2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar, herkes bomba gibidir umarım..
ben artık gayetiyiyim, hamileliğin hiçbir rahatsızlığını yaşamıyorum 12. haftanın sonunda bulantılarda kesildi.. 13+5teyiz bebeğin hareketlerinide hergün hissediyorum 1 haftadan beri yattığım zaman dinliyorum hemen başlıyor içerlerde oynaşmalara

sen pendik te oturuyorsun karşıya gelme hiç zaaten yolda kesn doğar.hele trfik varsa..

saol canım ama özelede gidemem bi dünya para biz ancak kendimizi geçindiriyoruz durum bu aralar pek parlak değil ailelerden o kadar çok konuda destek istedik ki özel muayene için de istersem anam geri alacak beni baba evine şaka bi yana söylediğin doğru ama şu anki durumumuz elvermez

ay canim masallah ne güzel darisi hala bulanti cekenlere . Ben hala cok kötüyüm. Demek hissedebiliyorsun ay ne güzel ben bisi anlamiyorum daha. Senin 2 mi? o yüzden daha iyi biliyorsundur

şişli mecidiyeköy en kalabalık yer. Trafik resmen kilit bence evine yakın olsun

maşallah sana da bebişede. Bende bazen hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum:)) sonrada bugun hissetmedim ne oldu acaba diyorum

bebeğim dert etme yolda doğurmazsın:) hiç bir doğum bu kadar hızlı olmaz keşke olsaaamecidiyeköy şişli diyorsun ama asıl trafik noktaları buralar.. bnce hastanenin o kadar yakınlığınz uzaklığına takılma
bu arada nerde oturuyorsun yakınız sanırım? ben beşiktaştayım?

cnm bendede sıgorta var memorial yedıtepe şifada sınırsz oyuzden tercihim bu yonde. sıgortam olmsaydı bayındıra ıbrahım sozene devam ederdim

Kızlar ben geldim...
Sana kargo geldi dediler.Koşa koşa geldim ofise...
Anacım bana neler neler yollamış..
Hamile kıyafeti, pijama takımı, günlük giyilebilcek kıyafetler..
Bebişime hele,ananesi coşmuş..Zıbınlar, altlar,eldivenler, patikler...
Hem pembe hem mavi...O kadar güzel ki..Patikleri tavşanlı falan....
2 tane bebek çantası, biri bana göre kokoş, saten falan..Biri spor...
Aaayyyyyy, çok sevindirik oldum kızlar çokkk..

ayyy gözlerşm doldu kuzu yaaa. Iyi günlerde kullan . Anacın neler yapmış.

ay ne güzel bizde hayırlısıyla hissetsek hareketlerini en heyecanla beklediğim
hareketleri

kuzu bebeklere aldığımız ciciler için bir başlık var ya oraya resimlerini eklesen bizde görsek hem bize de fikir olur

ayy çok özeniyorum alışveriş yapmaya yaaaaa

sen pendik te oturuyorsun karşıya gelme hiç zaaten yolda kesn doğar.hele trfik varsa..
heheheh evettt :)

ay ne güzelll
benım annemde her geldiginde getiriyo bişeler cok sevınıyorum

Canım güle güle kullan aradın mı anacığını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…