamsar senaryoyu ortaya koymak lazım.o yuzde hastanenın ulaşılabılırlıgı yakınlıgı onemlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…