sendemi gideceksin canim ayy hayirli haberlerle ins döneriz .. benimki 13.deydi ama ben sabirsizlandim birde ozaman 14+1 oluyordu gec olmasin diye degistirdim hayirlisi bakalim
Merhaba kızlarrrrrrr ;
Bende yarın ikiliye gidicem inşallah iyi geçer iyi sonuçlar alırız.. Dün akşam okumuştum en son yazılanları maşallah bu saate 49 sayfa kaynatmışsınız ? Bu arada kocamınkuzusuyum hani bi ara comely demişti ya sezinin selamı var,sende demiştin sezin kim ? o sezin benim
canim benim doktorum gerek görmedi ama ben istedim 35 yas üstüne yapiliyomus almanyada ama ben cok meraklandim yarin gidicem ense kalinligina bakilacak eger gerek görürlerse kan alicaklarmis bakilmasi 35 eu, kanda alirlarsa 45 eu vericekmisiz ayri ama tam ismini bilmiyorum doktorum türk oldugu icin hep ikili test diye konustuk ama mutterpass da yaziyordu ölcümler kisminda sanirim 11 ile 14.haftada yapildigini biliyorum ama sanirim tr deki gibi sart kosulmuyor canimKizlar bu ikili test nezaman yapiliyor? Ben gitigimde 15.haftamda olucam. Gerci burda varmi adi ne bilmiyorum. Seydam canim sen biliyorsundur belki ??
slm kızlar ne çabuk başlamışsınız alışverişlere...annemin bu ara abimle ilgili telaşeleri var bana pek sıra geleceğini sanmıyorum ama yanımdalar nasılsa her daim:)))beraber alırız bişeyler...alınanları güzel günlerde kullanın kızlar
bu arada ben de yokum listede benim de 19 eylül son adet tarihim aslında 23 eylüldü ama erken döllenme olmuş sanırsam...bu cuma kontrolüm var bakalım inşallah bi sorun yoktur bebişimin bu arada bulantılarım geçti kızlar şaırtıcı di mi?
valaa ben de anlamadım ama 12. haftaya girdik ve tak diye kesildi inşallah bi daha da olmaz çok zor bi şeymiş gerçekten Allah sabırlar versin bulantısı olanlara da...
sagol canim ayy ins tarifi not etmissindir yoksa sana burdan yazarimcanimseydam brownini eşimin doğum günü için saklıyorum çok hoş görünüyo o zamana pratik tarfler lazımdı iyi oldu gördüğüm unutmadan söylim dedim
ben geldimmm:) dr u aradım tansiyonun çok yükselmiş dedi bide bilekten ölçen cihazlara güvenme dedi ama mahvoldum ya başımın arkasındaki damarlar hala ağrıyor
Kız hem iş yapıp, hem size ancak yazıyom..
Bi ara onu da halledeceğim ama, merak etme...Cinsiyet belli olsun ben toptan yazdırcam adını falan..
sagol canim ayy ins tarifi not etmissindir yoksa sana burdan yazarimcanimtopigimde birbirine girmis durumda tarif siteden sanirim düzeltmeye calistim daha beter oldu ... dene canim cok seviliyor gercekten :78:
canim benim doktorum gerek görmedi ama ben istedim 35 yas üstüne yapiliyomus almanyada ama ben cok meraklandim yarin gidicem ense kalinligina bakilacak eger gerek görürlerse kan alicaklarmis bakilmasi 35 eu, kanda alirlarsa 45 eu vericekmisiz ayri ama tam ismini bilmiyorum doktorum türk oldugu icin hep ikili test diye konustuk ama mutterpass da yaziyordu ölcümler kisminda sanirim 11 ile 14.haftada yapildigini biliyorum ama sanirim tr deki gibi sart kosulmuyor canim
Bulantı meselesine ben de şok oldum, cuma gecesi resmen lavabodan çıkamazken, cumartesi günü sanki hamile değilmişim gibi uyandım ve deli gibi herşey yiyebiliyorum..
ben geldimmm:) dr u aradım tansiyonun çok yükselmiş dedi bide bilekten ölçen cihazlara güvenme dedi ama mahvoldum ya başımın arkasındaki damarlar hala ağrıyor
Bulantı meselesine ben de şok oldum, cuma gecesi resmen lavabodan çıkamazken, cumartesi günü sanki hamile değilmişim gibi uyandım ve deli gibi herşey yiyebiliyorum..
Ben çıkıyorum tırsdım virüs denince beni öldürürler vallaaa. Arada girerim dayanabildiğim kadar.
ayy nedemek herzaman yazabiliisin canim ...tariflerim arasinda varmiki oglusimin dogumgünü pastasini filan koymustum bak istersen fikir oluro zaman bakarım diye not etmedim olmasa seni rahatsız ederim mesajla :) sen pratik tariflerin olunca arada yaz bana lazım oluyo çokda nefis görünüyodu öncesinde de bi kere denerim mutlaka
canim bende 28 yasindayim ama ben istedim bilmiyorum fazla merak iyimiki ama yarin yapilacak bakalim hayirlisi insHa hatirladim söylemisti sanirim doktorum 35yas üzeri diyince hatirladim. Ozaman yapmiycak herhalde. Ben yinede gidince bi bakim mutterpassima.
aa gectimi canim sen bulantilar sonunda? Benimde hala devam ediyor hafta sonu geceleri cikmadim lavabodan
Kızlar, dayanamadım patiklerle spor çantayı ekledim..
Ama hava karardı kötü çıkıyo, ben onların hepsni evde güzelce fotolar gönderirim topiğe..Bakacaksanız bakın patiklere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?