hastaneden hastaneye değişiyor demek ama benim dediğim olayda geçen sene oldu zaten çok eskiden olan bişy değil burda öyle büyük hastaneler yok bi tane devlet hastanesi var gidersen koyun gibi sıraya diziyolar elinde numara olmasına rağmen adamların, gittiğimde kavga ettim hemşireyle de doktorlada alışmışlar herkese cahilbişy bilmiyor gözüyle bakıp bağırıyorlar o yüzden ben bulaşmam hamile halimle elimden bi kaza çıkar
Canım özel hastaneye göre değişir. Öyle her hastaneye gidilmez tabi.
benim başımada geldi. Acıbademde 3 gün yattı yengem bulamadılar ne hastalığı olduğunu 3,500 tl hesap çıkardılar. Cerrahpaşada 2 günde teşhis tedavi konuldu iyileşip yolladılar 30 günde 5000 tl masraf çıkdı. Allahdan ssk var.benim özel sağlık sigortam var ve hiçbir hastanede para ödemiyorum ama size türkiye nin 1.sınıf özel hastanelerinde başıma gelenleri anlatsam şaşarsınız benim bir arkadaşıma türkiye nin en önemli hastanelerinden birinde sezeryan sonrası ağrı kesici vermeyi unutmuşlar, ben senelerce boşu boşuna ilaç kullanmışım... Neler neler...
Benim özel sağlık sigortam var ve hiçbir hastanede para ödemiyorum ama size Türkiye nin 1.sınıf özel hastanelerinde başıma gelenleri anlatsam şaşarsınız benim bir arkadaşıma Türkiye nin en önemli hastanelerinden birinde sezeryan sonrası ağrı kesici vermeyi unutmuşlar, ben senelerce boşu boşuna ilaç kullanmışım... neler neler...
allahım ben nerde yaşıyorum :)))))))))selam kiz. Ben trde degilim sartlari bilmiyorum ama yengemden duymustum hemsireler felan cok kötü diye. Bagiranlara kiziyorlarmis arkadasin dedigi gibi nasil yaptiysan dogur diyorlarmis.yengemde onada kizlar diye sesini cikartmamis hic.
Bide kizlar bisi sorcam ben yemek yedikden sonra basim cok agriyo ya normal mi?
ben ilk dedeğimi özelde yaptım odası büyüktü felan noldu satınmı aldım. Cerrahpaşanın polisan sponsorluğunu almış ve şuan ameliyathane dahil bütün kadındoğum üniteleri bakımda. Sıfır yapılıyor. Benim için önemli olan yenidoğan ünitesinin tam teşekküllü olması. Allah korusun küvese felan gerek olursa ayvayı yeriz.1 haftası 15000 tl özellerde arkadaşım verdi.
valla 1500 tlden baslıyomus yanı o güne kadar milli piyango vurursa kesın isterım :)bu arada alakasız yerlerden gırıyorum cunku geçmısı okuyup yazıyorum artık kusuruma bakmayın:)
dogum fotografcısı dusunuyor musunuz?bebegınızı ılk kucagınıza aldıgınız anı babasıyla falan ne guzel olur:)
ayyyyyyyyy benımmm deeee pislikler inşallah onların yaptıkları baslarına gelirO hemşirelere çok pis dalasım var. Kendilerini ne sanıyorlarsa
Ya bide şansa bağlı heee:)))))) ben iyi yakalamışım belki ondan
Hangi hastane sakıncası yoksa bilelim bence bunları paylaşalım ki aynı yanlışlara düşmeyelim.
ben oda güzelliğinden bahsetmedimki ne alaka? bulundugum yerlerde devlet hastanelerinin durumu malum içeri girince insan kalabalığından geçilmyor insan yerinede koymuyorlar çevremden de iyi şeyler duymadım İstanbul da imkanlar daha farklıdır hem herkesin kendi tercihi sadece fikrimi söyledimben ilk dedeğimi özelde yaptım odası büyüktü felan noldu satınmı aldım. Cerrahpaşanın polisan sponsorluğunu almış ve şuan ameliyathane dahil bütün kadındoğum üniteleri bakımda. Sıfır yapılıyor. Benim için önemli olan yenidoğan ünitesinin tam teşekküllü olması. Allah korusun küvese felan gerek olursa ayvayı yeriz.1 haftası 15000 tl özellerde arkadaşım verdi.
yavrum 1 tane varsa hastane normaldir. Ama ben çapa cerrahpaşa ve hasekinin ortasındayım. Ve cerrahpaşa dünyanın3.büyük hastanesi.
kızlar devlette doğum apan yakınlarımdan hep çok kötü şeyler duydum doğum esnasındada sonrasındada baya hırpalanmışlar hmşireler doktorlar çok sert kaba davranmış eşimin abisinin eşide devletde yapmış tövbe diyodu suyu gelmesine rağmen doğumhaneye almamışlar yine ablamın arkadaşı doğum sırasında çığlık atarken 'kes sesini be seni mi dinliycez nasıl yaptıysan doğuracaksın' demişlereminmisiniz devlette yapmaya ben korkarım valla ama öyle bi duruma maruz kalsam doğurduktan sonra ilk işim o hemşireyi yolmak olur
BENİMDE ÇAPAYA SİNİR OLDUĞUM YÖNLER VARDI CERRAHPAŞAYADA. AMA BU ÖZELDE DE VAR. O YÜZDEN ŞANSA BAĞLI BUNDAN SONRASIDA İYİ OLUR İNŞALLAH.valla 1500 tlden baslıyomus yanı o güne kadar milli piyango vurursa kesın isterım :)
ayyyyyyyyy benımmm deeee pislikler inşallah onların yaptıkları baslarına gelir
evet sansa baglı zeynep kamil capa iyimiş ama bazı yerlerde aynı muamele devam edıyor
sansa cok baglı benım görumcem kartal devlette yapmıs cok memnun baskasına soruyorum
allah korusun düşürmesın dio
Benim özel sağlık sigortam var ve hiçbir hastanede para ödemiyorum ama size Türkiye nin 1.sınıf özel hastanelerinde başıma gelenleri anlatsam şaşarsınız benim bir arkadaşıma Türkiye nin en önemli hastanelerinden birinde sezeryan sonrası ağrı kesici vermeyi unutmuşlar, ben senelerce boşu boşuna ilaç kullanmışım... neler neler...
ben oda güzelliğinden bahsetmedimki ne alaka? Bulundugum yerlerde devlet hastanelerinin durumu malum içeri girince insan kalabalığından geçilmyor insan yerinede koymuyorlar çevremden de iyi şeyler duymadım istanbul da imkanlar daha farklıdır hem herkesin kendi tercihi sadece fikrimi söyledim
biliyorum canım ablam cerrahpaşa ben haseki de doğdum bilmediğimden söylemedim sadece yapacaksanız iyi bir hastane olsun diye uyarmak istedim
Ben onun için Acıbadem i pek tercih etmiyorum. Benimde başıma olumsuz şeyler geldi, zaten birde özel sağlık sigortanız varsa nasılsa para ödemiyorsun diye deneme tahtasına çeviriyorlar insanı. . Ama şans işi ordan da çok memnun olan insanlar var.benim başımada geldi. Acıbademde 3 gün yattı yengem bulamadılar ne hastalığı olduğunu 3,500 tl hesap çıkardılar. Cerrahpaşada 2 günde teşhis tedavi konuldu iyileşip yolladılar 30 günde 5000 tl masraf çıkdı. Allahdan ssk var.
ben onun için acıbadem i pek tercih etmiyorum. Benimde başıma olumsuz şeyler geldi, zaten birde özel sağlık sigortanız varsa nasılsa para ödemiyorsun diye deneme tahtasına çeviriyorlar insanı. . Ama şans işi ordan da çok memnun olan insanlar var.
bu arada oykum bu hangı sıgorta yaa para odemıosun.cunku hepsınde bınbırturlu hıle var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?