banka nın yaptığı sigorta özel sağlık sigortasından biraz farklı yani... Kısaca öyle yazdım...
yaw daha çok var zaten size dikkat edin diyorum ama ben burda özelde düzgün doktor bulamadım daha nerde doğum yapacam bilmiyorum keşke buralarında imkanları öyle olsa, iyi bi hastane olduktan sonra devlet daha iyi tabi en azından herşey çok daha ucuz bizim burda öyle imkanlarımız yok siz değerlendirin bizim yerimizedebizde fikrimizi söylüyoruz bi tanem zaten. Sen uzakta olduğun için belki bilmiyorsundur dedim. Evet bi dahiliye yada başka yerleri bu kadar temiz titiz değil ama kadın doğum gerçekten güzelleşti. O açıdan dedim. Bende ssk yı sevmem aksine rezillik derim.
kızlar bende üniversite hastanesinde prof a gidicem doğumum zaten mecburen sezaryen olacak tüp bebekolduğu için
özel oda falan düşünüyorum yer bulabilirsem
yani üniversite hastanesinin özel koşullarından yararlanmak niyetindeyim
birde gideceğim prof tanıdık rahat ederim diye düşünüyorum
anadolu akasında oturanlar nerde doğum yapmayı dusunuyorlarr
Ben onun için Acıbadem i pek tercih etmiyorum. Benimde başıma olumsuz şeyler geldi, zaten birde özel sağlık sigortanız varsa nasılsa para ödemiyorsun diye deneme tahtasına çeviriyorlar insanı. . Ama şans işi ordan da çok memnun olan insanlar var.
yaw daha çok var zaten size dikkat edin diyorum ama ben burda özelde düzgün doktor bulamadım daha nerde doğum yapacam bilmiyorum keşke buralarında imkanları öyle olsa, iyi bi hastane olduktan sonra devlet daha iyi tabi en azından herşey çok daha ucuz bizim burda öyle imkanlarımız yok siz değerlendirin bizim yerimizedebelki özel hastane diye tercih ettiğim yer daha kötü çıkar ne bilim büyükşehirin avantajlarını yaşıyosunuz bakalım biz napacaz inş. emin ellerde doğar hepsi
sen nerde yaşıyorsun canım, bende odalardan falan bahsettim ama yanlış anlama seni üzmemişimdir inşallah... Ben tabi sadece İstanbuldan bahsettim diğer şehirlerde nasıl bilmiyorum...
hemen bütün arkadaşlarım acıbadem de doğum yaptı. Hepsi çok memnundu. Ben özel sağlık sigortası yaptırmadım. Bu durumda fiyatları çoook yüksek kalıyor. Hiç gerek yok.
Ben incirli ethica ya gidiyorum. şimdilik çok memnunum. Ama zaman gösterecek herşeyi. Allahtan hayırlısını diliyorum.
Hemen bütün arkadaşlarım acıbadem de doğum yaptı. Hepsi çok memnundu. Ben özel sağlık sigortası yaptırmadım. Bu durumda fiyatları çoook yüksek kalıyor. Hiç gerek yok.
Ben incirli ethica ya gidiyorum. Şimdilik çok memnunum. Ama zaman gösterecek herşeyi. Allahtan hayırlısını diliyorum.
anadolu akasında oturanlar nerde doğum yapmayı dusunuyorlarr
kuzenim 6 ay gitti ethica ya sonra değiştirdi doğuma devlette girdi
Hayırlısı tabi önemli olan doktor bence hastanenin pek bir önemi yok...
hangi doktora gidiyordu biliyormusun? Neden memnun kalmadı?
Ben Kadıköy Şifa Ataşehir de yapçam, doktorum orda onun için orayı tercih ediyorum evime de yakın, yeni hastaneye çevrildi birde, herşey sıfır
Öyküm vandayım ben malesef yeni taşındık buraya mersinden o yüzden pek bilmiyorum buraları tavsiye ettikleri en iyi doktor erkek ondada doğum yapamam kontroldede alttan muayene istiyomuş oda olmaz o yüzden aynı hastanede başka bi doktora gittim agresif çıktı oda öyle girince güleryüz gösteren hal hatır soranlardan değil evimizin az ilerisinde özel hastane var oraya gittim doktor çok iyi güleryüzlü filan ama oda hiç bilgi vermiyor ikili testi bile söylemedi bende unuttum bebeği görünce sadece herşey normal diyip ultrason fotosu veriyo o kadar yani hem iyi hem bilgili bi doktor bulamadım henüz bi hastane daha tavsiye ettiler bi arada oraya gidecem ama yakın değil uzak oluncada kontrollere sık sık gidilmiyor doğuma kadar bulurum inş.
agzına kilit vurmuş bi doktorum var yakın diye gidiyorum pencereden bakınca karşıda hastane iyi güleryüzlü ama bide bilgi verse çok iyi olacak hiç bişy anlamıyorum gittiğimden
Öyküm vandayım ben malesef yeni taşındık buraya mersinden o yüzden pek bilmiyorum buraları tavsiye ettikleri en iyi doktor erkek ondada doğum yapamam kontroldede alttan muayene istiyomuş oda olmaz o yüzden aynı hastanede başka bi doktora gittim agresif çıktı oda öyle girince güleryüz gösteren hal hatır soranlardan değil evimizin az ilerisinde özel hastane var oraya gittim doktor çok iyi güleryüzlü filan ama oda hiç bilgi vermiyor ikili testi bile söylemedi bende unuttum bebeği görünce sadece herşey normal diyip ultrason fotosu veriyo o kadar yani hem iyi hem bilgili bi doktor bulamadım henüz bi hastane daha tavsiye ettiler bi arada oraya gidecem ama yakın değil uzak oluncada kontrollere sık sık gidilmiyor doğuma kadar bulurum inş.
memnuniyet için değil o da doğuma o kadar para vermem dedi. Bide bizim tanıdığımız var o yüzden benim gibi düşündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?