2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çıkıyorum.
Hepinize iyi akşamlar.
Kendinize çoook iyi bakın.
Sizi çok seviyorum canlarııımmm.....

kocam aradı sana ne alayım dedi.. :) bnde yeni bi telefon hiç fena olmaz dedim:)) KASAPTAYIM HASRETTTTTT!!!
ciğer alıyorum:97:

müdürüm ziyarete geldi az önce öğretmen arkadaşlarla toplaşıp gelmişler sabah uyurken aramış duymamıştım merak ettik toplanıp geldik nerdesin sen hiç aramadın diyo ay çok sevindim iyileştiysen hadi gel yarın dedi program ayarlamaları aylık yapıldıgı için ocak başı başlamaya karar verdik yarın sabah da diğer öğretmen arkadaşlar gelecek ev temizliğine girişeyim bari akşam akşam malum evi gezerler filan rezil olmiyim öpüldünüs kızlarrr

ne kadar anlayışlılarmış. normalde dönem ortasında ayrılmak zorunda kalsan düşman kesilirler özel okuldakiler. bravo valla... sevindim senin adına da hem vakit geçirmiş olursun işe başlayınca hem de maddi açıdan iyi olur...

bende şaşırdım işin aslı bide adam hastaykende aradı açamamıştım haberde veremedim geçenlerde aradı uyuyodum sonrada yüzüm tutmadı ayıp oldu diye arayamadım ona rağmen çıkmış gelmişler çokda sevindim anlayışlı adamdır ama bu kadarını beklemiyodum zayıflamışsın görmeyeli üzüldüm yarın gel bi kahvaltı yapalım şişmanlatalım seni diyo habersiz bırakma bizi haber alamayınca ödümüz koptu diyo çalışmıycaksanda oturursun arkadaşlarla filan dedi birileriyle tanıştırayım çevren olsun evde böyle yalnız kalma kapıyı kimseye açma falan dedi :) babam sandım bi an özelde böyle muameleye alışık değilim ben konyada da çalıştım müdürün odasına girdiğimizde adam yüzümüze bakmadan konuşur sallamazdı bişey söylerken sadece emrederdi doğuda insana daha fazla değer veriliyor bugün biraz daha anladım ben tekrar işe alırlarmı ümitli değildim pek başka bi yere girerim olmazsa diyodum adam çağırmak için eve kadar gelmiş sevindim kesinleştiğine maddi açıdanda iyi olacak bizim için atanmazsam da iş hazır en azından mutlu oldum

kizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........

kimseler yok yarın 2.30 da doktor randevum var 5 ten sonra gelirim büyük ihtimal ikili test için gidecem bide bebişin iyi olup olmadıgını öğrenecem kaç gündür çatladım meraktan bulantılar kesilince acaba iyimi diye :18: umarım iyidir babamızla gidecez kontrole adam sonunda görecek bebeğini 5 te görüşürüz dua edin iyi olsun kesin cinsiyet filan söylemez bana aman iyi olsunda düşünmüyorum onu herkese iyi akşamlar

seydam şok oldum ciddi olamazsın ayyy inanmıyorum ya 3 aylık olmuştu nasıl olmuş neden olmuş bende korktum şimdi ay hala inanamıyorum ben canım benim üzme kendini diycem ama diyemiyorum nolur üzülme offf nasıl olurki ya çok üzüldüm inanki gözlerim doldu yıpratma kendini başka bişey diyemiyorum şu an ...

Son düzenleme:
seydam, canım benim, ekranın karşısında kilitlendim kaldım ne yazacağımı bilemiyorum. kendi bebeğimmiş kadar üzüldüm inan ki. Allah gerçekten sabır versin. inşallah bu son acın olur canım...

sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci

sabaha kadar uyuyamam ben şimdi yarın benimde kader günüm inşallah kötü haberlerle dönmem çok üzüldüm seydama ya neden oldu acaba sözün bittiği yer şurda bebeğin doğmasına ne kalmıştı Allahım başka kimseye yaşatma bu acıyı yıkım olur heralde benim için öyle bişey duyarsam 3 ay bitince düşük riskide bitiyodu aslında ay şok oldum biri yalan desin

sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci

bi sebep söylemedilermi ben artık kayıp yaşamayız diyodum haftalar ilerlediği için yazıp çıkacaktım bende kalakaldım öylece çok üzüldüm inanki bişy söyleyemiyorum

hic bir sebep göstermediler ama 4gün önce kalbinin durdugu kesin .......secdeye kapamis gibi kuzucum öylece kalmis gözümün önünden hic gitmiyor

rabbim dayanma gücü versin biliyorum çok zor acının tarifi yok bende yaşadım hiçbir teselli kar etmiyor keşke yapacak bişy olsa yada bi ihtimal olsa çok üzüldüm canım tek dileğim en yakın zamanda toparlanman Allah sabır versin ne diyeyim gerçekten çok acı rabbim kimseye yaşatmasın hala yüzümde tuhaf bi ifade var gerçekten çok şaşırdım çok çok da üzüldüm

Merhaba..
Uzun süredir üyeyim ama ancak yazmak nasip oldu :)
12+4 haftalık hamileyim ve bugün ikili tarama testi sonuclarını aldık. Doktorum sonuclar güzel dedi fakat yinede kararı bize bırakan bı belge imzaladık (amniosentez yapılmasını istemediğimize dair) 10 gün sonra dörtlü tarama testi yapılacak. Çok pimpirik biri degilimdir fakat doktorumun fazla yorum yapmadan güzel deyip kararı bize bırakmasına takıldım.
Down sendromu riski 1:1370 trisomy riski 1:11330
Fikrinizi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…