ben de Anadolu yakasında oturmama rağmen Acıbadem Maslak'ta yapacağım, doktorum orada çünkü.. ama korkuyorum bazen yetişemezsem diye :) yetişemezsem de artık giderim Acıbadem Acıbadem'e :)
yakamoz senin yaşadığın yerde de iyi bir dr mutlaka vardır
önce çevrenle iletişime geç hangi dr tavsiye ediyorlar öğren eğer devlet hastanesinde ise mutlaka özel muayenehanesi vardır
kontroller için özeline tahliller için hastaneye gidersin
doğumunu da özel oda da falan yaparsın
dr seninle daha iyi ilgilenir o zaman
illa ki özel hastane olması gerekmiyor develtin özel imkanlarını kullan bence daha iyi
yakamoz senin yaşadığın yerde de iyi bir dr mutlaka vardır
önce çevrenle iletişime geç hangi dr tavsiye ediyorlar öğren eğer devlet hastanesinde ise mutlaka özel muayenehanesi vardır
kontroller için özeline tahliller için hastaneye gidersin
doğumunu da özel oda da falan yaparsın
dr seninle daha iyi ilgilenir o zaman
illa ki özel hastane olması gerekmiyor develtin özel imkanlarını kullan bence daha iyi
evet evet kesınlıkle katılıyorum doktorunun adı ne bide kadıköy şifada muayne ücreti ne kdar dogum ne kadar
doktorum Emel Balkan muayene 200 tl falan herhalde doğum ne kadar diye sormadım...
ben de Anadolu yakasında oturmama rağmen Acıbadem Maslak'ta yapacağım, doktorum orada çünkü.. ama korkuyorum bazen yetişemezsem diye :) yetişemezsem de artık giderim Acıbadem Acıbadem'e :)
canım bi çok kişiye sordum komşular desen tanımıyorum kimseyi kapıcıya sordum adam ne anlasın devlet hastanesini tarif etti:) eşine sordum imkanlar kısıtlı oldugu için devletten başka düşünmemişler zaten 6 çocugu var boy boy yani doğuda devlet hastanesi daha çok rağbet görüyor o yüzden özel tavsiye eden çıkmadı daha doğrusu özel hastaneye giden kimse çıkmadıeczacıya sordum işin aslı burda öyle çok iyi diyebilecegin bi kadın doğumcu bulamazsın dedi en iyileri şunlar diye iki doktor tavsiye etti onlarında birine gittim diğeride erkek diye gidemedim
hayırlı olsun cnmmmçok güzel haberlerselam kızlar şimdi doktordan geldik 2li testimiz iyi çıktı doktor 3lüye gerek yok dedi 3 hafta sonra yani 16. Haftada gel bir daha dedi
bana kimse cvp vermemis
doktorum Emel Balkan muayene 200 tl falan herhalde doğum ne kadar diye sormadım...
canım muhtemelen öyledir ama o doktora devam ettiğimi düşünsem bile doğumu başka bi doktorda nasıl yapacam ki hakkımda hiçbişey bilmeyen benimde tanımadıgım bilgisi ne derecede bilmediğim bi doktorda doğum yapmakda olmaz bende ilk öyle düşündüm ama kontrollerini yapan doktorda doğum yapmak daha iyi olur anne içinAy üzüldüm şimdi valla yeni bir şehir çok zor tabi adapte olman ve bir doktora güvenmen ama bence buşursun kafanın uyuşacağı birini ayrıca 10.haftadan sonra alttan muayene yapmıyorlar genelde... Belki şimdilik o doktora devam edebilirsin.
çoğu öyle bunların zaten bakıp ilaç yazıp gönderiyolar :)agzına kılıt vurulmu bır doktorda bende var:)))
canım dr un erkeği kadını olmaz bence kadın doğumda erkekler daha başarılı kadınlardan
sağlık sonuçta bu bence birdah düşün erkek dr işini
benim eşimde evlendiğimizde istemem demişti erkek dr ama tüp bebekle uğraşmaya başlayınca aştı bu konuyu şimdi erkekler daha iyi diyor
bisi sormadim da mrk ettim yemeklerden sonra basim cok agriyo normal mi sizde oluyormu ?
ataşehir şifa bnm dıbımde ama bende o hastane hakkında ıı seyler duymadım
ayyyy herkes hersey hakkında bısı dıo delırcem
bu resmen bırazda sans ısı
bende yedıtepeye gazı yıldırıma gıdıyorum
benım esım kesınlıkle avrupa yakasını ıstemıoyor. bısı olursa dıor sureklı karsıyamı tasınıcagız dıyor
Bisi sormadim da mrk ettim yemeklerden sonra basim cok agriyo normal mi sizde oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?