hic bir sebep göstermediler ama 4gün önce kalbinin durdugu kesin .......secdeye kapamis gibi kuzucum öylece kalmis gözümün önünden hic gitmiyor
bende niyeyse kötü şeyler hissediyorum kesin uyuyamam bu gece sanki tüm belirtiler kayboldu gibi geliyor anlayabilmenin bi yolu olsa keşke böyle huzursuz olmakda çok kötüAllah iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin zaten pimpirikliydim içime kurt düştü iyice Allah seydama sabırlar versin
evet ya oturum ağlıycam nerdeyse çok canım sıkıldı boğazımda bişeyler düğümlendi hiç dayanamam böyle haberlere zaten kaç gündür acabalar vardı aklımda şimdi daha kötü oldum ben biraz hava alayım balkona falan çıkayım daraldım çok etkileniyorum bu tür haberlerden bide seydamın böyle bişey yaşayacagını hiç beklemiyodum ne bilim Allah bi daha yaşatmasın kendinize iyi bakın kızlar yarın iyi haberlerle gelirim inşallah yoksa hastanede düşer bayılırım kesin üff neyse iyice karamsarlaştım umarım boşuna endişe ediyorumduröyle düşünme canım.. burda okuduğumuz her kötü haberde bizim de başımıza gelebilir diye düşünüyoruz. o yüzden kötü şeyler hissediyorsundur. dinleme vücudunu, iyi şeyler düşünmeye çalış...
canım bencede uyu biraz yazık gözlerine yıprattın kendini yazdıkça daha çok üzülüyosundur o anlar aklına geliyo çünkü elini yüzünü yıkada uyumaya çalış uyandıgındada düşünme bunları Allah en kısa zamanda acını hafifletecek bi evlat nasip etsin inşallahsagolun hepinizde gercekten biraz olsun hafifliyor acim rabbim sizlere böyle bi aci vermesin ins...
bircem evet bende diyorum hissetmisin gercekten...... ya aglamak istemiyorum artik ama durmuyor
yazarım canımsagol canim dualarin icin oglusim icin ayakta kalmaya calisiyorum cok sükürki o var rabbim benden aldigi bütün yavrularimin ömrünü ona versin ins
ben cikiyorum belki uzun sürede girmeyebilirim duacim olun olurmu benim yasadigimi sizler yasamayin ins birde listeden silinirsem cok daha iyi olur bircecim sen benim icin özelden yazarmisin leyla ya girerde görürsem cok kötü olurum ...kendinize ve bebeklerinize cok cok iyi bakin benide unutmayin olurmu
gözün aydın canım kötü haberler aldık çok üzüldükslm teyzelerım benım adım kumsal sey dr erkek demıstı anneme ama saka yaptım ben kızım hehehehe kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?