2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seydam uzme kendını senı nasıl tesellı edebılırız bılemıyorum soyleyecegımız seyler havada kalacak hep...
Allah sana sağlık versın en hayırlı zamanda bebek sahıbı olursunuz canım.

bende niyeyse kötü şeyler hissediyorum kesin uyuyamam bu gece sanki tüm belirtiler kayboldu gibi geliyor anlayabilmenin bi yolu olsa keşke böyle huzursuz olmakda çok kötü Allah iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin zaten pimpirikliydim içime kurt düştü iyice Allah seydama sabırlar versin

öyle düşünme canım.. burda okuduğumuz her kötü haberde bizim de başımıza gelebilir diye düşünüyoruz. o yüzden kötü şeyler hissediyorsundur. dinleme vücudunu, iyi şeyler düşünmeye çalış...

sagolun hepinizde gercekten biraz olsun hafifliyor acim rabbim sizlere böyle bi aci vermesin ins...
bircem evet bende diyorum hissetmisin gercekten...... ya aglamak istemiyorum artik ama durmuyor

Son düzenleme:
Ne kadar uzuldum bilemezsin! Canim benim yaaa! Ne soylesem sana teselli olmaz biliyorum ama boylesi hayirliymis demekki diyebiliyorum sadece.. inan cok uzuldum, yol arkadasim benim. Allah'im sana dirayet versin diye dua edecegim canim..

slm teyzelerım benım adım kumsal sey dr erkek demıstı anneme ama saka yaptım ben kızım hehehehe kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

uyuyamiyorum bircecim hep gözümün önünde sabaha kadarda uyuyamam heralde

royalist evet dogru malesefff

seydam canim, bir ayran ic, gozlerini yum. Dinlenmeye calis canimin ici.. Nutkum tutuldu resmen. biliyorsun ben bu foruma yuzde 90 senin icin geliyordum. bugun de bir bakayim dedim.. yazdiklarini okuyunca... canim benim... iyi yurekli dostum. Hamdolsun ki bir evladin var halihazirda... Rabbim ona saglikli uzun omur versin, senin de icini bir an evvel rhatlatsin inshaallah..

seydam canim, bir ayran ic, gozlerini yum. Dinlenmeye calis canimin ici.. Nutkum tutuldu resmen. biliyorsun ben bu foruma yuzde 90 senin icin geliyordum. bugun de bir bakayim dedim.. yazdiklarini okuyunca... canim benim... iyi yurekli dostum. Hamdolsun ki bir evladin var halihazirda... Rabbim ona saglikli uzun omur versin, senin de icini bir an evvel rhatlatsin inshaallah..

sagol canim dualarin icin oglusim icin ayakta kalmaya calisiyorum cok sükürki o var rabbim benden aldigi bütün yavrularimin ömrünü ona versin ins

ben cikiyorum belki uzun sürede girmeyebilirim duacim olun olurmu benim yasadigimi sizler yasamayin ins birde listeden silinirsem cok daha iyi olur bircecim sen benim icin özelden yazarmisin leyla ya girerde görürsem cok kötü olurum ...kendinize ve bebeklerinize cok cok iyi bakin benide unutmayin olurmu

Ben seni cok seviyorum SEYDAM, Seni burda tanidim ve pirlanta kadar degerli bir kalbin oldgunu anladim. Seninle hep arkadas kalalim isterdim. Belki mesajlasiriz ozelden zamanla.. Seni unutamam ben canim arkadasim. Dua beklerim ben de.. opuyorum seni. Allaha emanet ol guzel arkadasimmmmm

cok cok sagol royalist canim sende benim icin cok degerlisin inan hayirli hamilelikler diliyorum sana bebisine cok dikkat et olurmu

bende neselı bır haber verım dıodum kursagımda kaldı ya cok uzuldum seydan ne olur uzme kendını kurban olurum sana

evet ya oturum ağlıycam nerdeyse çok canım sıkıldı boğazımda bişeyler düğümlendi hiç dayanamam böyle haberlere zaten kaç gündür acabalar vardı aklımda şimdi daha kötü oldum ben biraz hava alayım balkona falan çıkayım daraldım çok etkileniyorum bu tür haberlerden bide seydamın böyle bişey yaşayacagını hiç beklemiyodum ne bilim Allah bi daha yaşatmasın kendinize iyi bakın kızlar yarın iyi haberlerle gelirim inşallah yoksa hastanede düşer bayılırım kesin üff neyse iyice karamsarlaştım umarım boşuna endişe ediyorumdur
sagolun hepinizde gercekten biraz olsun hafifliyor acim rabbim sizlere böyle bi aci vermesin ins...
bircem evet bende diyorum hissetmisin gercekten...... ya aglamak istemiyorum artik ama durmuyor
canım bencede uyu biraz yazık gözlerine yıprattın kendini yazdıkça daha çok üzülüyosundur o anlar aklına geliyo çünkü elini yüzünü yıkada uyumaya çalış uyandıgındada düşünme bunları Allah en kısa zamanda acını hafifletecek bi evlat nasip etsin inşallah

yazarım canım oğluşuna sımsıkı sarıl, uyumaya çalış. o da seni üzgün görmek istemez.

slm teyzelerım benım adım kumsal sey dr erkek demıstı anneme ama saka yaptım ben kızım hehehehe kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözün aydın canım kötü haberler aldık çok üzüldük sağ salim gelir inşallah kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…