2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya senin ikizler beni çok heyecanlandırıyor... bende hep ikiz istemişimdir ama kısmet tabiki..olsun allah bebek nasip etti ya o bile yeterli...

bızdıklar nasılllarr annesiii..resimlerini koymucanmıı bıdıkların resimelrinide eklesene canım..

bu arada içini ferah tut canım olur mu güzel büyüyecekler bebişler..
boyun ölçüsünü almak için tekrar çağırdımı cnaım bu arada ?

benim de normalde iyi çıkar tansiyonum ama beyaz önlüğü görünce direk çarpıntı yapıyo nedense...:)))normalden biraz yüksek çıkıyo heyecanlı hatunum vesselam:)))

bende delircem yaa bi hastane bi doktor bulamadım
bnde aynı dertten muzdaribim medicana sibel hanımdı doktorum oda çok kalabalık oluyor die çekimserim bakalım belki yine o olacak.. bulursan banada haber wer kız 16. haftadasın senin cinsiyeti kesin söyler artık
ay canim masallah ne güzel darisi hala bulanti cekenlere . Ben hala cok kötüyüm. Demek hissedebiliyorsun ay ne güzel ben bisi anlamiyorum daha. Senin 2 mi? o yüzden daha iyi biliyorsundur

ewet 2. canım.. sanırım ondan:)
ne çabuk öğrendin kız dr tahmin etmiştir sadece oo bu haftada ki tahminlerin çoğu terse döndü burda.. bnce sende hemen oğluş olacak deme öyle..
bircenin doğumu benden bi gün önce olacak tabi normal olursa yoksa daha önce olur :)
:)) bircenin doğumu senden belki 1 ay önce olacak canım:))) o ikiz bebek 36. hafta doldumu ona doğum yolları gözükür..
keşke burdada tercih olmasa bu konuda..mecbur kalınmadıkça sezaryen olunmamalı bnce

haha sen öle san eğer odanda yatırmamayı planlıyosan sen onun odasında yatacaksın canım başka yolu yok bizim ilk 40 gün sabahlara kadar nöbet wardı çoğuda böyle oluyor en az 40 gün zaten ben bebeğin en az ilk 6 ay annenin yanında olması taraftarıyım.. ki mecburen öyle oluyor gece sık uyandığından odadan odaya geçmekçok zor oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…