2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen gerçekten dikkat et, ve bence de eczane falan varsa yakında hergün git orda ölçtür..Geçmiş olsun...
Tuzlu yeme birde..

sağol kuzumm dediğin gibi hergün ölçtürmeye gideceğim dr da öyle dedi tuzu nasıl çıkaracağım hayatımdan bilmiyorumm hani öyle acyip bir düşkünlüğümde yok ama hasta yemeği gibi de yiyemem hiçbirşeyi kararında olsun isterim içinde biraz

bircecim ne yaptin gittinmi doktora ???

gittim canım. kendi doktorum değii ama. raporumu uzatmak için devlet hastanesine gittim. çok ayrıntılı bakmadı. kalpleri atıyordu ikisinin de:) haftalarını söyledi bir de boyunu bile ölçemedi:)) ama biri 1 gün önde gününden. diğeri de farkı kapatmış biraz. biraz olsun içim rahatladı. o gece sizinle konuştuktan sonra aklıma çok kötü fikirler yerleşmişti:26:

bircecim cok sevındım goozun aydın cnmm

bircecim canim cok sevindim birazda olsa icin rahatlamis cok sükür.. 1 günden biseycik olmaz canim .. benim yegenlerimin arasinda tam 1 hafta vardi hic bisey olmadi allahin izniyle senin kuzucuklarinada bisey olmayacak hep güzel düsünelim bundan sonra hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…