- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
ayyyy benim başım çok ağrıyor .. Ama yemek önceside vardı. Oluyor ama ağrı bayadır bende. Normalmiş öyle okuduk
benım eşim anadolu yakasında olsun bide dibimizde olsun istiyo kaldıkı karsı
pendikde dogru düzgün hastane yok medipole gidicez diye tutturdum nasıl kavga etmısdık cok uzakmıs
dogumda nasıl yetıscekmısss falan filan
eğer özel muayenehanesi varsa bikaç defa oraya git dr seni tanır o zaman daha iyi ilgilenir
biraz maddiyat tabi bu işler ama gerekirse ailenizden destek isteyin(tabi bana düşmez bu konular ama aklıma geldi )bir de sen üzülüyorsun dr konusuna bende üzülüyorum
bende daha önce küçük bir şehirde yaşadım zorluğunu çok çektim bu tüp bebek olayında o yüzden
selamlar, herkes bomba gibidir umarım..
ben artık gayetiyiyim, hamileliğin hiçbir rahatsızlığını yaşamıyorum 12. haftanın sonunda bulantılarda kesildi.. 13+5teyiz bebeğin hareketlerinide hergün hissediyorum 1 haftadan beri yattığım zaman dinliyorum hemen başlıyor içerlerde oynaşmalara
şişli mecidiyeköy en kalabalık yer. Trafik resmen kilit bence evine yakın olsunben su an avrupa florance nıgtıngale gıdıyorum emeklı sandıgı, ssk gecıyor muayene ucretı 60 tl
ocakta ozel saglık sıgortamız masrafları karsılayacak devam edebılırım de bırakabılırmde bende sıslı mecıdıyekoy cıvarında hastane ıstıyorum cunku bu ıslerde en karamsar senaryoyu ortaya koymak lazım.o yuzde hastanenın ulaşılabılırlıgı yakınlıgı onemlı..
maşallah sana da bebişede. Bende bazen hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum:)) sonrada bugun hissetmedim ne oldu acaba diyorumselamlar, herkes bomba gibidir umarım..
ben artık gayetiyiyim, hamileliğin hiçbir rahatsızlığını yaşamıyorum 12. Haftanın sonunda bulantılarda kesildi.. 13+5teyiz bebeğin hareketlerinide hergün hissediyorum 1 haftadan beri yattığım zaman dinliyorum hemen başlıyor içerlerde oynaşmalara
selam kızlar şimdi doktordan geldik 2li testimiz iyi çıktı doktor 3lüye gerek yok dedi 3 hafta sonra yani 16. haftada gel bir daha dedi
ben su an avrupa florance nıgtıngale gıdıyorum emeklı sandıgı, ssk gecıyor muayene ucretı 60 tl
ocakta ozel saglık sıgortamız masrafları karsılayacak devam edebılırım de bırakabılırmde bende sıslı mecıdıyekoy cıvarında hastane ıstıyorum cunku bu ıslerde en karamsar senaryoyu ortaya koymak lazım.o yuzde hastanenın ulaşılabılırlıgı yakınlıgı onemlı..
Hastaneyi bende pek sevmiyorum zaten çok küçük ama doktoruma çok güveniyorum, ben ilk doğumumda 6 doktor değiştirdim onun için bu sefer güvendiğim bir doktor varken kaçırmak istemiyorum... Kafamı pek bulandırmak istemedim. Birde Gökmen bey var Medical Park ta o da çok iyidir. Doktor arayan varsa onu çok tavsiye ederim hem de orda SSK da var...
Kuzu daha geziyon mu?
kızlar ben geldim...
Sana kargo geldi dediler.koşa koşa geldim ofise...
Anacım bana neler neler yollamış..
Hamile kıyafeti, pijama takımı, günlük giyilebilcek kıyafetler..
Bebişime hele,ananesi coşmuş..zıbınlar, altlar,eldivenler, patikler...
Hem pembe hem mavi...o kadar güzel ki..patikleri tavşanlı falan....
2 tane bebek çantası, biri bana göre kokoş, saten falan..biri spor...
Aaayyyyyy, çok sevindirik oldum kızlar çokkk..
selamlar, herkes bomba gibidir umarım..
ben artık gayetiyiyim, hamileliğin hiçbir rahatsızlığını yaşamıyorum 12. haftanın sonunda bulantılarda kesildi.. 13+5teyiz bebeğin hareketlerinide hergün hissediyorum 1 haftadan beri yattığım zaman dinliyorum hemen başlıyor içerlerde oynaşmalara
Kızlar ben geldim...
Sana kargo geldi dediler.Koşa koşa geldim ofise...
Bebişime hele,ananesi coşmuş..Zıbınlar, altlar,eldivenler, patikler...
Hem pembe hem mavi...O kadar güzel ki..Patikleri tavşanlı falan....
2 tane bebek çantası, biri bana göre kokoş, saten falan..Biri spor...
heheheh evettt :)sen pendik te oturuyorsun karşıya gelme hiç zaaten yolda kesn doğar.hele trfik varsa..
Kızlar ben geldim...
Kızlar ben geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?