2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaw daha çok var zaten size dikkat edin diyorum ama ben burda özelde düzgün doktor bulamadım daha nerde doğum yapacam bilmiyorum keşke buralarında imkanları öyle olsa, iyi bi hastane olduktan sonra devlet daha iyi tabi en azından herşey çok daha ucuz bizim burda öyle imkanlarımız yok siz değerlendirin bizim yerimizede belki özel hastane diye tercih ettiğim yer daha kötü çıkar ne bilim büyükşehirin avantajlarını yaşıyosunuz bakalım biz napacaz inş. emin ellerde doğar hepsi

üniv. hastanesi daha iyi olur tabi ne güzel ben nerde doğurcam ya hala bi doktorum bile yok yavaş yavaş hastanelerdeki tüm doktorları deniycem galiba

Hemen bütün arkadaşlarım acıbadem de doğum yaptı. Hepsi çok memnundu. Ben özel sağlık sigortası yaptırmadım. Bu durumda fiyatları çoook yüksek kalıyor. Hiç gerek yok.
Ben incirli ethica ya gidiyorum. Şimdilik çok memnunum. Ama zaman gösterecek herşeyi. Allahtan hayırlısını diliyorum.

agzına kilit vurmuş bi doktorum var yakın diye gidiyorum pencereden bakınca karşıda hastane iyi güleryüzlü ama bide bilgi verse çok iyi olacak hiç bişy anlamıyorum gittiğimden

kuzenim 6 ay gitti ethica ya sonra değiştirdi doğuma devlette girdi

Hayırlısı tabi önemli olan doktor bence hastanenin pek bir önemi yok...

yakamoz senin yaşadığın yerde de iyi bir dr mutlaka vardır
önce çevrenle iletişime geç hangi dr tavsiye ediyorlar öğren eğer devlet hastanesinde ise mutlaka özel muayenehanesi vardır
kontroller için özeline tahliller için hastaneye gidersin
doğumunu da özel oda da falan yaparsın
dr seninle daha iyi ilgilenir o zaman
illa ki özel hastane olması gerekmiyor develtin özel imkanlarını kullan bence daha iyi

Öyküm vandayım ben malesef yeni taşındık buraya mersinden o yüzden pek bilmiyorum buraları tavsiye ettikleri en iyi doktor erkek ondada doğum yapamam kontroldede alttan muayene istiyomuş oda olmaz o yüzden aynı hastanede başka bi doktora gittim agresif çıktı oda öyle girince güleryüz gösteren hal hatır soranlardan değil evimizin az ilerisinde özel hastane var oraya gittim doktor çok iyi güleryüzlü filan ama oda hiç bilgi vermiyor ikili testi bile söylemedi bende unuttum bebeği görünce sadece herşey normal diyip ultrason fotosu veriyo o kadar yani hem iyi hem bilgili bi doktor bulamadım henüz bi hastane daha tavsiye ettiler bi arada oraya gidecem ama yakın değil uzak oluncada kontrollere sık sık gidilmiyor doğuma kadar bulurum inş.

Ben Kadıköy Şifa Ataşehir de yapçam, doktorum orda onun için orayı tercih ediyorum evime de yakın, yeni hastaneye çevrildi birde, herşey sıfır

ben de Anadolu yakasında oturmama rağmen Acıbadem Maslak'ta yapacağım, doktorum orada çünkü.. ama korkuyorum bazen yetişemezsem diye :) yetişemezsem de artık giderim Acıbadem Acıbadem'e :)

Ay üzüldüm şimdi valla yeni bir şehir çok zor tabi adapte olman ve bir doktora güvenmen ama bence buşursun kafanın uyuşacağı birini ayrıca 10.haftadan sonra alttan muayene yapmıyorlar genelde... Belki şimdilik o doktora devam edebilirsin.

canım dr un erkeği kadını olmaz bence kadın doğumda erkekler daha başarılı kadınlardan

sağlık sonuçta bu bence birdah düşün erkek dr işini

benim eşimde evlendiğimizde istemem demişti erkek dr ama tüp bebekle uğraşmaya başlayınca aştı bu konuyu şimdi erkekler daha iyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…