gittim canım. kendi doktorum değii ama. raporumu uzatmak için devlet hastanesine gittim. çok ayrıntılı bakmadı. kalpleri atıyordu ikisinin de:) haftalarını söyledi bir de boyunu bile ölçemedi:)) ama biri 1 gün önde gününden. diğeri de farkı kapatmış biraz. biraz olsun içim rahatladı. o gece sizinle konuştuktan sonra aklıma çok kötü fikirler yerleşmişti:26:
Sagol canim. Ben bi baktirayim is cikisi en iyisi. Normalde hep düsükdür zaten tansyonum benim.
boyun üstü tansiyon yükselince ağrıyo da tecrübeyle sabit öyleyse ölçtür dicektimyok canim sadece anlimda var agri suan ama cok kuvetli. Neden ?
kızlar ben kaçyım kociş geliyo
canim gordum linkte cicileri..gule gule kullanin..
bende simdi göbisimin resmini ekledim..bakin :)
canim gordum linkte cicileri..gule gule kullanin..
bende simdi göbisimin resmini ekledim..bakin :)
Sağol canım..Ben de göbüşe baktım..
Anam ben hem kustum, hem göbek büyüttüm herhalde..Ne güzel senin iç karnın geniş herhalde..Dışa vurmamış..Benim davul gibi oldu ya..
hadi ya..ne bilim..bize sismis gibi geliyo ya..aniden cikti ya belki ondan..
Keşke benimki de öyle olsa...Ramazan davulu gibi oldu...
güm de güm güm..
bnde aynı dertten muzdaribimbende delircem yaa bi hastane bi doktor bulamadım
ay canim masallah ne güzel darisi hala bulanti cekenlere . Ben hala cok kötüyüm. Demek hissedebiliyorsun ay ne güzel ben bisi anlamiyorum daha. Senin 2 mi? o yüzden daha iyi biliyorsundur
ne çabuk öğrendin kız dr tahmin etmiştir sadece oo bu haftada ki tahminlerin çoğu terse döndü burda.. bnce sende hemen oğluş olacak deme öyle..slm kızlar bende haziranda doğum yapıcam inş. da benim bulantılarım devam ediyo hala sizinde bulantılarınız çok mu bu arada 11hafta 5 günlük hamileyim oğluşumun olacağını öğrendim....cevaplarınızı bekliyorum
:)) bircenin doğumu senden belki 1 ay önce olacak canım:))) o ikiz bebek 36. hafta doldumu ona doğum yolları gözükür..bircenin doğumu benden bi gün önce olacak tabi normal olursa yoksa daha önce olur :)
keşke burdada tercih olmasa bu konuda..mecbur kalınmadıkça sezaryen olunmamalı bncesizler orda istediginiz gibi sezaryani tercih ediyorsunuz ama burda zor durumda olmadan asla yapmiyorlar yani catir catir dogurtuyorlar .. ben oglumu cok zor dogurdum bedenime göre büyükmüskestiler resmen makasla umarim aynisi yasamam ayyy :95:
söylemistim canim sana abiminde ikizleri var diye yengemde sezeryan olmustu onunda belden asagisi uyusturup almislar hic birsey hissetmemis sadece bebekleri cikardiklari ani accisiz hissetmis ...simdi aslan gibi iki tane erkek yegenim vardairisi sana ins
Ben de bir yatak ve ileride de kullanabileceği bir dolap düşünüyorum, belki bir de yatak olabilen tekli koltuklardan..
bir de ben hep odasında yatırmayı hiç yanıma almamayı düşünüyorum o yüzden beşik falan almıycam. zor mu olur acaba ne dersiniz?
kızlar ben de çıkıyorum hadi görüşürüz bebişelre ii bakın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?