kizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........
slm teyzelerım benım adım kumsal sey dr erkek demıstı anneme ama saka yaptım ben kızım hehehehe kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haberler derken baska kımn haberını aldınız ay valla fena olyom ya
canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
çok şükür başka kötü haber yok canım seydamı kast ettim Allah bebeklerimizi korusun sen renkli ultrasonamı girdin
sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci
kizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........
aman Allah'ım saydam'a ne olmuş sabah sabah aaçr açmaz ne kadar üzüldüm anlatamam ufff yaaaa Allah bir daha bu acıları yaşatmasın ve ona sabır versin Rabbim diyecek söz dahi bulamıyorum
seydamın hiçbr rahatsızlığı yoktu neden olduki.daha ömnceden kayıpları varmıydı ki. bir oğlu var allah ona ömür versin.. çok moralim bozuldu yaa. zaten kaç gündür sıkıntılıyım sebepsiz yere... kuzuda bi gelse hayırlısı ile.
evt yaa bana dr ikili test falan yapmadı yaa öle bişey olsa ultrasonda falan görürdü demi yaa sonrasında bişey olursaseydamın hiçbr rahatsızlığı yoktu neden olduki.daha ömnceden kayıpları varmıydı ki. bir oğlu var allah ona ömür versin.. çok moralim bozuldu yaa. zaten kaç gündür sıkıntılıyım sebepsiz yere... kuzuda bi gelse hayırlısı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?