kızlar ben çıkıyorum.
Hepinize iyi akşamlar.
Kendinize çoook iyi bakın.
Sizi çok seviyorum canlarııımmm.....
ne kadar anlayışlılarmış. normalde dönem ortasında ayrılmak zorunda kalsan düşman kesilirler özel okuldakiler. bravo valla... sevindim senin adına da hem vakit geçirmiş olursun işe başlayınca hem de maddi açıdan iyi olur...müdürüm ziyarete geldi az önce öğretmen arkadaşlarla toplaşıp gelmişler sabah uyurken aramış duymamıştım merak ettik toplanıp geldik nerdesin sen hiç aramadın diyo ay çok sevindim iyileştiysen hadi gel yarın dedi program ayarlamaları aylık yapıldıgı için ocak başı başlamaya karar verdik yarın sabah da diğer öğretmen arkadaşlar gelecek ev temizliğine girişeyim bari akşam akşam malum evi gezerler filan rezil olmiyimöpüldünüs kızlarrr
ne kadar anlayışlılarmış. normalde dönem ortasında ayrılmak zorunda kalsan düşman kesilirler özel okuldakiler. bravo valla... sevindim senin adına da hem vakit geçirmiş olursun işe başlayınca hem de maddi açıdan iyi olur...
(((((((((( herkese iii akşamlar
kizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........
sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci
sürekli agliyorum gözümün önünden o yatisi hic gitmiyor bu sefer glecek sandim aam yok gitti melegim uffffffff cok aci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?