2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne desem boş biliyorum
şok oldum resmen seni merak edip girmiştim foruma
allahım acını kısa sürede unuttursun inşallah
sabır diliyorum

çok şükür başka kötü haber yok canım seydamı kast ettim Allah bebeklerimizi korusun sen renkli ultrasonamı girdin

evet cnm cd yede cektı ya bır sorun var yalnız tansıyonum 14 geldı sora ıkılı test ıcın hastende olcturdum ıyı geldi bu arada bebeısın ense kalınlıgı 1.08 iyi şükürler olsun

%90 kız dedı ama onumuzdekı aya kesın cevap vercem dedı ama bacakları acıktı kız belli aman saglıklı olsun kız ıstıyordum zaten esımn suratı dustu ama ne yapım banane ya

Anne karnındaki cenine başarılı kalp ameliyatı

anne karnındaki cenine kalp ameliyatı diye bişey buldum Türkiye de yoktur ama henüz ...Bide bu bebeklerin çoğu doğum sonrası kaybediliyomuş ilginç geldi paylaşmak istedim ...Benimde çok moralim bozuldu eşimi aradım uykudan uyandırdım onunda canı sıkıldı benim kuruntularımdan arkadaşlarını ara sor filan diyo gecenin bi vakti kimseyi rahatsız etmiyim dedim bende neyse iyidir inş. iyice paranoyak oldum zaten kaçtım ben :18:

sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci

Canım bende o kadar çok üzüldük ki anlatamam, aynı şeyi bende iki kez yaşadım. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor bir durum. Benimde aynı şekilde oldu hep, kalp atışları durdu, kanama manama olmadı. İçin yanıyor şu an biliyorum çok zor bir durum ama kısmet değilmiş demek ki, her şeyin bir zamanı var. Ben iki düşükten sonra baya bi araştırdım bende kan pıhtılaşması olduğu için şu anki gebeliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum. Bilgin olsun belki bu bilgi işine yarar, bu tür düşükler genelde, kan pıhtılaşması nedeniyle oluyormuş... Sevgiler... Kendine çok iyi bak canım...

ay canim benim sabah geldim baktim sok oldum..cok uzuldum..gozlerim doldu benimde..icim gitti..allah sana yardim etsin..insallah yine aramizda olursun..inan acini paylasiyorum..kendine cok iyi bak..basin sagolsun..en kisa zamanda atlatirsin insallah dualarim seninle..

şok oldum .... resmen kalakaldım .. sözün bittiği yerdeğim. seydam allah evladına ömür versin .. diycek hiç bişey bulamıyorum. sadece seni çok seviyorum... ne olur kendini yıpratma...

aman Allah'ım saydam'a ne olmuş sabah sabah aaçr açmaz ne kadar üzüldüm anlatamam ufff yaaaa Allah bir daha bu acıları yaşatmasın ve ona sabır versin Rabbim diyecek söz dahi bulamıyorum

seydamın hiçbr rahatsızlığı yoktu neden olduki.daha ömnceden kayıpları varmıydı ki. bir oğlu var allah ona ömür versin.. çok moralim bozuldu yaa. zaten kaç gündür sıkıntılıyım sebepsiz yere... kuzuda bi gelse hayırlısı ile.

evet senin icin cok sıkılıyordu kac gundur..evet birde o riskli donem atlatilmis oluyordu ikili teste kadar..of ya offffffff..

evt yaa bana dr ikili test falan yapmadı yaa öle bişey olsa ultrasonda falan görürdü demi yaa sonrasında bişey olursa

bebekpoyraz gözün aydın inan bu haberşn yanında kaynadı gitti ama güzel haber almakta biraz rahatlattı. hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…