2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gecmisi okuyamadim bende yarin icin gidiyorum doktora ikili test yapilacak bakalim bebisim nasil ?? sitedeki sorundan dolayi liste kaymis

Son düzenleme:
gökyüzü evet canim virus programizi günlük olandan yükleyin bence .. zaten tariflerimde mahvoldu bi ara düzelticem artik .. bu arada sen nasislin??

Kizlar bu ikili test nezaman yapiliyor? Ben gitigimde 15.haftamda olucam. Gerci burda varmi adi ne bilmiyorum. Seydam canim sen biliyorsundur belki ??

seydam brownini eşimin doğum günü için saklıyorum çok hoş görünüyo o zamana pratik tarfler lazımdı iyi oldu gördüğüm unutmadan söylim dedim

yarın ikili teste gidecek 3 kişi olduk demek bol şanslar canım

Merhaba kızlarrrrrrr ;

Bende yarın ikiliye gidicem inşallah iyi geçer iyi sonuçlar alırız.. Dün akşam okumuştum en son yazılanları maşallah bu saate 49 sayfa kaynatmışsınız ? Bu arada kocamınkuzusuyum hani bi ara comely demişti ya sezinin selamı var,sende demiştin sezin kim ? o sezin benim

Kizlar bu ikili test nezaman yapiliyor? Ben gitigimde 15.haftamda olucam. Gerci burda varmi adi ne bilmiyorum. Seydam canim sen biliyorsundur belki ??

Canım 11-14 testi diye geçiyo, o haftalarda yapılıyor..Bebeğin ense kalınlığı ölçülüyo, down sendoromu var olabilir mi diye bakıyorlar..İnşallah herkesiinki iyi çıkar..

slm kızlar ne çabuk başlamışsınız alışverişlere...annemin bu ara abimle ilgili telaşeleri var bana pek sıra geleceğini sanmıyorum ama yanımdalar nasılsa her daim:)))beraber alırız bişeyler...alınanları güzel günlerde kullanın kızlar
bu arada ben de yokum listede benim de 19 eylül son adet tarihim aslında 23 eylüldü ama erken döllenme olmuş sanırsam...bu cuma kontrolüm var bakalım inşallah bi sorun yoktur bebişimin bu arada bulantılarım geçti kızlar şaırtıcı di mi?
valaa ben de anlamadım ama 12. haftaya girdik ve tak diye kesildi inşallah bi daha da olmaz çok zor bi şeymiş gerçekten Allah sabırlar versin bulantısı olanlara da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…